1-اگه کسی تو نئوباکس با ایپی ایران ثبت نام کرده باشه بعد با چیز پی ان وارد بشه و تسک بزنه بن نمیشه؟
2-کلا با چند تا ای پی میشه تسک زد که سایت اکانتو نبنده؟
3- بزای هر بار عوض کردن ای پی ایا باید لاگ اف لاگ ان کرد؟
4- در چه صورت سایت ممکنه اکانتو ببنده؟
جواب1. با هر آی پی که ثبت نام کردید با همون لاگین کنید و تبلیغات رو هم با همون کلیک کنید . بعد از وارد شدن چیز پی ان رو فعال کنید و مینی جاب هارو ( تسک ها ) انجام بدبد
جواب2.شما ممکنه با یک آی پی مینی جاب هارو ( تسک ها ) رو انجام بدید و اکانتتون بسته بشه یا اینکه با 10 تا آی پی کار کنی و اکانتت بسته نشه . زمانی اکانتتون بسته میشه که چند نفر از یک آی پی استفاده کنن . مثلا من برای آی پی آمریکا از 152.65.56.13 استفاده کنم و شما و چند نفر دیگه هم از همین آی پی استفاده کنید در این صورت همه با هم بن میشیم.
جواب3.نه لازم نیست . اگه از Https استفاده می کنید وقتی مینی جاب های یک کشور رو انجام دادید لازم نیست لاگ آف کنید فقط صفحه مرورگر رو ببندید و به آی پی یه کشور دیگه وصل بشید و دوباره مینی جاب هارو انجام بده ( واسه این میگم یکبار صفحه رو ببندید و دوباره باز کنید چون بعضی اوقات وقتی یه آی پی Https جدید رو ست می کنید آی پی شما هنوز قبلیه هست ولی با یکبار باز و بسته کردن مرورگر درست میشه )
جواب4.برای سایت NEOBUX با همون آی پی که ثبت نام کردید لاگین و لاگ آف کنید و تبلیغات رو هم با آی پی ثبت نامی کلیک کنید مشکلی پیش نمیاد. برای سایتی که مینی جاب هارو میده هم زمانی اکانتتون بسته میشه که چند نفر از یک آی پی استفاده کنن . مثلا من برای آی پی آمریکا از 152.65.56.13 استفاده کنم و شما و چند نفر دیگه هم از همین آی پی استفاده کنید در این صورت همه با هم بن میشیم
این تجربه من هست اگه دوستان دیگه اطلاعات یشتری دارن دریغ نکنن