mahyar0181
Registered User
سه ماه و بیست روز میشه که NEOBUX آشنا شدم ولی 2 ماهه که تسک های کازینو رو میزنمبهت تبریک میگم الان شما چند مدت هست که کار میکنین
فایل های ضمیمه
Last edited:
سه ماه و بیست روز میشه که NEOBUX آشنا شدم ولی 2 ماهه که تسک های کازینو رو میزنمبهت تبریک میگم الان شما چند مدت هست که کار میکنین
سه ماه و بیست روز میشه که NEOBUX آشنا شدم ولی 2 ماهه که تسک های کازینو رو میزنم
سلام
من امشب ساعت 4 ، 5 رفتم برای مینی جابنئوباکسهیچ مینی جابی نبود با سه آی پی هلند ، آلمان ، اتریش ممنون میشم بگید نکته خاصی هست که من رعایت نکردم؟
در حالی همون موقع با این 3 آی پی در سایت پروباکس مینی جاب بود تقریبا 10 تا ولی بلدشون نبودم
همون 6 تا 6:10 دقیقه باید انجام بدبد چون مینی جاب های آمریکا و انگلیس خیلی زودتر از بقیه تموم میشنکازینو امریکا از ۶ صبح تا کی میمونه؟من ۶:۳۰ چک کردم چیزی ندیدم.
من به صاحب تاپیک هم ایمیل وهم تو یاهو پیام دادم جواب نداد یک هفتست منتظرم روش جدید رو توضیح بده انگار که کسب درامد اینترنتی رو بیخیال شده
حالا شما میدونید این روش جدید(مال چند سال پیش برای من جدید) چطوری هست ممنون میشم توضیح بدید برام
همون 6 تا 6:10 دقیقه باید انجام بدبد چون مینی جاب های آمریکا و انگلیس خیلی زودتر از بقیه تموم میشن
الان شما امروز صبح ساعت 4 تا 5 تونستی تسک کازینو بزنی ؟
اصلا برات اومد ؟
برای من 8 9 تا کازینو uk اومد اما زود تموم شد .
هر شب که من کازینو میزنم uK خیلی کازینو میده ( 30 الی 35 تا)
شب ساعت چند
ساعت 5 بیدار شدم تا برسم به انگلیس ساعت 5:30 شده بود. 10-15 کازینوی انگلیس بود که فقط 3 تا تونستم بزنم بقیه تموم شده بودالان شما امروز صبح ساعت 4 تا 5 تونستی تسک کازینو بزنی ؟
اصلا برات اومد ؟
برای من 8 9 تا کازینو uk اومد اما زود تموم شد .
هر شب که من کازینو میزنم uK خیلی کازینو میده ( 30 الی 35 تا)
ساعت 5 بیدار شدم تا برسم به انگلیس ساعت 5:30 شده بود. 10-15 کازینوی انگلیس بود که فقط 3 تا تونستم بزنم بقیه تموم شده بود
اان امروز برای کسی تسک کازینو اومد ؟
برای من که فقط 3 4 تا از انگلیس اومد .
کانادا ، آلمان و هلند هیچی نیومد.
دمت گرم .خیلی حال دادی.mohammad2671 دیگه نمیشه به شما پیام خصوصی داد صندوقت پر شده . پیام های قبلی رو پاک کن تا جا باز بشه . اینم جواب سوالی که پرسیده بودی ( سوال رو هم گذاشتم شاید دیگران هم چنین سوالی داشته باشن )
برای تسک های کازینو باید جداگانه تو crowdflower ثبت نام کرد ؟
با چیز یی ان ثبت نام کنم یا با IP خودم ؟
فرقی نمیکنه . با هر کشوری که ثبت نام می کنی سعی کن با همون لاگین کنی . من با انگلیس ثبت نام کردم ولی با چند کشور دیگه هم لاگین کردم و فعلا مشکلی پیش نیومده ولی بهتر اینه که با هر کشوری که ثبت نام می کنی با همون هم لاگین کنی تا ریسک بسته شدن اکانتت کمتر بشه
این برای neobux هست یا probux?mohammad2671 دیگه نمیشه به شما پیام خصوصی داد صندوقت پر شده . پیام های قبلی رو پاک کن تا جا باز بشه . اینم جواب سوالی که پرسیده بودی ( سوال رو هم گذاشتم شاید دیگران هم چنین سوالی داشته باشن )
1.برای تسک های کازینو باید جداگانه تو crowdflower ثبت نام کرد ؟
2.با چیز یی ان ثبت نام کنم یا با IP خودم ؟
1.بله باید جداگانه ثبت نام کنی
2.فرقی نمیکنه . با هر کشوری که ثبت نام می کنی سعی کن با همون لاگین کنی . من با انگلیس ثبت نام کردم ولی با چند کشور دیگه هم لاگین کردم و فعلا مشکلی پیش نیومده ولی بهتر اینه که با هر کشوری که ثبت نام می کنی با همون هم لاگین کنی تا ریسک بسته شدن اکانتت کمتر بشه
این برای neobux هست یا probux?