• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
منو کلا بلاک کردن.
کلا از کامپیوتر بلاک کردن.

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
فدای سرت توی مجازی بساز مگه میخاستی هکشون کنی که بلاکت کردن؟
کلا از کامپیوتر و ویندوز مجازی و همه بلاک کردن.
فقط تیکت زدم برای لول گفتن از پروکسی استفاده میکنی اگه یه بار دیگه با پروکسی وارد بشی بلوک میشی که شدم.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
کلا از کامپیوتر و ویندوز مجازی و همه بلاک کردن.
فقط تیکت زدم برای لول گفتن از پروکسی استفاده میکنی اگه یه بار دیگه با پروکسی وارد بشی بلوک میشی که شدم.
عجب ولی با ویندوز مجازی فکر کنم بتونی فقط آی پی ثبت نامو باید عوض کنی کلا با اسم جدید باید هم ویندوز نصب کنی و ثبت نام. در ضمن فقط یک بار توی هر اکانت باید لاگین کنی که متوجه تغییر آیپی نشن

mohs3n27

Registered User
لایک‌ها
155
آقایون من پیزا وریفای نشده دارم با آی پی سوئد
اگه جز آی پی ثبت نام با آی پیه دیگه وارد شم (مثلا مال یه شهر دیگه تو سوئد) مشکل پیش میاد واسه حسابم؟

نه دوست عزیزمشکلی پیش نمیادشایداولش ازت سوال امنیتی بپرسه.من خودم چندین بار اینکاروکردم به مشکل نخوردم

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
عجب ولی با ویندوز مجازی فکر کنم بتونی فقط آی پی ثبت نامو باید عوض کنی کلا با اسم جدید باید هم ویندوز نصب کنی و ثبت نام. در ضمن فقط یک بار توی هر اکانت باید لاگین کنی که متوجه تغییر آیپی نشن
نه عزیز موضوع فراتر از این حرفاست اینا با استفاده از وب باگ ها جاسوسی میکنن هر لحظه مشخصات سیستم رو پیدا میکنن.
دیگه تسک پر.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
نه عزیز موضوع فراتر از این حرفاست اینا با استفاده از وب باگ ها جاسوسی میکنن هر لحظه مشخصات سیستم رو پیدا میکنن.
دیگه تسک پر.
در اینصورت از آنتی ترکرها باید استفاده کنی خودم برا فایرفاکس چندتا نصب کرده بودم که جلوی ترک کردن سیستمو میگیره

Cya

Registered User
لایک‌ها
1,927
دوستان دوباره مقداری پی زا نیاز دارم فوری ، اگر موجود داشتید ، پیام بدید با قیمت خوب میخرم .
ممنون

smsvampire

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان خسته نباشید

من تقریبا 40 روز پیش بود وی پی ان کریو دو سروره انگلیس و فرانسه گرفتم برای انجام تسک ها,ساعت 2 تا5 صبح میرفتم اما متاسفانه هیچ تسکی واسه انجام نبود و دیگه کلا بیخیالش شدم تا الان که اومدم اینجا دیدم شما دارین تسک انجام میدین.

میخواستم ببینم قضیه چیه؟
چه ساعتی واسه انجام تسک ها خوبه؟
با سرور کدوم کشورها انجام بدم بهتره؟
کدوم سایت ها بهترین تسک ها رو دارن؟

ممنون میشم سوالاتمو جواب بدید.

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
سلام دوستان خسته نباشید

من تقریبا 40 روز پیش بود وی پی ان کریو دو سروره انگلیس و فرانسه گرفتم برای انجام تسک ها,ساعت 2 تا5 صبح میرفتم اما متاسفانه هیچ تسکی واسه انجام نبود و دیگه کلا بیخیالش شدم تا الان که اومدم اینجا دیدم شما دارین تسک انجام میدین.

میخواستم ببینم قضیه چیه؟
چه ساعتی واسه انجام تسک ها خوبه؟
با سرور کدوم کشورها انجام بدم بهتره؟
کدوم سایت ها بهترین تسک ها رو دارن؟

ممنون میشم سوالاتمو جواب بدید.
اوضاعش برای منم خیلی بد شده تنها شما نیستی

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
اوضاعش برای منم خیلی بد شده تنها شما نیستی
اره اوضاع شل و سفت کن شده یک شب اوضاع خوبه یک شب بد احتمال میدم که کرواد داره کم کم محدودیت میزاره منظور همون کاربر واقعی و ماها هست که غیرمجاز محسوب میشیم به قول دوستمون آیپی هم باید ثابت باشه هم ثبت شده که ثبت شده رو چه جور میشه تشخیص داد سایت خاصی هست که نشون میده

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
الان توی نئو حدود 130 تا تسک 1 سنتی هستش برا من که همه رو کامپلت میزنه چون حساب کروادمو قبلا خراب کردم دوستان برید بزنید 1 دلاری کاسب بشید

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
ip ها باید از isp های معتبر باشه و شما مستقیم به خود همون سرور متصل بشی و ip بگیری . ولی متاسفانه اکثر سرویس دهنده هایی که ماها ازش استفاده میکنیم واسطه هستند ... مثلا شما میخواید به یک سرور در استرالیا متصل بشی ولی بجای اینکه مستقیم از یک سرور isp در استرالیا ip بگیری شما رو به یک سرور لوکال در آمریکا متصل میکنند که اون سرور به سرور استرالیا لینک شده یعنی این وسط 2 بار شما ip تغییر میدی که خوب از جهت امنیت (که کار اصلی همین سرویس دهنده ها هست) خیلی خوبه ولی دیگه به درد کاری که ما میخوایم بکنیم نمیخوره و بعنوان پراکسی محسوب میشه .
در نتیجه رنج ip ها و نحوه اتصال به سرور ها مهمه و باید دقیقا دنبال سرورهای مستقیم و دست نخورده باشیم البته اگه بشه پیدا کرد

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
الان توی نئو حدود 130 تا تسک 1 سنتی هستش برا من که همه رو کامپلت میزنه چون حساب کروادمو قبلا خراب کردم دوستان برید بزنید 1 دلاری کاسب بشید
چطوری خراب کردید ؟ منم تسک هایی دارم که کامپلیت میزنه ولی انجام ندادم :(

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
یک سنتی خسته کنندن :general509:

mr3000

Registered User
لایک‌ها
37
خب میتونیم یه سرور مستقیم بگیریم خودمون.و بعد ای پی بخریم برای هر اکانت هم هزینه ش کم میشه هم چند نفری استفاده میکنیم

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
امشب تسکای موبایل هیچ کدوم برای من کار نکردن.ظاهرا افزونه دیگه درست کار نمیکنه.برای بقیه هم اینطوری بود؟

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
برای من نه موبایل و نه غیر موبایل کارکردن :(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا