• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
منظور من اینه که وقتی از افزونه موبایل استفاده میکنم و بوکمارک میکنم میگه این موبایل نیست.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
امشب تسکای موبایل هیچ کدوم برای من کار نکردن.ظاهرا افزونه دیگه درست کار نمیکنه.برای بقیه هم اینطوری بود؟
برای من نه موبایل و نه غیر موبایل کارکردن :(
منظور من اینه که وقتی از افزونه موبایل استفاده میکنم و بوکمارک میکنم میگه این موبایل نیست.
نه مشکلی نیست فقط تسکا خیلی کم شدن

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوستان بیاید از اوضاعتون بگین ببینیم اوضاع ما خرابه یا همه اینجورین

Last edited:

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
طی مکاتبه ای که داشتم من با بیش از انجام ۲۰۰۰ تسک و ۸۰% Accuracy باید لول ۲ میبودم و من ایمیلی بهشون فرستادم و اونا در جواب تمام Contributer id های من رو خواستن و وقتی فرستادم جواب دادن که شواهد نشون میده شما از پروکسی اسفاده کردین برای تسک زدن و این بر خلاف TOS هست ولی ما فعلا شما رو بن نمیکنیم اما اگه بازم استفاده کنید بن خواهید شد و به خاطر همین لول نمیگیرید ( خلاصه وار گفتم !!! ) !! یعنی این معنیش باید این باشه که ایرانی ها باید لول ها بالا رو فراموش کنن !!! اینم متن مسیج :
Thanks for writing in. It appears that you have accessed CrowdFlower jobs using proxy servers which is a violation of our Terms of Service (http://www.crowdflower.com/legal) which would normally result in a ban of your account. In this case we are just letting you go with a warning, but if you continue to access tasks via proxy servers we will ban your account.
In regards to levels, this behavior is not one which we reward with level badges which is why you do not have one.
20.gif
20.gif

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
دوستان نکنید لول نخواهید ازشون بزارید همینطور کار کنیم اون دوستمون که بن شد اینم از این دوستمون که اخطاری شد و دیگه نمیتونه تسک بزنه
لول رو باید بیخیال شیم همین تسک های معمولی اگه مثل قبل بشه قانعم :general505:
این اوضاع خراب هم فکر نکنم بی دلیل باشه :general410:

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
دیشب یه اکانت دیگه ساختم تا الان تسک های خوبی اومده واسم 30 تا 10 سنتی البته نه تو نئو تو http://clicks-fx.com !!!

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
اگر با بیش از 1 کشور تسک زده باشید به هیچ عنوان بهتون لول نمیدن ... الان یک کاربر پاکستانی فقط 70 تا تسک زده و بعدش تیکت زده برای لول بهش لول 2 دادن ! اونا هم از پراکسی استفاده میکنند ولی 100% فقط با یک کشور مثلا آمریکا یا انگلیس تسک زده که بهش لول دادن . ولی درکل معلومه سیستم طوریه که باید خود کاربر تیکت بزنه تا اونا بررسی کنند واگرنه بطور خودکار کسی لول نمی گیره .

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
اگر با بیش از 1 کشور تسک زده باشید به هیچ عنوان بهتون لول نمیدن ... الان یک کاربر پاکستانی فقط 70 تا تسک زده و بعدش تیکت زده برای لول بهش لول 2 دادن ! اونا هم از پراکسی استفاده میکنند ولی 100% فقط با یک کشور مثلا آمریکا یا انگلیس تسک زده که بهش لول دادن . ولی درکل معلومه سیستم طوریه که باید خود کاربر تیکت بزنه تا اونا بررسی کنند واگرنه بطور خودکار کسی لول نمی گیره .
خب وقتی میگن پراکسی سرور دیگه امریکا و انگلیس نداره وقتی از یک شهر به شهر دیگه میپریم خب جای شک داره همون پاکستانی هم شاید از آیپی ثابت استفاده کرده

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
اکانت کرود دوباره ساختم تا ببینم چی میشه با آی پی آمریکا هم ساختم ...

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
چاره ای نداشتم ممکن بود بن بشم اگه دوباره با همون اکانتم با پروکسی تسک میزدم .

mr3000

Registered User
لایک‌ها
37
dvlsh بیا پ.خ یه اطلاعات تماس بذار تو لاین اینا تا چندتا راه رو انتخاب کردم راجبش حرف بزنیم

Sent from my iPhone using Tapatalk

ozil20

Registered User
لایک‌ها
565
سلام دوستان امروز دیدم اکانتم توی نئوباکس مسدود شده چطور میتونم با پشتیبانی نئوباکس تماس بگیرم لطفا راهنمایی کنید

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879

mr3000

Registered User
لایک‌ها
37
بیخیال شو دیگه نمیشه کاری کرد

Sent from my iPhone using Tapatalk

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
بچه ها نمیشه اکانت قبلی کرود رو حذف کرد مثلا درخواست بدی ، میخوام با جدیده تو سایت نئوباکس تسک بزنم میگه فقط با یه اکانت مبتونید بزنید ؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا