فدای سرت توی مجازی بساز مگه میخاستی هکشون کنی که بلاکت کردن؟منو کلا بلاک کردن.
کلا از کامپیوتر بلاک کردن.
کلا از کامپیوتر و ویندوز مجازی و همه بلاک کردن.فدای سرت توی مجازی بساز مگه میخاستی هکشون کنی که بلاکت کردن؟
عجب ولی با ویندوز مجازی فکر کنم بتونی فقط آی پی ثبت نامو باید عوض کنی کلا با اسم جدید باید هم ویندوز نصب کنی و ثبت نام. در ضمن فقط یک بار توی هر اکانت باید لاگین کنی که متوجه تغییر آیپی نشنکلا از کامپیوتر و ویندوز مجازی و همه بلاک کردن.
فقط تیکت زدم برای لول گفتن از پروکسی استفاده میکنی اگه یه بار دیگه با پروکسی وارد بشی بلوک میشی که شدم.
آقایون من پیزا وریفای نشده دارم با آی پی سوئد
اگه جز آی پی ثبت نام با آی پیه دیگه وارد شم (مثلا مال یه شهر دیگه تو سوئد) مشکل پیش میاد واسه حسابم؟
نه عزیز موضوع فراتر از این حرفاست اینا با استفاده از وب باگ ها جاسوسی میکنن هر لحظه مشخصات سیستم رو پیدا میکنن.عجب ولی با ویندوز مجازی فکر کنم بتونی فقط آی پی ثبت نامو باید عوض کنی کلا با اسم جدید باید هم ویندوز نصب کنی و ثبت نام. در ضمن فقط یک بار توی هر اکانت باید لاگین کنی که متوجه تغییر آیپی نشن
در اینصورت از آنتی ترکرها باید استفاده کنی خودم برا فایرفاکس چندتا نصب کرده بودم که جلوی ترک کردن سیستمو میگیرهنه عزیز موضوع فراتر از این حرفاست اینا با استفاده از وب باگ ها جاسوسی میکنن هر لحظه مشخصات سیستم رو پیدا میکنن.
دیگه تسک پر.
پیپال چی؟ اونم با چیز پی ان میشه ساخت؟
اوضاعش برای منم خیلی بد شده تنها شما نیستیسلام دوستان خسته نباشید
من تقریبا 40 روز پیش بود وی پی ان کریو دو سروره انگلیس و فرانسه گرفتم برای انجام تسک ها,ساعت 2 تا5 صبح میرفتم اما متاسفانه هیچ تسکی واسه انجام نبود و دیگه کلا بیخیالش شدم تا الان که اومدم اینجا دیدم شما دارین تسک انجام میدین.
میخواستم ببینم قضیه چیه؟
چه ساعتی واسه انجام تسک ها خوبه؟
با سرور کدوم کشورها انجام بدم بهتره؟
کدوم سایت ها بهترین تسک ها رو دارن؟
ممنون میشم سوالاتمو جواب بدید.
اره اوضاع شل و سفت کن شده یک شب اوضاع خوبه یک شب بد احتمال میدم که کرواد داره کم کم محدودیت میزاره منظور همون کاربر واقعی و ماها هست که غیرمجاز محسوب میشیم به قول دوستمون آیپی هم باید ثابت باشه هم ثبت شده که ثبت شده رو چه جور میشه تشخیص داد سایت خاصی هست که نشون میدهاوضاعش برای منم خیلی بد شده تنها شما نیستی
چطوری خراب کردید ؟ منم تسک هایی دارم که کامپلیت میزنه ولی انجام ندادمالان توی نئو حدود 130 تا تسک 1 سنتی هستش برا من که همه رو کامپلت میزنه چون حساب کروادمو قبلا خراب کردم دوستان برید بزنید 1 دلاری کاسب بشید
حساب اصلیم چنداکانته هستش برا همین خراب شده به آیپی هم ربط دارهچطوری خراب کردید ؟ منم تسک هایی دارم که کامپلیت میزنه ولی انجام ندادم![]()