• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kakhemn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
من وقت ثبت نام با آی پی ایران در vmwareثبت نام کردم و الان درخواست برداشت میزنم میاد بیرون از صفحه برداشت و این اروررو میده An error occurred during your last request.
Please try again in a few hours.
البته هیچ حسابی ندارم و ایمیل هارو الکی زدم و روی هیچ تبلیغی کلیک نکرددم!

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
سلام
من وقت ثبت نام با آی پی ایران در vmwareثبت نام کردم و الان درخواست برداشت میزنم میاد بیرون از صفحه برداشت و این اروررو میده An error occurred during your last request.
Please try again in a few hours.
البته هیچ حسابی ندارم و ایمیل هارو الکی زدم و روی هیچ تبلیغی کلیک نکرددم!
سلام
واقعا خسته نباشی توی خط آخر خودتو لو میدی / نئو رو میگی؟ باید حتما هر روز تبلیغ نارنجی ها رو کلیک کنی تا حسابت فعال باشه

kakhemn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بله نئو منظورمه.
من توی دوهفته 107 تست رو انجام دادم و دوتا اسکیل تست بعد هر سه گزینه برای اینکه لول بدن فعال شد
یعنی 5جاب مختلفت
اکیوریسی من 86%
و بالای 100تست
و بهشون ایمیل دادم ازم خواستن که تعداد کونتریبونت آی دی رو بفسرم با اسکرین شات از صفحه
خب الان چی میشه؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
بله نئو منظورمه.
من توی دوهفته 107 تست رو انجام دادم و دوتا اسکیل تست بعد هر سه گزینه برای اینکه لول بدن فعال شد
یعنی 5جاب مختلفت
اکیوریسی من 86%
و بالای 100تست
و بهشون ایمیل دادم ازم خواستن که تعداد کونتریبونت آی دی رو بفسرم با اسکرین شات از صفحه
خب الان چی میشه؟
اگه از انواع آیپی توش استفاده کرده باشی میگن که تکرار کنی بنت میکنیم اگه این کارو نکردی بفرستی مشکلی پیش نمیاد

bnmnb

Registered User
لایک‌ها
83
بله نئو منظورمه.
یعنی 5جاب مختلفت
اکیوریسی من 86%
و بالای 100تست
خب الان چی میشه؟
شما چند تا id داشتین؟
از چند ip استفاده کردین؟

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
بچه ها فک نکنم لول بدن وگرنه انقد معطل نمیکردنمون ! به نظرتون بریم سراغ آی پی اختصاصی ؟؟؟

bnmnb

Registered User
لایک‌ها
83
بچه ها فک نکنم لول بدن وگرنه انقد معطل نمیکردنمون ! به نظرتون بریم سراغ آی پی اختصاصی ؟؟؟
من از یه نفر دارم ip می گیرم با اون هم تسک زدم
اگز لول دادن بهتون می گم که همگی برین از اون بگیرین

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
از بچه هایی که لول گرفتن خبری نیست کمی بیاید از وضعیتتون بگید مشارکت کار خوبیه اگه وضعتون خوبه ما هم واسه لول گرفتن تلاش کنیم اگه نه که بیخیال لول بشیم

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
از بچه هایی که لول گرفتن خبری نیست کمی بیاید از وضعیتتون بگید مشارکت کار خوبیه اگه وضعتون خوبه ما هم واسه لول گرفتن تلاش کنیم اگه نه که بیخیال لول بشیم
نه داداش لازم نیست کسی خبر بده ، همین الان آی پی آمریکا 69 تسک لول دار داره ( هر کدوم 7-8-10 سنتی و بالاترینش رو که دیده بودم 100 سنت بود !!! ) که در طول شبانه روز بیشتر هم میشه ؟ باید با آی پی اختصاصی بگیری اگه میخوای چون به محض اینکه RQ هاش رو انجام بدی باید لول بگیری

kakhemn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خب من همینطور که در تاپیک گفتم ایمیل دادم و گفتم اسکرین شات بده بعد ایمیل جواب دادن بعد دو روز که یه اشتباهی شده تو 91 تست جواب دادی باید 9 تا دیگه جواب بدی اونم جواب دادم و بعد از دو ساعت لول 3 رو دادن اما تسک ها باز نشدن و باز ایمیل دادم که ببینم چی میگن

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
نه داداش لازم نیست کسی خبر بده ، همین الان آی پی آمریکا 69 تسک لول دار داره ( هر کدوم 7-8-10 سنتی و بالاترینش رو که دیده بودم 100 سنت بود !!! ) که در طول شبانه روز بیشتر هم میشه ؟ باید با آی پی اختصاصی بگیری اگه میخوای چون به محض اینکه RQ هاش رو انجام بدی باید لول بگیری
اشکالش چیه منظورت تست کوئسشنه در ضمن یکی از دوستان که گفته بود با آیپی غیر اختصاصی لول گرفته ولی خبری ازش نیست ببینیم واقعا لول گرفتن چقدر میارزه اگه ارزش داره دنبالش بریم چون سختی و دردسر خودشو داره باید یک مدتی فقط با آیپی یک کشور تسک بزنیم

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
کسی تونسته تسک Provide constructive feedback on a website's design and content (United States - Thursday task #1) (USA Only) بزنه که قبلش باید افزونه نصب بشه برام زمان سنجش نمیاد

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
اشکالش چیه منظورت تست کوئسشنه در ضمن یکی از دوستان که گفته بود با آیپی غیر اختصاصی لول گرفته ولی خبری ازش نیست ببینیم واقعا لول گرفتن چقدر میارزه اگه ارزش داره دنبالش بریم چون سختی و دردسر خودشو داره باید یک مدتی فقط با آیپی یک کشور تسک بزنیم
نه منظورم درآمده ، اینکه هر روز یه درآمد ثابتی رو حتما خواهی داشت .

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
نه منظورم درآمده ، اینکه هر روز یه درآمد ثابتی رو حتما خواهی داشت .
تسکا که ثبات نداره یک شب کم میاد یک شب زیاد منظورم هم همینه که بچه هایی که تونستن لول بگیرن از وضع درامدشون بگن که وضعیت روشن بشه

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
من دیگه نه وقتش رو دارم نه حوصله تسک زدن رو.
گاهی وقت ها انجام میدم.
اینکه دوستمون گفت تسک های 100 سنتی و با ارزش بالا اگه survey باشه میشه انجام داد وگرنه احتمال اشتباه شدنش زیاده و حتما هم باید براشون چیزی رو بنویسی.
بیشتر این 69 تسکی که گفتند معمولا موبایل هست که انجامشون نمیدم که لول رو ممکنه پس بگیرن.
فقط تسک های 10 سنتی گوگل ارزش داره و کازینو و فیشر + surveys
برای من تعداد بیشتری تسک میاد مثلا 150 تا.
قبل از اینکه لول بگیرم تسک های کازینو اومدن. شاید اگه برای شما کازینو نمیاد لول ندن.
تسک های فیشر هم هر روز جز اونی که برای شما میاد برام میاد نمیدونم شاید برای شما هم میاد: annuity assist و ken fisher

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
من دیگه نه وقتش رو دارم نه حوصله تسک زدن رو.
گاهی وقت ها انجام میدم.
اینکه دوستمون گفت تسک های 100 سنتی و با ارزش بالا اگه survey باشه میشه انجام داد وگرنه احتمال اشتباه شدنش زیاده و حتما هم باید براشون چیزی رو بنویسی.
بیشتر این 69 تسکی که گفتند معمولا موبایل هست که انجامشون نمیدم که لول رو ممکنه پس بگیرن.
فقط تسک های 10 سنتی گوگل ارزش داره و کازینو و فیشر + surveys
برای من تعداد بیشتری تسک میاد مثلا 150 تا.
قبل از اینکه لول بگیرم تسک های کازینو اومدن. شاید اگه برای شما کازینو نمیاد لول ندن.
تسک های فیشر هم هر روز جز اونی که برای شما میاد برام میاد نمیدونم شاید برای شما هم میاد: annuity assist و ken fisher
روزا که خبری نیست برا شما روزا تسک بدردبخور میاد سرجمع توی 24 ساعت 10 و 20 دلار درامد داری یا نه؟

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
شب که امتحان نکردم.
این مدت که از آمریکا لول گرفتم فرصت نکردم تسک بزنم فقط دیروز کازینو و فیشر و تسک های 10 سنتی گوگل رو زدم شدن 7 دلار.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
شب که امتحان نکردم.
این مدت که از آمریکا لول گرفتم فرصت نکردم تسک بزنم فقط دیروز کازینو و فیشر و تسک های 10 سنتی گوگل رو زدم شدن 7 دلار.
این تسکا که برا گروه لول نیستش فقط 10 سنتی گوگل واسه لول یکه که بعضی وقتا آزاد میشه بعنی اینا رو توی روز زدی ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا