یعنی با آی پی غیر ثابت زدی ؟چرا الکی تبلیغات آی پی میکنید؟من17جاب انجام دادم و105 تست سوالی کلا!
فقط باید اول از خیر فیشر ها بگذرید و فقط کیوز به همین راحتی و فقط هم آی پی آمریکا یا انگلیس
من فقط فقط از یک جاب 10 دلار کار کردم.اینجورم نیست لول بگیری دیگه پس نمیگیرن اگر دقت بیاد پایین لول رو پس میگیرن
سلام کلا 10 دلار یا روزی چند روزه کار کردی?چرا الکی تبلیغات آی پی میکنید؟من17جاب انجام دادم و105 تست سوالی کلا!
فقط باید اول از خیر فیشر ها بگذرید و فقط کیوز به همین راحتی و فقط هم آی پی آمریکا یا انگلیس
من فقط فقط از یک جاب 10 دلار کار کردم.اینجورم نیست لول بگیری دیگه پس نمیگیرن اگر دقت بیاد پایین لول رو پس میگیرن
سلام میشه بیشتر توضیح بدین من الان باید چکار کنم با همین ای پی های معمولی که توی اکثر سایت های ایرانی هست میشه استفاده کرد?مثله آی پی ثابت نیست.مهم اینه سرور آ پی مستقیم باشه تو اون لوکیشن یا نه
من هر چی از شما سوال می پرسم نمیای جواب بدی من از کجا بدونم که آی پی ثابت مهمه یا نه؟چرا الکی تبلیغات آی پی میکنید؟من17جاب انجام دادم و105 تست سوالی کلا!
دوست عزیز پستهای چند صحفه قبلو بخونی حساب دستت میاد اینجور سوالا جواب ندارهدوستان یک سوال دارم. از این شیوه درامد داشتن چقدر میشود در ماه درامد داشت. چقدر باید وقت بگذارم و متوسط چقدر میشود درامد داشت. اصلا میشود این کار را به عنوان کار اصلی حساب کرد؟
راستی چکار کردی حسابتو بستن؟ بهتره با آیپی ایران توش بری ریسکی نداره اما برا سایت کلیک سنس میتونی با آیپی دیگه وارد شی اگه شناساییت نکنه چون خیلی حساسهاگه با همون آی پی اختصاصی تو سایت های تسک هم ثبت نام کنیم اشکال نداره چون نئو گیر میده ؟
دوستم عکسی هم از صفحه داشبوردت بزاری ممنون میشیمببینید دوستان فقط از تسک های فیشر گذر کنید!حد اقل تا لول میگیرید با اونا کار نداشته باشید.و تو عکس مشخص کردم چی انجام بدید هم راحته هم برای بدون لول ها هو میاد
چرا این طور سوالها جواب نداره؟ من صفحات را خواندم و علاقه پیدا کردم فعالیت کنم. اما درست نمیدانم اگر وقت و انرژی بگذارم چقدر میتوانم درامد داشته باشم. مثلا اندازه یک کارگر میتوانم درامد داشته باشم؟ اگر شما افراد با تجربه ندانید چه کسی میداند؟ مگر شما از این کار درامد ندارید؟دوست عزیز پستهای چند صحفه قبلو بخونی حساب دستت میاد اینجور سوالا جواب نداره
دوستانی که لول گرفتن میتونن جواب بدن بیزحمت بیان جواب این برادرمونو بدنچرا این طور سوالها جواب نداره؟ من صفحات را خواندم و علاقه پیدا کردم فعالیت کنم. اما درست نمیدانم اگر وقت و انرژی بگذارم چقدر میتوانم درامد داشته باشم. مثلا اندازه یک کارگر میتوانم درامد داشته باشم؟ اگر شما افراد با تجربه ندانید چه کسی میداند؟ مگر شما از این کار درامد ندارید؟
من یه اشتباهی که کرده بودم این بود که یه اکانت تو نئو داشتم که حساب پیزام روش ست بود ، بعد یه اکانت دیگه ساختم ولی یه اکانت پیزای فیک دادم بهش تا بعدا عوض کنم ، فک کنم به خاطر اینکه با دو اکانت چند بار وصل شدم گیر دادن ؟ بعد اکانت پیزام رو دیگه نمیتونم تو حساب جدید بزنم چیکار کنم ؟راستی چکار کردی حسابتو بستن؟ بهتره با آیپی ایران توش بری ریسکی نداره اما برا سایت کلیک سنس میتونی با آیپی دیگه وارد شی اگه شناساییت نکنه چون خیلی حساسه