مگه چه مزیتی نسبت به نیوباکس داره؟دوستان تسک ها توی zapbux چطوره؟ میخوام از این به بعد توی zapbux تسک بزنم.
به ایگوپی پرداختی داره.مگه چه مزیتی نسبت به نیوباکس داره؟
مگه قبلا چه جوری تسک میزدیمن میخوام دوباره تسک زدن رو شروع کنم
با آی پی کدوم کشور ثبت نام کنم؟
فقط با آیپی یه کشور تسک بزنم یا قند شکن چند سروره بگیرم؟
قندشکن اختصاصی بگیرم؟
مثل اینکه پیزا هم استارترش تعطیل شد. یعنی از نئوباکس و clicks-fx دیگه نمیشه برداشت کرد؟
http://www.dollarcenter.ir/رفقا این همه هی میگین درامد دارین چیشد یعنی دلار به صراف نمیفروشین که نمیتونین ج مارو بدین؟
تا چند وقت پیش با یه قند شکن معمولی آلمان تسک ميزدم فقط فیشر بود که روزی یه دلار هم نميشد. بعد چندروز هم دیگه تسک نیامد و منم بیخیالش شدممگه قبلا چه جوری تسک میزدی
آیپی که امریکا خوبه مخصوص لول گرفتن
حتما باید چند سروره باشه
اختصاصی بهتره اما بعد خرید معلوم میشه اینش با خودت
پیزا هم خطریه باید دنبال خرید وریفای باشی
برا لول که فقط از یک آیپی باید استفاده کرد چون قبل لول دادن سیستم چک میکنه که تقلب نشده باشه واسه اختصاصی منظورم تعداد و سالم بودن تسکا هستش البته خودم استفاه نکردم در کل مطمئن ترهتا چند وقت پیش با یه قند شکن معمولی آلمان تسک ميزدم فقط فیشر بود که روزی یه دلار هم نميشد. بعد چندروز هم دیگه تسک نیامد و منم بیخیالش شدم
منظورم از چند سروره آیپی چنتا کشور هستا.برای لول گرفتن مشکل ایجاد نمیشه؟
بعد خرید اختصاصی چی معلوم میشه؟ اینکه مثلا اختصاصی نباشه؟
روزانه چقدر میشه درآورد؟ اینطور نباشه 15$ دربيارم 10$شود بدم واسه قندشکن
سلام شما ماهی چقدر درامد داری?دیروز 15 دلار از سایت تسک4دلار برداشت کردم که چند ساعته واریز شد در ضمن به حساب وب مانی چون فی که سایت میگیره 1 درصد اما برا پرفکت مانی 8 درصده با نام کاربری javadramezani
سلام درامد روزانه حساب میشه مگه حقوقه که آخر ماه بدن همون شبی دو سه دلار کم و بیش خودت چقدر تسک میزنیسلام شما ماهی چقدر درامد داری?
من در حال حاظر به دلیل اینکه دیگه پیزا استارتر جمع شده دیگه نمی تونم توی نءو باکس تسک بزنم حالا موندم کجا کوچ کنم که مثل نءو باشه فعلا تنها گزینه تسک فور دلارس نظر شما چیه ? تنها راه فکر می کنم باز کردن حساب بانکی neteller هست .سلام درامد روزانه حساب میشه مگه حقوقه که آخر ماه بدن همون شبی دو سه دلار کم و بیش خودت چقدر تسک میزنی
چه ربطی به پیزا استارتر داره تنها خوبیش نداشتن فی بود وگرنه اونم وریفای میخاست در حال حاضر همین سایت و کش ادا و زپ خوبن از لحاظ درگاه بانکی فقط کش ادا دیر پرداخت میکنه ولی پرداخت داره نتلر هم که صرافی نداره بیخیالشمن در حال حاظر به دلیل اینکه دیگه پیزا استارتر جمع شده دیگه نمی تونم توی نءو باکس تسک بزنم حالا موندم کجا کوچ کنم که مثل نءو باشه فعلا تنها گزینه تسک فور دلارس نظر شما چیه ? تنها راه فکر می کنم باز کردن حساب بانکی neteller هست .
تسک فور دولارس چطور?چه ربطی به پیزا استارتر داره تنها خوبیش نداشتن فی بود وگرنه اونم وریفای میخاست در حال حاضر همین سایت و کش ادا و زپ خوبن از لحاظ درگاه بانکی فقط کش ادا دیر پرداخت میکنه ولی پرداخت داره نتلر هم که صرافی نداره بیخیالش
گفتم دیگه خوبهتسک فور دولارس چطور?