این یکی ثابت نبود.
فقط آمریکا برای لول خوبه.
امروز فقط 2 دلار زدم![/QUOTE
سلام شما لول سه دارین ولی فقط دو دلار درامد داشتین پس چطور دوستان می گن با لول سه تا 30 دلار در روز میشه درامد داشت و اینکه
ایا ای پی شما ثابت نیست?'
راهی به جز تغییر حساب کش ادا نیست حساب جدید لازمهسلام من قبلا توي cashadda تسک ميزدم اما الان رفتم توي zapbux . ولي تسک هاي موبايل رو توي زپ باکس واسم باز نميکنه ارور ميده : (شما فقط ميتونيد اين تسک رو از يک اکانت انجام بديد). الان بايد چي کار کنم که کراود بي خيال اکانت قبليم توي کش ادا بشه .
سلام
اگه نامحدود نداری نزن که خیلی ترافیک ازت میگیره
دو تا عکس هست کاملا مشخصه.
یه علامت قرمز تو نقشه هست نزدیک یه خونه هست باید ببینی این خونه ای که بهش اشاره شده چند درصد از پشت بومش کاملا مشخصه حتی سایه هم نباید باشه. اگه هم که علامت خیلی دور بود گزینه آخر رو انتخاب میکنی.
اگه رو پشت بوم پنل های خورشیدی نصب بود علامت مربوط رو میزنی و اگه اون خونه حوض داشت علامت مربوط رو میزنی.
برای استخر دوری و نزدیکی ملاک نیست فقط باید متعلق به اون خونه باشه
سلام این سایت برای آی پی ثابتبرای لول گرفتن باید ای پی ثابت باشه یا نه اگر اره لطفا یک سایت معرفی کنید یعنی واقعا کسی ای پی ثابت سراغ نداره ?
سلام این سایت برای آی پی ثابت
http://www.ipded.com/79.htm
http://www.mihandaramad.ir/dedicated-IP.php
از این سایت ها نگیریدایا اینها مطمءن هستن چون ایرانی هستن میگم ? شما از این ها خرید داشتین ? فکر می کنم اولی بهتر باشه ولی گرونه البته اگر به صرفه حتما میی گیرم برای لول گرفتن می تونه عالی باشه دمت گرم خیلی گلی
تایید میشه مطمئنتره ایرانیا خالی از مشکل نیستاز این سایت ها نگیرید
nv*p*n رو سرچ کنید و اولین سایت که میاره برید ! 1 ماهه ، 3 و 6 و 12 ماهه داره از خیلی از کشورا هم داره ، قیمتشم خیلی مناسبه ، ماهیانه 8 دلار ، با پی زا هم پرداخت داره و
تقریبا همه بانک های دیگه...
از لحاظ ساپورت بانک واقعا همه رو داره باید بگردی ببینی سایتای دیگه چه ضعف و قوتی داره آیپی ثایت هم داره 8دلار ماهی که خوبهپس از اینا نگیرم .....راستش فکر می کنم من از اون سایت خارجیه خرید داشتم اما خیلی جالب نبود بازم همه تسکها تقریبا کمپلت می زدن :
این مشکل برای همه هست.من فکر میکنم در تسک های کویز برای آمریکا سخت گیری بیشتری قرار دادن به طوری که من یک تسک رو در سه سایت مختلف انجام دادم در سه تاشم آکوریسیم شد 88% و یه غلط داشتم و وقتی دیدم زده مثلا فلان سوال رو اشتباه زدین و وقتی دیدم جوابش رو بازم دیدم ( در کل خیلی دیدم ) که من جواب رو درست زده بودم با این حال زده شما غلط زدین . بازم یه سوال در مورد Captcha بود به خاطر این که بین کلمات فاصله نزاشته بودم همشو غلط گرفت در حالی که خودش حداقل مثالی نزده بود ، بعضی سوالات در Help Us Author جواب نداشتن یعنی وقتی روی لینکی که گذاشته بودن کلیک میکردی میرفت به یه صفحه فروشگاه یا یه چیز غیر مرتبط منم میزدم Author نداره باز غلط میگرفت و جواب درست رو میزد در بالای صفحه اسم نویسنده هست . یا در بعضی دیگر دقیقا 5 تا تسک رو هر چی میزدی قبول میکرد بعد یهو وسطش اگه درست هم میزدی غلط میگرفت و این هی تکرار میشد به طوری که به خاطر همین یه غلط 10% اکوریسی کم مکرد و تا 10% میخواستی برگردونی یا تسک تموم میشد یا نصفشو بر میگردوندی یا حتی بازم کمتر میشد . خلاصه نمیدونم این قضیش چیه اگه نمیخوان لول بدن خوب بگن نمیدیم من کشتم خودم...
:general609: بزار با ذره بین ببینم ..................................... :general611: ععععععععععععععععععععععععععععععععععجب تسکایی !!!!!!!!!!بطور شگفت انگیزی تو این 2 روزه تسک های جالبی برای من باز شده !
این آخرین صفحه تسک های انجام شده تو نئوباکسه ...
برام جالبه اون تسک 17 سنتیه الان 2 روزه هست ! انگار فقط من دارم میزنم
همچین تسک سنگینی هم نیست ... بعد 2 روز از 2900 تا رسیده به 2700 !
مثل اینکه برای همه باز نشده واگرنه تا الان به خاک و خون کشیده شده بود !
یه اکانت فلاور دیگه بساز.دوستان نیازمند راهنمایی هستم من اکانتم توی نئوباکس مسدود شد و حالا اومدم توی کلیک اف ایکس تسک میزنم ولی همه ی تسک ها رو ارور میده و میگه شما اجازه ی دسترسی به یک اکانت برای تسک زدن دارید باید چی کار کنم؟