• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
شما خودت داری اعتراف میکنی که از سرور مجازی استفاده میکنی ای پی شما هم حالا ثابت باشه چه فرقی میکنه؟ برا سایت سخته بفهمه ای پی شما برا دیتاسنتر هستش؟کلا ایراد همه کاربرا اینه فکر میکنن ای پی ثابت از یه کشور دیگه باشه حله کلا ای پی های دسیتاسنتر ها مشخص هستش نمیشه دور زد این سایتها رو راهش رو من بلدم خصوصی بده بهت بدم ای پی استفاده کنی..
برا منم بفرست چی هستش قندشکنه یا ترفند

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
جواب سوالمو بدید حالا اگه نشد بطور خصوصی میام تو باغ

(پرا 20 یعنی اوپرای ویندوز ؟ به عنوان موبایل میشناسه یا برای اوپرا هم باید یوزر ایجینت دانلود کنم)
اره اپرا ویندوزه براش پلاگین نصب میکنی توش کارارو میکنی

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
ای بابا قبلا هر کسی دیگری را کمک میکرد الان حتی زیر مجموعه یکی هم باشی کمک بی کمک :(
یوسف جان زیر مجموعه شما هستما
پلاگین که باید نصب بشه چی هست ؟ بهم بدید برای خودتونم نفع داره ها !

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
ای بابا قبلا هر کسی دیگری را کمک میکرد الان حتی زیر مجموعه یکی هم باشی کمک بی کمک :(
یوسف جان زیر مجموعه شما هستما
پلاگین که باید نصب بشه چی هست ؟ بهم بدید برای خودتونم نفع داره ها !
دوستم بیا اینو نصب کن روی اپرا
https://addons.opera.com/en/extensions/details/user-agent-switcher/?display=en

• Like
Reactions: vbd

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
شما خودت داری اعتراف میکنی که از سرور مجازی استفاده میکنی ای پی شما هم حالا ثابت باشه چه فرقی میکنه؟ برا سایت سخته بفهمه ای پی شما برا دیتاسنتر هستش؟کلا ایراد همه کاربرا اینه فکر میکنن ای پی ثابت از یه کشور دیگه باشه حله کلا ای پی های دسیتاسنتر ها مشخص هستش نمیشه دور زد این سایتها رو راهش رو من بلدم خصوصی بده بهت بدم ای پی استفاده کنی..
کلا قضیه که من میگم فرق میکنه دور زدن سایت هایی که شما میگی مثل کلیکس سنس یه چیزه فلاور یه چیز دیگه. نیازی به خصوصی نیست من خودم دورشون زدم اونم با آی پی های ثبت شده.

سیناتِرو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
اگه دور زده بودید که پول بهتون میدادن;) موفق باشی

کلا قضیه که من میگم فرق میکنه دور زدن سایت هایی که شما میگی مثل کلیکس سنس یه چیزه فلاور یه چیز دیگه. نیازی به خصوصی نیست من خودم دورشون زدم اونم با آی پی های ثبت شده.

sarbaz_es

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
امشب هيچ تسكي واسم نيومد بجز دوتا 0.009 دلاري.چه خبره؟ دنيا داره به كجا ميره؟
واسه شما چيزي اومد؟
راستي شما تا چندماه قبل روزي 15$ از تسك درمياورديد؟

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
با اوپرا هم همین مشکل پابرجاست
شما چیزی را کپی و پیست میکنید یا مینویسید ؟

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
چرا کدی که میده را تو سایت .yieldtrack وارد و سپس وارد گوگل میشه اول اون کلمه را سرچ میکنم دگمه اینتر میزنم بعد اصلاحیه را اضافه میکنم دیگمه اینتر بعد بوکمارلکت (پیغام موفقیت امیز میده اوکی میکنم) بعد سایته را پیدا میکنم واردش میشم و بعد که کامل شد بوکمارکلت بعد سوال هایی که پرسیده را وارد میکنم و کمپانی را هم Fisher investments میزنم در آخر گزینه آخر را که باید تیک بخوره میزنم نمیگیره میگه تمام مراحل را باموبایلت انجام بده :confused:

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
چرا کدی که میده را تو سایت .yieldtrack وارد و سپس وارد گوگل میشه اول اون کلمه را سرچ میکنم دگمه اینتر میزنم بعد اصلاحیه را اضافه میکنم دیگمه اینتر بعد بوکمارلکت (پیغام موفقیت امیز میده اوکی میکنم) بعد سایته را پیدا میکنم واردش میشم و بعد که کامل شد بوکمارکلت بعد سوال هایی که پرسیده را وارد میکنم و کمپانی را هم Fisher investments میزنم در آخر گزینه آخر را که باید تیک بخوره میزنم نمیگیره میگه تمام مراحل را باموبایلت انجام بده :confused:
درست گفتی احتمالا یک جایی رو اشتیاه میری راستی توی تنظیمات پلاگین روی گلکسی بزار

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
درست گفتی احتمالا یک جایی رو اشتیاه میری راستی توی تنظیمات پلاگین روی گلکسی بزار
S3 ?
یادمه شما قبلا گفتید روی سافاری آیفون میذاشتید رو اونم جواب نداد خستم کرد :general306:

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
S3 ?
یادمه شما قبلا گفتید روی سافاری آیفون میذاشتید رو اونم جواب نداد خستم کرد :general306:
من کی گفتم از خودت در نیار روی s3 بزار خودم همین روشو میرم مشکلی نیست

• Like
Reactions: vbd

parsa789

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
آقایون من پیزا وریفای نشده دارم با آی پی سوئد
اگه جز آی پی ثبت نام با آی پیه دیگه وارد شم (مثلا مال یه شهر دیگه تو سوئد) مشکل پیش میاد واسه حسابم؟

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
دوست عزیز شما چند تسک رو با هم باز میکنید؟
منم قبلا این مشکل رو داشتم.چون چندین تسک رو با هم باز میکردم.باید دونه دونه تسک ها رو زد.برای من که به این صورته...

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
امشب اوضاع تسکا ضعیف بود اما اول صبحی حدود 30 تا تسک 10 سنتی اومد چندتا توی نئو بیشترش هم توی کلیک افیکس

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
دوست عزیز شما چند تسک رو با هم باز میکنید؟
منم قبلا این مشکل رو داشتم.چون چندین تسک رو با هم باز میکردم.باید دونه دونه تسک ها رو زد.برای من که به این صورته...
نه فقط یک تسک

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا