usef8000
Registered User
نه نمیشه بهشونم بگی درجا مشکوک میشنبچه ها نمیشه اکانت قبلی کرود رو حذف کرد مثلا درخواست بدی ، میخوام با جدیده تو سایت نئوباکس تسک بزنم میگه فقط با یه اکانت مبتونید بزنید ؟؟
نه نمیشه بهشونم بگی درجا مشکوک میشنبچه ها نمیشه اکانت قبلی کرود رو حذف کرد مثلا درخواست بدی ، میخوام با جدیده تو سایت نئوباکس تسک بزنم میگه فقط با یه اکانت مبتونید بزنید ؟؟
چه جور اینهمه تسک زدی قبلا عکس گذاشته بودی 6500 بود الان 2500 تا توی یک ماه اضافه کردی من که اینهمه تسک ندارم که بزنماینو نگاه ....
![]()
یعنی آخر زوووووووررررر .... لول هم که کشک .![]()
با اجازه استارتر عزیز و گرامی
سلام رضا جان
خوبی..چه خبرها
رضا جان مینی تسک های شما هر روز به روز میشه؟مال من نمیدونم چرا هر 5 یا 6 روز به روز میشه..خیلی کمه مینی هام.کدوم کشور بیشتر داره؟ربطی به چیز پی ا ن داره؟؟من آمریکا/انگلیس/و اروپا رو دارم
راستی یک سایت یکی از دوستان معرفی کردهاین لینک بنر خودم است)
http://www.probux.com/?r=ali12
واقعا خیلی عالیه.من توی 2 روز 4.5 دلار فقط task زدم.خیلی خیلی هم راحتر از نئو است به نظر من.حالا بازم خواستید تحقیق کنید.ولی به نظر من خیلی منظم و عالی است!
دوست عزیز پروباکس فایده نداره بوی اسکم شدنش و مشکلاتش خیلی وقته پیچیده خودم توش ثبت نام کردم اما هیچ تسکی برام نمیاره بقیه سایتا مشکلی ندارم لیست سایتا رو میتونی توی امضام ببینیمن زير مجموعت شدم تو پرو باكسحالا يه كمكي بكن من ياد بگيرم چي كار بايد بكنم
ممنون دوست عزیز حالا اون آنتی ترکرها جواب داد یا راهی برا اینکه ترک نشیم خودت پیدا کردی؟دوستان یه سری اطلاعات در اختیار بذارم بد نیست.
اولا دلیل مخفی شدن تسک های کازینو خود فلاور نیست. کازینوها برخلاف فیشر آفیکال نیستند و یک نفر خاص اونا رو میذاره و اون محدودیت هایی اعمال کرده. اولا دسترسی به آی پی هایی که یک یوزر با اون کازینوها رو زده داره که افرادی مثل ما که از چند کشور کازینو زدیم رو بلاک کرده و حتما هم یه گزارش فرستاده که از وی پی ان استفاده میکنن و اینطوری لول که نمیدن هیچ بلاک هم میکنن. پس به فکر یه اکانت دیگه باشید.
برای یوزرهای جدید هم کازینو نمیده و فقط به افراد خاص اجازه دسترسی میده.
فیلترهای تسک ها: از همه مهمتر فیلتر skills که مربوط به لول ها میشه. + channel + کشور + مهارت در زبان های مختلف + سن + جنسیت + میزان درامد سالانه + قومیت و موارد مشابه که در skill tests اومده.
فیلتر دیگه ای هم هست مربوط به تسک های خاص که فلاور اونا رو بررسی کرده. دلیل تعداد متفاوت تسک ها و اینکه بعضی مواقع تسک های لول های بالاتر هم باز میشه همینه. تسک دهنده علاوه بر افراد لول دار به افرادی که این نوع تسک ها رو زدن هم اجازه دسترسی میده.
آخرین فیلتر که عکسش رو گذاشتم و بیشتر مربوط به فیشر میشه رو میبینید.
مشاهده پیوست 634441
اگه تسک دهنده تیک track aliases رو بزنه دیگه کاری به ip و اکانت ها نداره و از روی کامپیوتر میشناسه.
در خصوص شناسایی پروکسی هم تسک دهنده ها هیچ دسترسی ندارن هرچند به خود آی پی ها دسترسی دارن و اگه آی پی ثابت باشه نمیفهمن که از پروکسی استفاده شده. این نوع دسترسی فقط به خود فلاور برمیگرده.
در خصوص کازینوها هم که گفتم فقط به افراد خاص اجازه دسترسی میده به نظر من یه تسک کم ارزش مثل 0.89 سنتی به کشورهای کازینودار میده بعد آی پی افراد رو چک میکنه اگه آی پی پروکسی نبود اجازه دسترسی میده البته این احتمالی هست که من میدم.
اون قسمت که زده مثلا 1853 تا تست تسک جواب داده واقعی نیست رقمشچه جور اینهمه تسک زدی قبلا عکس گذاشته بودی 6500 بود الان 2500 تا توی یک ماه اضافه کردی من که اینهمه تسک ندارم که بزنم
راستشو بگو قضیه چیه؟
این اکانتت که چنداکانته نیستش همه کانتریبوترات توی یک اکانته؟
چند مدته که حسابا لیمیت شده تسک کم میاد موندم چکار کنم
یه track به سیستم میفرسته به نام n.e.w relic که استفاده از خدمات اون در حالت pro 150$ در ماه و در حالت untimited به صورت تماس با ما هست و نوع خدمات نامشخص!ممنون دوست عزیز حالا اون آنتی ترکرها جواب داد یا راهی برا اینکه ترک نشیم خودت پیدا کردی؟
اگر با بیش از 1 کشور تسک زده باشید به هیچ عنوان بهتون لول نمیدن ... الان یک کاربر پاکستانی فقط 70 تا تسک زده و بعدش تیکت زده برای لول بهش لول 2 دادن ! اونا هم از پراکسی استفاده میکنند ولی 100% فقط با یک کشور مثلا آمریکا یا انگلیس تسک زده که بهش لول دادن . ولی درکل معلومه سیستم طوریه که باید خود کاربر تیکت بزنه تا اونا بررسی کنند واگرنه بطور خودکار کسی لول نمی گیره .
من Expel شدم ، خیلی سخته ، یه دونه دیگه هم بود در مورد ... Marriage اینم نتونستم بزنم البته با 60% اکوریسی .دوستانی که این دو تا تست 13 سنتی توی کلیک فکس رو زدن جوابشو برای ما هم بزارن بزنیم
رفته از ماریج ونا و ... پرسیده باید کل متنو خوند :general107:
سلام. http://images.neobux.com/imagens/banner1.gifچند از کاربران که دوست دارن بنر تبلیغاتی نیوباکس با لینک اونا رایگان بذاریم توی سایت اطلاع بند -- لینک یا کد بنر رو برای ما ارسال کنند
شما مطمئنی که تنها علتی که لول نمی دن همینه؟... اگر واقعا" تنها علتش این باشه که مشکلی نیست می شه یک مدت فقط با یک کشور تسک زد
فقط چند تا سوال پیش می یاد:
1: باید حتما" با آی پی کاملا" اختصاصی و ثابت تسک زد ... یااگر آی پی تغییر کنه ولی مال شهر های مختلف اون کشور باشه مشکلی پیش نمی یاد؟
2: بعد از گرفتن لول می شه با آی پی کشور های مختلف تسک زد یا اگر از چند کشور بزنی لول ها را حذف می کنن؟
3: کسی تا الان حساب کرده بعد از گرفتن لول چقدر متوسط در امد روزانه بالا می ره ؟ اصلا" ارزش این همه وقت گذاشتن و لول گرفتن داره؟