usef8000
Registered User
کسی مشکل تایید نشدن فیشرا رو داره نصفشون توی قسمت دوم تایید شدن مشکل دارن ظاهرا سایتایی که باید تایید بشن لینکشونو کمی تغییر دادن و کرواد بوکمارکلتشو آپدیت نکرده
همه اونایی که این سایت رو می خواد ارور میده http://www.fisherinvestments.com/contactکسی مشکل تایید نشدن فیشرا رو داره نصفشون توی قسمت دوم تایید شدن مشکل دارن ظاهرا سایتایی که باید تایید بشن لینکشونو کمی تغییر دادن و کرواد بوکمارکلتشو آپدیت نکرده
همه اونایی که این سایت رو می خواد ارور میده http://www.fisherinvestments.com/contact
آی پی اختصاصی از کجا گرفتی.میشه سایتشو بهم بدیامشب خیر سرم اولین روزه که ای پی اختصاصی خریدم همش no work
سلام من از اقای رسول خرید کردم.آی پی اختصاصی از کجا گرفتی.میشه سایتشو بهم بدی
من هفته پیش نزدیک 60$ تسک زدم ! بسیار بسیار عجیب بود بدون لول بشه اینقدر زد ... ولی فکر میکنم cf یک سری امکانات جدید روی اسکریپت های تبلیغ کننده ها گذاشته که میتونند تسک رو برای همه کاربرهای قدیمی که میزان بالایی تسک زدن فعال کنند و دیگه ربطی به لول نداره . هفته پیش اولش 110 تسک 17 سنتی زدم و در ادامه همون تسک یهو برام شد 27 سنت و 100 بار هم 27 سنتی زدم و یه 10 -15 دلاری هم تسک های دیگه فیشر و ...
دیشب با ip انگلیس نزدیک 6$ فیشر باز شد ... عادی و موبایل هر دو !
فیشر های آمریکا هم چون خود سایت فیشر کلا طراحیش رو عوض کرده و آدرس های جدید گذاشته باز نمیشه . ولی حواستون باشه چون هر دفعه از این اتفاق ها می افته بعدش که درست بشه یهو 50 تا جاب فیشر میاد و ساعت مشخصی هم نداره ! باید کمین کنیم[/QU
من هفته پیش نزدیک 60$ تسک زدم ! بسیار بسیار عجیب بود بدون لول بشه اینقدر زد ... ولی فکر میکنم cf یک سری امکانات جدید روی اسکریپت های تبلیغ کننده ها گذاشته که میتونند تسک رو برای همه کاربرهای قدیمی که میزان بالایی تسک زدن فعال کنند و دیگه ربطی به لول نداره . هفته پیش اولش 110 تسک 17 سنتی زدم و در ادامه همون تسک یهو برام شد 27 سنت و 100 بار هم 27 سنتی زدم و یه 10 -15 دلاری هم تسک های دیگه فیشر و ...
دیشب با ip انگلیس نزدیک 6$ فیشر باز شد ... عادی و موبایل هر دو !
فیشر های آمریکا هم چون خود سایت فیشر کلا طراحیش رو عوض کرده و آدرس های جدید گذاشته باز نمیشه . ولی حواستون باشه چون هر دفعه از این اتفاق ها می افته بعدش که درست بشه یهو 50 تا جاب فیشر میاد و ساعت مشخصی هم نداره ! باید کمین کنیم![]()
فیشرا که نصفشون تایید نمیگرفتن چه جور کلی تسک زدی کسی تونسته تسکایی که تایید نمیگیره رو رد کنه؟من کلی تسک فیشر زدم و وقتی ای پی رو غیر فعال کردم که ببینم درامد به توی نئو باکس اضافه شده یا نه با کمال تعجب دیدم هیچی اضافه نشده در حالی نوی قسمت هستوری تسک ها ثبت شده علت چیه؟
بله دیشب تقریبا همه تایید می شد.فیشرا که نصفشون تایید نمیگرفتن چه جور کلی تسک زدی کسی تونسته تسکایی که تایید نمیگیره رو رد کنه؟
این مشکلتو اول کل هیستوری و کوکیها رو پاک کن دوباره وارد بخش مینی جاب بشو و توی تب جدید توی کرواد لاگین کن ارتباط نئو و کرواد دوباره وصل میشه
این ها دقیقا همون هایی هستن که برای من هم تایید نشدن .واسه من دو شبه تسکایی که توی بینگ انجام میشه تایید نمیشن مثلا آدرس یکی www.fisherinvestments.com/education هستش وقتی توش میری میشه این http://www.fisherinvestments.com/market-insights/investing-guides بوکمارکلت هم قبولش نمیکنه معلوم نیست کی درستش کنن هم تیکت زدم هم توی نئو تاپیک لامصب این سیستم کرواد هم ثبات نداره این مشکلتو توی یکی از سایتای تسک هم داشتم البته فقط من نبودم بعد ادمینش پیغام داد که چون تغییر سرور داده مشکل ایجاد شده بعد درستش کرد راستی توی قسمت پروفایل داشبوردت برو تیک کانتریبوترتو بزن احتمالا درست شه
منظورم هم همون اسم سایتیه که توش کار میکنیه که اولویت با اون بشه خروج و ورود کنی هم بد نیست کویز دار هم کم شده اونقدر درصد پایین زدیم که اخراج کرده تنها راهشم حساب جدید درست کردنهاین ها دقیقا همون هایی هستن که برای من هم تایید نشدن .
راستی اون قسمتی که گفتین نیست فقط تیک Contributor ID هست که من اولی رو زدم درست نشد؟
من دیشب بین دو و سه دلار زدم چرا اضافه نشده موجودی واقعا موندم چکار کنم مثل همیشه تتسک می زدم هیچ مشکلی نبود خیلی عجیبه؟ ایا تا حالا کسی به این مشکل برخورده؟
راستی چرا برای من اکورسی دار هیچی نمی یاد؟
من همه چیز رو از اول شروع کردم جیمیل جدید کراود جدید نئو باکس جدید ای پی اختصاصی جدید ویندوز جدید دیگه من باید چکار کنم؟منظورم هم همون اسم سایتیه که توش کار میکنیه که اولویت با اون بشه خروج و ورود کنی هم بد نیست کویز دار هم کم شده اونقدر درصد پایین زدیم که اخراج کرده تنها راهشم حساب جدید درست کردنه