• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
من یه اشتباهی که کرده بودم این بود که یه اکانت تو نئو داشتم که حساب پیزام روش ست بود ، بعد یه اکانت دیگه ساختم ولی یه اکانت پیزای فیک دادم بهش تا بعدا عوض کنم ، فک کنم به خاطر اینکه با دو اکانت چند بار وصل شدم گیر دادن ؟ بعد اکانت پیزام رو دیگه نمیتونم تو حساب جدید بزنم چیکار کنم ؟
برا نئو چون حساسه نباید بیشتر از یک اکانت استفاده کرد برا پیزا خب یک ایمیل جدید توش ست کن توی نئو اد کن

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
مگه میشه ایمیل پیزا رو عوض کرد ؟؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
اقای یوسف چه کسی اینجا درامد داره از این کار؟ شما خودت درامد داری؟
همه درامد داریم بخور نمیر تو چشم نمیاد بهتره پست دوستانی که لول گرفتن رو دنبال کنی

amid123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همه درامد داریم بخور نمیر تو چشم نمیاد بهتره پست دوستانی که لول گرفتن رو دنبال کنی
من بیشتر پست ها را خوانده ام. شما که از سال 2008 داری کار میکنی در این کار بخور و نمیر درامد داری. انوقت من ...... دوستانی که درامد مشخصی دارند بگویند چقدر حدودا در ماه درامد دارند.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
من بیشتر پست ها را خوانده ام. شما که از سال 2008 داری کار میکنی در این کار بخور و نمیر درامد داری. انوقت من ...... دوستانی که درامد مشخصی دارند بگویند چقدر حدودا در ماه درامد دارند.
نه عزیز چند ماه کار تسکو شروع کردم فعال باشی شبی دو سه دلار میتونی کار کنی که اونم به سرعت عمل خودت برمیگرده بتونی لول بگبری درام خوب میشه

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
ایا این تسک های
Help us validate Authors and Articles
مهمه یا نه کسی روشه حلاشو بلده مربوط به مقاله میشه
یه جا میگه ایا این مقاله است اگر بزنی اره اسم مقاله نویس نمی یاد اما یه جا لیک مقاله نیست اما نویسنده ذکر شده وجود داره در غیر این صورت چی بزنم کمی گیج کننده هست ایا اینو حتما باید زد ؟

و یک سوال دیگه من الان ای پی اختصاصی تهیه کردم برای لول گرفتن ایا من الان می تونم فیشر هم بزنم یا در حال حاظر فقط اکورسی دار بزنم؟

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
ایا این تسک های
Help us validate Authors and Articles
مهمه یا نه کسی روشه حلاشو بلده مربوط به مقاله میشه
یه جا میگه ایا این مقاله است اگر بزنی اره اسم مقاله نویس نمی یاد اما یه جا لیک مقاله نیست اما نویسنده ذکر شده وجود داره در غیر این صورت چی بزنم کمی گیج کننده هست ایا اینو حتما باید زد ؟

و یک سوال دیگه من الان ای پی اختصاصی تهیه کردم برای لول گرفتن ایا من الان می تونم فیشر هم بزنم یا در حال حاظر فقط اکورسی دار بزنم؟
تو مثال هاش گفته دیگه مثلا صفحات Login , facebook , ... مقاله نیست ، باید چند بار بزنی تا راه بیفتی ولی به نظر من وایسا تسک های دیگرو بزن ، مثلا تسک های مربوط به تویتر مهمه و البته سخت هم هست !! فعلا بیخیال این شو ممکنه اکوریسیت رو بیاره پایین ، فکر نکنم ربطی به فیشر داشته باشه شما اگه آی پی ت مشکلی نداشته باشه به محض اینکه کارا رو انجام بدی باید اتومات لول بگیری!

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
تو مثال هاش گفته دیگه مثلا صفحات Login , facebook , ... مقاله نیست ، باید چند بار بزنی تا راه بیفتی ولی به نظر من وایسا تسک های دیگرو بزن ، مثلا تسک های مربوط به تویتر مهمه و البته سخت هم هست !! فعلا بیخیال این شو ممکنه اکوریسیت رو بیاره پایین ، فکر نکنم ربطی به فیشر داشته باشه شما اگه آی پی ت مشکلی نداشته باشه به محض اینکه کارا رو انجام بدی باید اتومات لول بگیری!
این تسک های که نام بردین چه زمانی میان؟

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
کم کم میان ولی میگن که اواخر شب و اوایل صبح میان از کسایی که لول گرفتن تو پ.خ بپرسین .

shadi1995

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
امشب مثل اینکه فیشر تعطیل شده.

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
امشب خیر سرم اولین روزه که ای پی اختصاصی خریدم همش no work

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
ظاهرا دارن تغییراتی روی تسکا میدن تعدادی تسک 4 سنتی اومده شبیه فیشر ولی خود فیشرا مشکل پیدا کرده لینکی که باید توش تایید بزنی اون سایت مورد نظرش نیست اسمش همونه داخل نه

kakhemn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
نمیتونی به عنوان درآمد روش حساب کنی.چون ممکنه هر لحظه دقتت بیاد پایین و لول رو پس بگیرن یا یه اتفاق مشابه..در آمد هم اگر لول 2 3باشی و هر روز کار کنی بین 25تا 30 دلار میتونی کار کنی که اونم فکر نکنم شما بتونی انجام بدی چون تخصصیه پس بهتره اول به فکر یه شغل واقعی باشی و در کنارش تسک انجام بدی

kakhemn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آموزش تسک هم نمیشه گذاشت چون آموزش یکی رو بزاری ممکنه دیگه اون نیاد بعد یه کار دیکه وی همینجوری کار ها عوض میشه.این اموزش یه ادم بیکار میخواد و در راه خدا بزاره مگه نه کسی نمیاد الکی بشینه آموزش تسک بده اونم این همه تسک مختلف .
دوستان موفق باشید و سربلند

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
نمیتونی به عنوان درآمد روش حساب کنی.چون ممکنه هر لحظه دقتت بیاد پایین و لول رو پس بگیرن یا یه اتفاق مشابه..در آمد هم اگر لول 2 3باشی و هر روز کار کنی بین 25تا 30 دلار میتونی کار کنی که اونم فکر نکنم شما بتونی انجام بدی چون تخصصیه پس بهتره اول به فکر یه شغل واقعی باشی و در کنارش تسک انجام بدی
روزی 25-30 دلار ؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا