• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
کسی مشکل تایید نشدن فیشرا رو داره نصفشون توی قسمت دوم تایید شدن مشکل دارن ظاهرا سایتایی که باید تایید بشن لینکشونو کمی تغییر دادن و کرواد بوکمارکلتشو آپدیت نکرده

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
برای من هیچ تاییدی کار نمی کنه تایید اول فعال میشه ولی توی سایت های مورد نظر بوکمارک تایید نمیشه؟ بعضی موقع ها بوکمارک اخری انجام میشه ولی تیک اخری ارور میده؟

Last edited:

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
امشب اصلاح نکنن واقعا ضرره البته برا اونایی که لول ندارن اون سایتایی که باید توش تایید بزنیم ادیت شدن هم داخلشون هم URL تایید نمیگیره از قسمت کش جستجو هم میشه به نسخه قدیمی سایت رفت تایید میگیره ولی خود تایید مربع تسک قبول نمیکنه اوضاییه کسی بتونه نسخه ویرایش شده بوکمارکلت رو پیدا کنه خوبه

omidamit

Registered User
لایک‌ها
297

Cya

Registered User
لایک‌ها
1,927
دوستان مقدار کمی پی زا نیاز دارم , اگه داشتید ممنون میشم بهم بگید , با قیمت خوب میخرم .
ممنونم

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
من هفته پیش نزدیک 60$ تسک زدم ! بسیار بسیار عجیب بود بدون لول بشه اینقدر زد ... ولی فکر میکنم cf یک سری امکانات جدید روی اسکریپت های تبلیغ کننده ها گذاشته که میتونند تسک رو برای همه کاربرهای قدیمی که میزان بالایی تسک زدن فعال کنند و دیگه ربطی به لول نداره . هفته پیش اولش 110 تسک 17 سنتی زدم و در ادامه همون تسک یهو برام شد 27 سنت و 100 بار هم 27 سنتی زدم و یه 10 -15 دلاری هم تسک های دیگه فیشر و ...

دیشب با ip انگلیس نزدیک 6$ فیشر باز شد ... عادی و موبایل هر دو !
فیشر های آمریکا هم چون خود سایت فیشر کلا طراحیش رو عوض کرده و آدرس های جدید گذاشته باز نمیشه . ولی حواستون باشه چون هر دفعه از این اتفاق ها می افته بعدش که درست بشه یهو 50 تا جاب فیشر میاد و ساعت مشخصی هم نداره ! باید کمین کنیم :D

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
من هفته پیش نزدیک 60$ تسک زدم ! بسیار بسیار عجیب بود بدون لول بشه اینقدر زد ... ولی فکر میکنم cf یک سری امکانات جدید روی اسکریپت های تبلیغ کننده ها گذاشته که میتونند تسک رو برای همه کاربرهای قدیمی که میزان بالایی تسک زدن فعال کنند و دیگه ربطی به لول نداره . هفته پیش اولش 110 تسک 17 سنتی زدم و در ادامه همون تسک یهو برام شد 27 سنت و 100 بار هم 27 سنتی زدم و یه 10 -15 دلاری هم تسک های دیگه فیشر و ...

فیشر های آمریکا هم چون خود سایت فیشر کلا طراحیش رو عوض کرده و آدرس های جدید گذاشته باز نمیشه . ولی حواستون باشه چون هر دفعه از این اتفاق ها می افته بعدش که درست بشه یهو 50 تا جاب فیشر میاد و ساعت مشخصی هم نداره ! باید کمین کنیم :D
[/QU

Last edited:

bnmnb

Registered User
لایک‌ها
83
تو خط اول گفته بدون لول

mohammadsh18

Registered User
لایک‌ها
36

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
من کلی تسک فیشر زدم و وقتی ای پی رو غیر فعال کردم که ببینم درامد به توی نئو باکس اضافه شده یا نه با کمال تعجب دیدم هیچی اضافه نشده در حالی نوی قسمت هستوری تسک ها ثبت شده علت چیه؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
من کلی تسک فیشر زدم و وقتی ای پی رو غیر فعال کردم که ببینم درامد به توی نئو باکس اضافه شده یا نه با کمال تعجب دیدم هیچی اضافه نشده در حالی نوی قسمت هستوری تسک ها ثبت شده علت چیه؟
فیشرا که نصفشون تایید نمیگرفتن چه جور کلی تسک زدی کسی تونسته تسکایی که تایید نمیگیره رو رد کنه؟
این مشکلتو اول کل هیستوری و کوکیها رو پاک کن دوباره وارد بخش مینی جاب بشو و توی تب جدید توی کرواد لاگین کن ارتباط نئو و کرواد دوباره وصل میشه

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
فیشرا که نصفشون تایید نمیگرفتن چه جور کلی تسک زدی کسی تونسته تسکایی که تایید نمیگیره رو رد کنه؟
این مشکلتو اول کل هیستوری و کوکیها رو پاک کن دوباره وارد بخش مینی جاب بشو و توی تب جدید توی کرواد لاگین کن ارتباط نئو و کرواد دوباره وصل میشه
بله دیشب تقریبا همه تایید می شد.

ولی پیشنهاد شما تاثیر گذار نبود بازم پولی اضافه نشد؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
واسه من دو شبه تسکایی که توی بینگ انجام میشه تایید نمیشن مثلا آدرس یکی www.fisherinvestments.com/education هستش وقتی توش میری میشه این http://www.fisherinvestments.com/market-insights/investing-guides بوکمارکلت هم قبولش نمیکنه معلوم نیست کی درستش کنن هم تیکت زدم هم توی نئو تاپیک لامصب این سیستم کرواد هم ثبات نداره این مشکلتو توی یکی از سایتای تسک هم داشتم البته فقط من نبودم بعد ادمینش پیغام داد که چون تغییر سرور داده مشکل ایجاد شده بعد درستش کرد راستی توی قسمت پروفایل داشبوردت برو تیک کانتریبوترتو بزن احتمالا درست شه

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
واسه من دو شبه تسکایی که توی بینگ انجام میشه تایید نمیشن مثلا آدرس یکی www.fisherinvestments.com/education هستش وقتی توش میری میشه این http://www.fisherinvestments.com/market-insights/investing-guides بوکمارکلت هم قبولش نمیکنه معلوم نیست کی درستش کنن هم تیکت زدم هم توی نئو تاپیک لامصب این سیستم کرواد هم ثبات نداره این مشکلتو توی یکی از سایتای تسک هم داشتم البته فقط من نبودم بعد ادمینش پیغام داد که چون تغییر سرور داده مشکل ایجاد شده بعد درستش کرد راستی توی قسمت پروفایل داشبوردت برو تیک کانتریبوترتو بزن احتمالا درست شه
این ها دقیقا همون هایی هستن که برای من هم تایید نشدن .

راستی اون قسمتی که گفتین نیست فقط تیک Contributor ID هست که من اولی رو زدم درست نشد؟
من دیشب بین دو و سه دلار زدم چرا اضافه نشده موجودی واقعا موندم چکار کنم مثل همیشه تتسک می زدم هیچ مشکلی نبود خیلی عجیبه؟ ایا تا حالا کسی به این مشکل برخورده؟

راستی چرا برای من اکورسی دار هیچی نمی یاد؟

Last edited:

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
این ها دقیقا همون هایی هستن که برای من هم تایید نشدن .

راستی اون قسمتی که گفتین نیست فقط تیک Contributor ID هست که من اولی رو زدم درست نشد؟
من دیشب بین دو و سه دلار زدم چرا اضافه نشده موجودی واقعا موندم چکار کنم مثل همیشه تتسک می زدم هیچ مشکلی نبود خیلی عجیبه؟ ایا تا حالا کسی به این مشکل برخورده؟

راستی چرا برای من اکورسی دار هیچی نمی یاد؟
منظورم هم همون اسم سایتیه که توش کار میکنیه که اولویت با اون بشه خروج و ورود کنی هم بد نیست کویز دار هم کم شده اونقدر درصد پایین زدیم که اخراج کرده تنها راهشم حساب جدید درست کردنه

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
الته با کد جاواش که ور رفتم اسم سایت جدید رو ست کردم تونستم تایید بگیرم اما تایید آخری مربعه رو نشد اگه کسی وارده وارد عمل بشه

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
منظورم هم همون اسم سایتیه که توش کار میکنیه که اولویت با اون بشه خروج و ورود کنی هم بد نیست کویز دار هم کم شده اونقدر درصد پایین زدیم که اخراج کرده تنها راهشم حساب جدید درست کردنه
من همه چیز رو از اول شروع کردم جیمیل جدید کراود جدید نئو باکس جدید ای پی اختصاصی جدید ویندوز جدید دیگه من باید چکار کنم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا