• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
بچه ها نمیشه اکانت قبلی کرود رو حذف کرد مثلا درخواست بدی ، میخوام با جدیده تو سایت نئوباکس تسک بزنم میگه فقط با یه اکانت مبتونید بزنید ؟؟
نه نمیشه بهشونم بگی درجا مشکوک میشن

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
اینو نگاه ....

Untitled-10998a.jpg

یعنی آخر زوووووووررررر .... لول هم که کشک . :D

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
اینو نگاه ....

Untitled-10998a.jpg

یعنی آخر زوووووووررررر .... لول هم که کشک . :D
چه جور اینهمه تسک زدی قبلا عکس گذاشته بودی 6500 بود الان 2500 تا توی یک ماه اضافه کردی من که اینهمه تسک ندارم که بزنم
راستشو بگو قضیه چیه؟
این اکانتت که چنداکانته نیستش همه کانتریبوترات توی یک اکانته؟
چند مدته که حسابا لیمیت شده تسک کم میاد موندم چکار کنم

AmirST

Registered User
لایک‌ها
862
اگه ميتوني به من ياد بدي ممنونت ميشم :) فقط يه جوري بكن كه حساب پيزا اينا نداشته باشه چون گرونه :) اگه واقعا پول خوب ميدن منم ميام :general304:

AmirST

Registered User
لایک‌ها
862
با اجازه استارتر عزیز و گرامی

سلام رضا جان
خوبی..چه خبرها
رضا جان مینی تسک های شما هر روز به روز میشه؟مال من نمیدونم چرا هر 5 یا 6 روز به روز میشه..خیلی کمه مینی هام.کدوم کشور بیشتر داره؟ربطی به چیز پی ا ن داره؟؟من آمریکا/انگلیس/و اروپا رو دارم

راستی یک سایت یکی از دوستان معرفی کرده:(این لینک بنر خودم است):rolleyes:

http://www.probux.com/?r=ali12
واقعا خیلی عالیه.من توی 2 روز 4.5 دلار فقط task زدم.خیلی خیلی هم راحتر از نئو است به نظر من.حالا بازم خواستید تحقیق کنید.ولی به نظر من خیلی منظم و عالی است!

من زير مجموعت شدم تو پرو باكس :) حالا يه كمكي بكن من ياد بگيرم چي كار بايد بكنم

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
من زير مجموعت شدم تو پرو باكس :) حالا يه كمكي بكن من ياد بگيرم چي كار بايد بكنم
دوست عزیز پروباکس فایده نداره بوی اسکم شدنش و مشکلاتش خیلی وقته پیچیده خودم توش ثبت نام کردم اما هیچ تسکی برام نمیاره بقیه سایتا مشکلی ندارم لیست سایتا رو میتونی توی امضام ببینی

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
دوستان یه سری اطلاعات در اختیار بذارم بد نیست.
اولا دلیل مخفی شدن تسک های کازینو خود فلاور نیست. کازینوها برخلاف فیشر آفیکال نیستند و یک نفر خاص اونا رو میذاره و اون محدودیت هایی اعمال کرده. اولا دسترسی به آی پی هایی که یک یوزر با اون کازینوها رو زده داره که افرادی مثل ما که از چند کشور کازینو زدیم رو بلاک کرده و حتما هم یه گزارش فرستاده که از وی پی ان استفاده میکنن و اینطوری لول که نمیدن هیچ بلاک هم میکنن. پس به فکر یه اکانت دیگه باشید.
برای یوزرهای جدید هم کازینو نمیده و فقط به افراد خاص اجازه دسترسی میده.
فیلترهای تسک ها: از همه مهمتر فیلتر skills که مربوط به لول ها میشه. + channel + کشور + مهارت در زبان های مختلف + سن + جنسیت + میزان درامد سالانه + قومیت و موارد مشابه که در skill tests اومده.
فیلتر دیگه ای هم هست مربوط به تسک های خاص که فلاور اونا رو بررسی کرده. دلیل تعداد متفاوت تسک ها و اینکه بعضی مواقع تسک های لول های بالاتر هم باز میشه همینه. تسک دهنده علاوه بر افراد لول دار به افرادی که این نوع تسک ها رو زدن هم اجازه دسترسی میده.
آخرین فیلتر که عکسش رو گذاشتم و بیشتر مربوط به فیشر میشه رو میبینید.
tasks.jpg
اگه تسک دهنده تیک track aliases رو بزنه دیگه کاری به ip و اکانت ها نداره و از روی کامپیوتر میشناسه.
در خصوص شناسایی پروکسی هم تسک دهنده ها هیچ دسترسی ندارن هرچند به خود آی پی ها دسترسی دارن و اگه آی پی ثابت باشه نمیفهمن که از پروکسی استفاده شده. این نوع دسترسی فقط به خود فلاور برمیگرده.
در خصوص کازینوها هم که گفتم فقط به افراد خاص اجازه دسترسی میده به نظر من یه تسک کم ارزش مثل 0.89 سنتی به کشورهای کازینودار میده بعد آی پی افراد رو چک میکنه اگه آی پی پروکسی نبود اجازه دسترسی میده البته این احتمالی هست که من میدم.

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
سلام من قصد دارم از این به بعد فقط از یک کشور استفاده کنم تنها مشکلم ای ثابت است لطفا معرفی کنید خواهشاااااااا?

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوستان یه سری اطلاعات در اختیار بذارم بد نیست.
اولا دلیل مخفی شدن تسک های کازینو خود فلاور نیست. کازینوها برخلاف فیشر آفیکال نیستند و یک نفر خاص اونا رو میذاره و اون محدودیت هایی اعمال کرده. اولا دسترسی به آی پی هایی که یک یوزر با اون کازینوها رو زده داره که افرادی مثل ما که از چند کشور کازینو زدیم رو بلاک کرده و حتما هم یه گزارش فرستاده که از وی پی ان استفاده میکنن و اینطوری لول که نمیدن هیچ بلاک هم میکنن. پس به فکر یه اکانت دیگه باشید.
برای یوزرهای جدید هم کازینو نمیده و فقط به افراد خاص اجازه دسترسی میده.
فیلترهای تسک ها: از همه مهمتر فیلتر skills که مربوط به لول ها میشه. + channel + کشور + مهارت در زبان های مختلف + سن + جنسیت + میزان درامد سالانه + قومیت و موارد مشابه که در skill tests اومده.
فیلتر دیگه ای هم هست مربوط به تسک های خاص که فلاور اونا رو بررسی کرده. دلیل تعداد متفاوت تسک ها و اینکه بعضی مواقع تسک های لول های بالاتر هم باز میشه همینه. تسک دهنده علاوه بر افراد لول دار به افرادی که این نوع تسک ها رو زدن هم اجازه دسترسی میده.
آخرین فیلتر که عکسش رو گذاشتم و بیشتر مربوط به فیشر میشه رو میبینید.
مشاهده پیوست 634441
اگه تسک دهنده تیک track aliases رو بزنه دیگه کاری به ip و اکانت ها نداره و از روی کامپیوتر میشناسه.
در خصوص شناسایی پروکسی هم تسک دهنده ها هیچ دسترسی ندارن هرچند به خود آی پی ها دسترسی دارن و اگه آی پی ثابت باشه نمیفهمن که از پروکسی استفاده شده. این نوع دسترسی فقط به خود فلاور برمیگرده.
در خصوص کازینوها هم که گفتم فقط به افراد خاص اجازه دسترسی میده به نظر من یه تسک کم ارزش مثل 0.89 سنتی به کشورهای کازینودار میده بعد آی پی افراد رو چک میکنه اگه آی پی پروکسی نبود اجازه دسترسی میده البته این احتمالی هست که من میدم.
ممنون دوست عزیز حالا اون آنتی ترکرها جواب داد یا راهی برا اینکه ترک نشیم خودت پیدا کردی؟

benima

Registered User
لایک‌ها
64
چه جور اینهمه تسک زدی قبلا عکس گذاشته بودی 6500 بود الان 2500 تا توی یک ماه اضافه کردی من که اینهمه تسک ندارم که بزنم
راستشو بگو قضیه چیه؟
این اکانتت که چنداکانته نیستش همه کانتریبوترات توی یک اکانته؟
چند مدته که حسابا لیمیت شده تسک کم میاد موندم چکار کنم
اون قسمت که زده مثلا 1853 تا تست تسک جواب داده واقعی نیست رقمش
یعنی شما یه تسک با ارزش رو درست جواب بدی 15 تا 15 تا میره روش
کلا وقتی شما بری رو تسکایی که بالا زده work یکی رو درست رد کنی با 100 درصد یهو 10 تا به تعداد تسکها اضافه میشه عوض اینکه یکی اضافه بشه فقطم به نوع تسک ربط داره
و کسی که سفارش دهندش هست که چون خود کراود سیستم جدیدش کاری کرده که کسی اگه تسک سختی جواب بده بجای یک امتیاز 15 امتیاز منظور میکنه
اونم به خاطر اینه که نشون میده ارزش کار رو این تسکها و جواب دادن یکبار تست اونم بدون کم شدن اکورنسی 10 برابر یک تسکی مثل فیشر هست برای همینم
وقتی که روی تسکهایی با نشان work کار کنید زودتر به لول مشه رسید من خودم برای تست 10 بار یه تسک work رو کامل زدم 15 تا 15 تا به تست تسهام اضافه میشد
منظورم از تست تسکم همون 100 تا تسک معروف هست که هر کاربر برای رسیدن به لول باید انجام بده
اون دوستمونم حرفای خوبی رو در مورد کازینو گذاشته که نمیشه با یقین گفت کاملا درسته اما بعضی نکاتش میشه گفت درسته
تا قبل اینکه فلاور صفحه مسخره جدیدش رو رونمایی کنه ایران رو هم جزو کشورها قبول داشت چون من انواع اون مدالهاش رو گرفتم اونم براحتی
اما بعد از رونمایی صفحه جدیدش و همچنین اعمال تحریم ایران تو قانون تجارت امریکا دسترسی ما رو هم بست
اگر شد بعدا در مورد تسکای جدید فلاور مطلب میذارم

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
ممنون دوست عزیز حالا اون آنتی ترکرها جواب داد یا راهی برا اینکه ترک نشیم خودت پیدا کردی؟
یه track به سیستم میفرسته به نام n.e.w relic که استفاده از خدمات اون در حالت pro 150$ در ماه و در حالت untimited به صورت تماس با ما هست و نوع خدمات نامشخص!
با افزونه Ghostery بلاکش کنید. در قسمت تنظیمات افزونه ابتدا trackers افزونه رو باید آپدیت کرد و سپس در پایین تر tracks رو sellect all کنید و save کنید.

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
اگر با بیش از 1 کشور تسک زده باشید به هیچ عنوان بهتون لول نمیدن ... الان یک کاربر پاکستانی فقط 70 تا تسک زده و بعدش تیکت زده برای لول بهش لول 2 دادن ! اونا هم از پراکسی استفاده میکنند ولی 100% فقط با یک کشور مثلا آمریکا یا انگلیس تسک زده که بهش لول دادن . ولی درکل معلومه سیستم طوریه که باید خود کاربر تیکت بزنه تا اونا بررسی کنند واگرنه بطور خودکار کسی لول نمی گیره .

شما مطمئنی که تنها علتی که لول نمی دن همینه؟... اگر واقعا" تنها علتش این باشه که مشکلی نیست می شه یک مدت فقط با یک کشور تسک زد

فقط چند تا سوال پیش می یاد:
1: باید حتما" با آی پی کاملا" اختصاصی و ثابت تسک زد ... یااگر آی پی تغییر کنه ولی مال شهر های مختلف اون کشور باشه مشکلی پیش نمی یاد؟
2: بعد از گرفتن لول می شه با آی پی کشور های مختلف تسک زد یا اگر از چند کشور بزنی لول ها را حذف می کنن؟
3: کسی تا الان حساب کرده بعد از گرفتن لول چقدر متوسط در امد روزانه بالا می ره ؟ اصلا" ارزش این همه وقت گذاشتن و لول گرفتن داره؟

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
اگه لول بگیری تا 50 دلار هم در روز میشه کاسب شد.

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
دوستانی که این دو تا تست 13 سنتی توی کلیک فکس رو زدن جوابشو برای ما هم بزارن بزنیم
رفته از ماریج ونا و ... پرسیده باید کل متنو خوند :general107:

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
دوستانی که این دو تا تست 13 سنتی توی کلیک فکس رو زدن جوابشو برای ما هم بزارن بزنیم
رفته از ماریج ونا و ... پرسیده باید کل متنو خوند :general107:
من Expel شدم ، خیلی سخته ، یه دونه دیگه هم بود در مورد ... Marriage اینم نتونستم بزنم البته با 60% اکوریسی .

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
دوستان یه سوال من همونطور که گفتم یه اکانت کرود دیگه ساختم الان باهاش دارم تسک میزنم ولی تسک های نئوباکس توی این حسابمم تاثیر نداره یعنی وقتی یه تسک تو نئو میزنم توی Job History کرود ثبت نمیشه و روی اکوریسیم هم تاثیر نمیذاره کسی میدونه چرا ؟ در ضمن کلیک افیکس حساب میشه !

aaki62

Registered User
لایک‌ها
26
چند از کاربران که دوست دارن بنر تبلیغاتی نیوباکس با لینک اونا رایگان بذاریم توی سایت اطلاع بند -- لینک یا کد بنر رو برای ما ارسال کنند

hosein281

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
شما مطمئنی که تنها علتی که لول نمی دن همینه؟... اگر واقعا" تنها علتش این باشه که مشکلی نیست می شه یک مدت فقط با یک کشور تسک زد

فقط چند تا سوال پیش می یاد:
1: باید حتما" با آی پی کاملا" اختصاصی و ثابت تسک زد ... یااگر آی پی تغییر کنه ولی مال شهر های مختلف اون کشور باشه مشکلی پیش نمی یاد؟
2: بعد از گرفتن لول می شه با آی پی کشور های مختلف تسک زد یا اگر از چند کشور بزنی لول ها را حذف می کنن؟
3: کسی تا الان حساب کرده بعد از گرفتن لول چقدر متوسط در امد روزانه بالا می ره ؟ اصلا" ارزش این همه وقت گذاشتن و لول گرفتن داره؟

تا الان تنها دلیلی که خیلی از کاربرها لول نگرفتن استفاده از پراکسی بوده ...
1 - آی پی ثابت رو من دارم روی یه اکانت جدید تست میکنم و تیکت هم زدم برای لول .. باید ببینیم میدن یا نه
2 - به احتمال فراوان میشه با کشورهای دیگه هم تسک زد ولی نظارتشون روی کاربرهای لول گرفته بیشتر از بقیه هستش و احتمال از دست دادن لول وجود داره
3 - 100% درآمد شما تا لول 3 به روزی حداقل 20-30 دلار میرسه ولی به شرطی که واقعا بتونید تسک ها رو پاس کنید چون اگر اشتباه کنید به راحتی لول از دست میدید و با بدبختی باید دوباره بدستش بیارید .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا