• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
اینا لول به هرکی نمیدن و کاملا گزینشی عمل میکنند اصلا هم ربطی به اینکه حتما انگلیسی زبان باشی نداره و یا اینکه چقدر تسک زده باشی یا چقدر مهارت داشته باشی . من تو این 2 هفته با ip ثابت آمریکا و یک اکانت جدید 0 کیلومتر با یک سیستم کاملا متفاوت با کانتریبوت آی دی جدید نزدیک 130 تسک اکورسی دار زدم الانم 95% هستم ولی از لول خبری نیست .
تو جدول لول بندی توضیح داده که شما باید حداقل 100 تسک اکورسی زده باشی با حداقل 5 نوع جاب متفاوت تا بتونی لول بگیری .
تمام تسک های اکورسی همه نوعش رو هم زدم . از گوگل مپ و اتور ارتیکل بگیر تا کامنت های توییت و پلتیکال و شناسایی مشخصات افراد با بانک اطلاعاتی و ... یعنی هر چی که اومد زدم با حداقل خطا یا 100% .
ولی معلومه کاملا گزینشی دارن لول میدن نه از روی مهارت و توانایی کاربرها یا اون روشی که میگن براساس اون لول میدیم چون اکانت من از روز اول با همین روش جدید محاسبه شد ولی خبری از لول نیست .
بیخیال لول با آیپی ثابت مقدار تسکا چقدره هر روز چند دلار میزنی؟ راستی همه تسکا سالم میان یا خراب هم دارن؟

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
دوستانی که User-Agent درست دارن که کار میکنه برای من هم User-Agent String اش را بفرستن به هر دری زدم نشد :(
دیگه تسک های غیر موبایلی خیلی کم شدن

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوستانی که User-Agent درست دارن که کار میکنه برای من هم User-Agent String اش را بفرستن به هر دری زدم نشد :(
دیگه تسک های غیر موبایلی خیلی کم شدن
یعنی چی مگه تسک موبایل نمیتونی بزنی؟

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
بیخیال لول با آیپی ثابت مقدار تسکا چقدره هر روز چند دلار میزنی؟ راستی همه تسکا سالم میان یا خراب هم دارن؟
یعنی چی بیخیال لول ! برای ماهایی که تا 3-4 ماه پیش بعضی روزا حتی تا 15$ هم تسک میزدیم الان زور داره که فوقش 2-3 دلار بتونیم بزنیم . اگه لول نگیری یه مدت دیگه ممکنه همین فیشرها هم نیاد ...یعنی تسک زدن تعطیل .
در ضمن آی پی ...آی پیه . ثابت بودنش تاثیری در میزان تسک نداره فقط بهونه دست کراود نمیده که بگه داری از کشورهای دیگه تسک میزنی .

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
من با ویندوز مجازی یه حساب کاملا نو و با آی پی ثابت فنلاند درست کردم و با ترفندی توی clicksense اکانت باز کردم و تسک ها رو با آی پی ثابت فنلاند زدم.
اکورسی 98%!
لول ندادن تیکت زدم جواب دادن لول ندادیم چون داری از پروکسی سرور استفاده میکنی.
یه تیکت دیگه هم از اکانت اصلی زدم که اونم آی پی ثابت بود باز همین جواب اومد.
میدونید قضیه چیه؟
فرقی نداره شما از چه ترفندی برای دور زدنشون استفاده میکنی حتی وی پی اس هم جواب نمیده و حتی استفاده از team viewer که دوستان اشاره داشتن.
برنامه نویسی نرم افزاری این سایت مربوط به گروه desk هست که خودشون گفتن:
We also receive your computer’s Internet Protocol (IP) address (or the proxy server you use to access the World Wide Web), your computer operating system, the type of Web browser you are using, and your Internet Service Provider (ISP).
فکر کنم از dns میفهمن که طرف واقعا از کجا وصل شده چون dns زودتر از وی پی ا ن عمل میکنه.
دقیقا یک سال میشه که desk پروژه فلاور رو برداشته.
لول که پیشکش همین روزها هست که کلا هممون رو بلاک کنن.
دیگه تسک هاشون مشتری پیدا کرده نیازی به ما ندارن.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
یعنی چی بیخیال لول ! برای ماهایی که تا 3-4 ماه پیش بعضی روزا حتی تا 15$ هم تسک میزدیم الان زور داره که فوقش 2-3 دلار بتونیم بزنیم . اگه لول نگیری یه مدت دیگه ممکنه همین فیشرها هم نیاد ...یعنی تسک زدن تعطیل .
در ضمن آی پی ...آی پیه . ثابت بودنش تاثیری در میزان تسک نداره فقط بهونه دست کراود نمیده که بگه داری از کشورهای دیگه تسک میزنی .
خب هر روز دارن سیاستاشونو تغییر میدن چند ماه پیش کازینو بود درامد بهتر بود حالا که محدود کرده آخه چه معنی میده که فقط توی 2و3 ساعت بشه تسک زد مگه توی خود امریکا هم اینجوریه خیلی عجیبه
در مورد تعطیلی کرواد احتمالش خیلی ضعیفه تازه نزدیک 2 ساله فعاله هم میخاد به ثبات برسه هم کاربرای واقعی رو از غیرواقعی تمیز کنه چون خوب فهمیده که کاربرای غیرمجاز زیاد شدن

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
من با ویندوز مجازی یه حساب کاملا نو و با آی پی ثابت فنلاند درست کردم و با ترفندی توی clicksense اکانت باز کردم و تسک ها رو با آی پی ثابت فنلاند زدم.
اکورسی 98%!
میدونید قضیه چیه؟
فرقی نداره شما از چه ترفندی برای دور زدنشون استفاده میکنی حتی وی پی اس هم جواب نمیده و حتی استفاده از team viewer که دوستان اشاره داشتن.
We also receive your computer’s Internet Protocol (IP) address (or the proxy server you use to access the World Wide Web), your computer operating system, the type of Web browser you are using, and your Internet Service Provider (ISP).
فکر کنم از dns میفهمن که طرف واقعا از کجا وصل شده چون dns زودتر از وی پی ا ن عمل میکنه.
جالبه اونا از روی اسم isp طرفو شناسایی میکنن که مجازه یا نه دقت کرده باشید توی پیزا وقتی تیکت بزنیم اسم isp رو میخاد همینه
در مورد dns هم برنامه معرفی کردم که میشه تغییرش داد

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
جالبه اونا از روی اسم isp طرفو شناسایی میکنن که مجازه یا نه دقت کرده باشید توی پیزا وقتی تیکت بزنیم اسم isp رو میخاد همینه
در مورد dns هم برنامه معرفی کردم که میشه تغییرش داد
مشکل که با تغییر dns حل نمیشه. برای تغییرش هم نیازی به برنامه نیست.
به هر حال مهم نیست شما به کدوم dns وصل شدی مهم مبدا در زمان ارسال و مقصد در زمان دریافت هست که آدرس واقعی ما هست.
من اطلاعات زیادی در مورد dns ندارم دوستان دارن راهنمایی کنن.
الان دو راه هست یکی اینکه از شاخه های امنیتی سیستم عامل استفاده کنیم به هر حال هر سایتی نباید اجازه دسترسی به چنین اطلاعاتی رو داشته باشه و فلاور رو تو لیست سیاه قرار بدیم.
راه دوم اینه که ببینیم آقای ظریف اونجا چیکار میکنه:)

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
به هر حال مهم نیست شما به کدوم dns وصل شدی مهم مبدا در زمان ارسال و مقصد در زمان دریافت هست که آدرس واقعی ما هست.
الان دو راه هست یکی اینکه از شاخه های امنیتی سیستم عامل استفاده کنیم به هر حال هر سایتی نباید اجازه دسترسی به چنین اطلاعاتی رو داشته باشه و فلاور رو تو لیست سیاه قرار بدیم.
تغییر dns از لحاظ امنیتی خیلی تاثیر داره سایتی بود که dns سیستمو چک میکرد وقتی تست زدم هم آی پی ایرانو نشون میداد هم امریکا وقت dns رو با برنامه تغییر دادم و فلاش کردم فقط امریکا و نشون میداد به فندشکن وصل بودم که این تستو کردم پس تاثیر داره
اطلاعاتی رو که سرور میخاد از کلاینت بگیره رو نمیشه توی فایروال گذاشت اگه بشه خوب میشه اگه کسی آشنایی داره بفرمایید

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
یعنی چی مگه تسک موبایل نمیتونی بزنی؟
نه داداش با یوزر ایجینت iphone4 همه چی اوکی پیش میره مرحله آخر تیکه نمیخوره بوکمارکلت ها همه با موفقیت رد میشن
بوکمارکلت موبایل هم هستن خیلی تلاش کردم انواع یوزر ایجینت ها را سرج کردم و جایگزین کردم نشد :general503:

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
نه داداش با یوزر ایجینت iphone4 همه چی اوکی پیش میره مرحله آخر تیکه نمیخوره بوکمارکلت ها همه با موفقیت رد میشن
بوکمارکلت موبایل هم هستن خیلی تلاش کردم انواع یوزر ایجینت ها را سرج کردم و جایگزین کردم نشد :general503:
خب قبلا که بهت گفتم با اپرا بزن خودم مشکلی ندارم فقط یک تسک مشکل داره که بیخیالش

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
اکورسی 98%!
میدونید قضیه چیه؟
راستی چه جوری توی کلیک سنس ثبت نام کردی که مشکلی نداری یعنی به خاطر آیپی ثابت بهت گیرنداده چه ترفندی زدی؟

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
فکر نکنم از dns بتونن بشناسن شما میتونی dns گوگل بزاری شناسایی از روی آی پی هست احتمالا همه چی دستشونه که کدوم آی پی مال کجاست فکر کنم اگه چین vps داشته باشه بشه امتحان کرد :)

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
فکر نکنم از dns بتونن بشناسن شما میتونی dns گوگل بزاری شناسایی از روی آی پی هست احتمالا همه چی دستشونه که کدوم آی پی مال کجاست فکر کنم اگه چین vps داشته باشه بشه امتحان کرد :)
بالا که گفتم مهم مبدا و مقصد هست البته منم زیاد اطلاعاتی در موردش ندارم.
اسم پروتکل: WPAD یا Web Proxy Auto Discovery

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
تو باغ نیستی من خودم توی ویندوز میزنم با اپرا 20
:general707: آخه خاطرمه گفته بودید با موبایل میزدید
اپرا 20 یعنی اوپرای ویندوز ؟ به عنوان موبایل میشناسه یا برای اوپرا هم باید یوزر ایجینت دانلود کنم
چند شب بود موبالی ها را با سرکله زدن از دست میدادم :(

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
:general707: آخه خاطرمه گفته بودید با موبایل میزدید
اپرا 20 یعنی اوپرای ویندوز ؟ به عنوان موبایل میشناسه یا برای اوپرا هم باید یوزر ایجینت دانلود کنم
چند شب بود موبالی ها را با سرکله زدن از دست میدادم :(
یکی این دوستمونو بیاره تو باغ

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
یکی این دوستمونو بیاره تو باغ
جواب سوالمو بدید حالا اگه نشد بطور خصوصی میام تو باغ

(پرا 20 یعنی اوپرای ویندوز ؟ به عنوان موبایل میشناسه یا برای اوپرا هم باید یوزر ایجینت دانلود کنم)

سیناتِرو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
شما خودت داری اعتراف میکنی که از سرور مجازی استفاده میکنی ای پی شما هم حالا ثابت باشه چه فرقی میکنه؟ برا سایت سخته بفهمه ای پی شما برا دیتاسنتر هستش؟کلا ایراد همه کاربرا اینه فکر میکنن ای پی ثابت از یه کشور دیگه باشه حله کلا ای پی های دسیتاسنتر ها مشخص هستش نمیشه دور زد این سایتها رو راهش رو من بلدم خصوصی بده بهت بدم ای پی استفاده کنی..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا