ozil20
Registered User
من کاری رو که گفته بودید انجام دادم یه تسک زدم اما توی اکانت فلاور جدیدم ثبت نشد و توی قدیمیه ثبت شد چی کار کنم؟یه اکانت فلاور دیگه بساز.
کوکی های مرورگر رو باز کن و flower رو جستجو کن و همه رو پاک کن.
من کاری رو که گفته بودید انجام دادم یه تسک زدم اما توی اکانت فلاور جدیدم ثبت نشد و توی قدیمیه ثبت شد چی کار کنم؟یه اکانت فلاور دیگه بساز.
کوکی های مرورگر رو باز کن و flower رو جستجو کن و همه رو پاک کن.
وقتی اکانت جدید فلاور میسازید باید در همون سایت که تسک میزنید هم اکانت جدید بسازید ...من کاری رو که گفته بودید انجام دادم یه تسک زدم اما توی اکانت فلاور جدیدم ثبت نشد و توی قدیمیه ثبت شد چی کار کنم؟
من الان توی این اکانتم 4 دلار دارم اگه یه اکانت دیگه درست کنم خلاف قوانین نیست یه وقت هر دوتا اکانتم رو مسدود نکنند؟وقتی اکانت جدید فلاور میسازید باید در همون سایت که تسک میزنید هم اکانت جدید بسازید ...
نه مسدود نمیشی فقط وقتی ساختی دیگه وارد قبلی نشو .من الان توی این اکانتم 4 دلار دارم اگه یه اکانت دیگه درست کنم خلاف قوانین نیست یه وقت هر دوتا اکانتم رو مسدود نکنند؟
بازم برات میاد؟ هر روز چندتا میاد شب یک تسک 26 سنتی لول 2 اومد که برام خراب باز شدبطور شگفت انگیزی تو این 2 روزه تسک های جالبی برای من باز شده !
این آخرین صفحه تسک های انجام شده تو نئوباکسه ...
برام جالبه اون تسک 17 سنتیه الان 2 روزه هست ! انگار فقط من دارم میزنم
همچین تسک سنگینی هم نیست ... بعد 2 روز از 2900 تا رسیده به 2700 !
مثل اینکه برای همه باز نشده واگرنه تا الان به خاک و خون کشیده شده بود !
یوسف خان الان به حدی رسیدم که میتونم برداشت کنم برای مراحل بعدی راهنمایی کنیدبازم برات میاد؟ هر روز چندتا میاد شب یک تسک 26 سنتی لول 2 اومد که برام خراب باز شد
خب معلومه پیزایوسف خان الان به حدی رسیدم که میتونم برداشت کنم برای مراحل بعدی راهنمایی کنید
در کلیک افیکس کدوم حساب خوبه باز کنم که بهش پرداخت کنه ؟ و راحت بشه تبدیلش کرد
تو کدوم سایت ؟تا الان دقیقا ۸۴ تا تسک موبایل زدم که حدود ۸ دلاری میشه + دیشب میشه ده ۱۱ دلار که این رکوردم شد الحمدلله
دوستان از خودتون بگید
داداش من یه تسک موبایل زدم انجام شد ، اومدم دومی رو بزنم روی بوکمرکلت که کلیک کردم یه ارور دار شما باید چیز دیگه ای رو سرچ میدادید این سرچتون درست نیست در حالی که درست سرچ داده بودم ؟تا الان دقیقا ۸۴ تا تسک موبایل زدم که حدود ۸ دلاری میشه + دیشب میشه ده ۱۱ دلار که این رکوردم شد الحمدلله
دوستان از خودتون بگید
بعضیاش اینطورین باید اون کلمه ای که توی ارور زده رو بزنی درست میشه مهم تایید دادنشهداداش من یه تسک موبایل زدم انجام شد ، اومدم دومی رو بزنم روی بوکمرکلت که کلیک کردم یه ارور دار شما باید چیز دیگه ای رو سرچ میدادید این سرچتون درست نیست در حالی که درست سرچ داده بودم ؟
همه سایتاتو کدوم سایت ؟
نکته : با تسک زدن شما فقط میتونین وقتی درآمدتون به 10 دلار رسید برداشت کنید !یوسف جان من تقریبا 1 دلار زدم
چون تو کلیک افیکس زیر مجموعتون هستم هر موقع تسک خوبی اومد اگه بهم اطلاع بدی شما هم سود میکنی
1 دلار بود کهنکته : با تسک زدن شما فقط میتونین وقتی درآمدتون به 10 دلار رسید برداشت کنید !
اکثر زیرمجموعه هام فعالیتی ندارن تک و توکی فعالن همشونم از همین تاپیک با لینکم ثبت نام کردنیوسف جان من تقریبا 1 دلار زدم
چون تو کلیک افیکس زیر مجموعتون هستم هر موقع تسک خوبی اومد اگه بهم اطلاع بدی شما هم سود میکنی
من یه بار این ارور رو داد بوکمارکت خود تسک رو باز بوکمارک کردم درست شد !!!جدیدا تسکای Investment Task - New Instructions (CrowdFlower Official Job) مشکل پیدا کردن توی تایید سرچ این ارور رو میدن Woops! Looks like you didn't complete this search query from the Google home page. You cannot complete your search from an existing search results page. If you searched from the home page, try disabling Google Instant search results.
کسی راهی پیدا کرده؟
نه داداش شما باید حداقل 1 دلار از تبلیغات و ... به جز تسک در بیارید و گرنه اگر بخواید با تسک پول بردارید باید 10 دلار بشه بعد بردارید چون من 3 دلار برداشت زدم برگشت دادن و همین رو بهم گفتن ، در ضمن TOS سایت رو مطالعه بفرمایید !1 دلار بود که
من فقط تسک نمیزنم همیشه هر روز تبلیغشو هم میبینم
همین کارم کردم بازم نشد نمیدونم دردش چیه یکی از باگهای کروادهمن یه بار این ارور رو داد بوکمارکت خود تسک رو باز بوکمارک کردم درست شد !!!