• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
من همه چیز رو از اول شروع کردم جیمیل جدید کراود جدید نئو باکس جدید ای پی اختصاصی جدید ویندوز جدید دیگه من باید چکار کنم؟
جل الخالق برا من توی کش ادا هم اینجوری شده بود کمی با آی دی ها ور رفتم و کوکیا رو پاک کردم بعد درست شد حالا صبر کن شاید بعد 24 ساعت ست بشه

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
راستی این ken fisher کی هست به فارسی که هیچ اطلاعاتی در موردش نیست فکر می کنم فرد بسیار پولداری باشه که این همه از کراود از لحاظ مالی حمایت می کنه تا اسمش سرچ بشه ؟:general108:

sarbaz_es

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اگه از همین الان بخوام شروع کنم چقدر طول میکشه لول بگیرم؟
برای لول گرفتن فقط باید با آی پی یه کشور و شهر و اونم فقط یه آی پی از اون شهر تسک بزنم؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
برای لول گرفتن فقط باید با آی پی یه کشور و شهر و اونم فقط یه آی پی از اون شهر تسک بزنم؟
دوست عزیز زحمت کشیدی پست چند صفحه قبلو بخونی مگه لول گرفتن کشکیه که بگیم چند روز طول میکشه جواب خودتو هم توی خط دومت دادی هر کی اینجا میاد سوال کلی میپرسه اینکه نشد چون کسی جواب نداره که بده

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
رفیق لول گرفتن الکی نیست باید به انگلیسی کاملا مسلط باشی و برای هر تسک کوییز وقت بذاری و با دقت همه مثال ها رو بخونی تا بفهمی ، مثلا تسک های Author and Articles خیلی دقت میخواد و تسک های مربوط به توییتر هم ساده نیستن ...
من خودم الان وقت ندارم ولی میخوام دوباره شروع کنم و حتما آی پی اختصاصی بگیر تا به مشکل نخوری و همه موارد امنیتی رو رعایت کن .

sarbaz_es

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
رفیق لول گرفتن الکی نیست باید به انگلیسی کاملا مسلط باشی و برای هر تسک کوییز وقت بذاری و با دقت همه مثال ها رو بخونی تا بفهمی ، مثلا تسک های Author and Articles خیلی دقت میخواد و تسک های مربوط به توییتر هم ساده نیستن ...
من خودم الان وقت ندارم ولی میخوام دوباره شروع کنم و حتما آی پی اختصاصی بگیر تا به مشکل نخوری و همه موارد امنیتی رو رعایت کن .
مرسی که جواب دادی
جواب سوال دومو هم میشه بدی؟
میشه از چنتا شهر یا یک شهر آمریکا چنتا آیپی گرفت یا در هر صورت باید یه آی پی باشه؟
میخوام تسکو شروع کنم ولی نميدونم چنتا آی پی بگیرم با درآمد بالا یا برم دنبال لول که نميدونم بهم بدن یا نه

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
تسک های author and articles سخته؟
توقع لول هم دارین؟
quiz های مراحل بالاتر رو ببینید چی میگید؟
اکثر تسک های پرقیمت نوشتاری هست یعنی باید نوشته ها رو کامل بفهمید و چند خط براشون بنویسید جوری که متوجه نشن آمریکایی نیستید وگرنه فلگ میخورید. خیلی از افراد تند تند دارن فلگ میخورن.
اگه لول بگیرید و اینا رو انجام ندید لول به هیچ دردتون نمیخوره.
بعضی مواقع یه تسک هایی توی لول های بالاتر میاد که آسونه و خوب پول میدن ولی شانسیه طرف یک روز 40 دلار کار میکنه ولی یک ماه همین 40 دلار هم نمیتونه کار کنه.

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
سلام بچه ها یکی خواهشا جواب سوال منو بده.
من هنوز عضو نئوباکس نشدم.
سوال دارم.

کدام یکی بهتره از این دو؟
1- با آی پی ایران ثبت نام کنم ولی موقع لوگین شدن و دیدن تسک ها آی پی مو عوض کنم
2- از اول با آی پی اختصاصی کشوری ثبت نام کنم که مجاز به دیدن تسک ها هست.
اگر جواب گزینه ی اول هست آیا باید آی پی م اختصاصی باشه؟؟؟؟

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
مرسی که جواب دادی
جواب سوال دومو هم میشه بدی؟
میشه از چنتا شهر یا یک شهر آمریکا چنتا آیپی گرفت یا در هر صورت باید یه آی پی باشه؟
میخوام تسکو شروع کنم ولی نميدونم چنتا آی پی بگیرم با درآمد بالا یا برم دنبال لول که نميدونم بهم بدن یا نه
دوست من میشه جواب منو بدی؟
با آی پی ایران ثبت نام کنم بعدش برم موقع دیدن تسک ها آی پی مو عوض کنم بهتره یا این که از اول با یه آی پی اختصاصی مربوط به یه کشور دیگه مثلا مثل آمریکا ثبت نام کنم.؟ اگه فرضا با هر آی پی ثبت نام کنم ولی موقع دیدن تسک ها اول مثلا آی پی مو به آی پی آمریکا عوض کنم و تسک ها رو انجام بدم بعدش که تموم شد آی پی کشور دیگه مثل انگلیس رو بزنم و همین طور .... آیا حسابم مسدود نمی شه؟؟ من هنوز ثبت نام نکردم می تونم زیرمجموعت بشم/.

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
آقا گویا امشب هم فیشر خبری نیست :(:android09:
ارور هم که درست نشده . خدا کنه از دوشنبه که تعطیلاتشون تموم میشه فیشرها رو درست کنن

saeed2649

Registered User
لایک‌ها
50
فیشر کلا نیومده این فیشرا هم که مال 2.3 روز پیشه :| قحطیه جاب شده بخدا

bnmnb

Registered User
لایک‌ها
83
دوست من میشه جواب منو بدی؟
با آی پی ایران ثبت نام کنم بعدش برم موقع دیدن تسک ها آی پی مو عوض کنم بهتره یا این که از اول با یه آی پی اختصاصی مربوط به یه کشور دیگه مثلا مثل آمریکا ثبت نام کنم.؟ اگه فرضا با هر آی پی ثبت نام کنم ولی موقع دیدن تسک ها اول مثلا آی پی مو به آی پی آمریکا عوض کنم و تسک ها رو انجام بدم بعدش که تموم شد آی پی کشور دیگه مثل انگلیس رو بزنم و همین طور .... آیا حسابم مسدود نمی شه؟؟ من هنوز ثبت نام نکردم می تونم زیرمجموعت بشم/.
شما اگه می خوایی تسک بزنی به نظرم کلا از نئوباکس استفاده نکن خطرناکه :)
بیا از cashadda و یا tasks for dollar (اسم این یکیو مطمئن نیستم درست باشه) استفده کن ریسکش پایینتر و بهتره

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
سلام من الان می تونم با جی میلی که توی کراود و نئو باکس حساب باز کردم توی سایت zapbux هم با همون اطلاعات اکانت بسازم تداخلی ایجاد نمی شه؟

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
دوستان این ای پی ها چطور میشه فهمید مشکل دارن یا نه اخه 18 تسکک فیشر هست این سه روزه همین طور ثابت هستن حالا ممکنه بعضی وقتا یکی اضافه بشه 4 تاش کم بشه یا بر عکس همه هم no work میزنه انصافا برای دوستان هم همین طور هست یا من ای پیم مشکل داره؟ ایا اگر تیکت بزنم میشه کاریش کرد؟

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
چرا این طور سوالها جواب نداره؟ من صفحات را خواندم و علاقه پیدا کردم فعالیت کنم. اما درست نمیدانم اگر وقت و انرژی بگذارم چقدر میتوانم درامد داشته باشم. مثلا اندازه یک کارگر میتوانم درامد داشته باشم؟ اگر شما افراد با تجربه ندانید چه کسی میداند؟ مگر شما از این کار درامد ندارید؟
دقیقا سوال من هم همینه چرا یکی نمیاد جواب آدمو بده. من فقط یه سوال ساده پرسیدم. من با چه آی پی ثبت نام کنم اختصاصی؟ ایران؟ وی پی ان معمولی؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوستان این ای پی ها چطور میشه فهمید مشکل دارن یا نه اخه 18 تسکک فیشر هست این سه روزه همین طور ثابت هستن حالا ممکنه بعضی وقتا یکی اضافه بشه 4 تاش کم بشه یا بر عکس همه هم no work میزنه انصافا برای دوستان هم همین طور هست یا من ای پیم مشکل داره؟ ایا اگر تیکت بزنم میشه کاریش کرد؟
دقیقا سوال من هم همینه چرا یکی نمیاد جواب آدمو بده. من فقط یه سوال ساده پرسیدم. من با چه آی پی ثبت نام کنم اختصاصی؟ ایران؟ وی پی ان معمولی؟
سه شبه که تسکا مشکل دارن هنوزم درست نکردن معلوم نیست برنامشون چیه نه جایی در موردش حرفی زدن نه توی بلاگشون خودم هم تیکت زدم هم توی نئو تاپیک مشکل باید از آیپیت باشه برا من وا میشن ولی همون مشکل تایید رو دارن اگه آیپیت ثابته تیکت بزن / خب آیپی ثایت بهتره اونم امریکا

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
نه داداش لازم نیست کسی خبر بده ، همین الان آی پی آمریکا 69 تسک لول دار داره ( هر کدوم 7-8-10 سنتی و بالاترینش رو که دیده بودم 100 سنت بود !!! ) که در طول شبانه روز بیشتر هم میشه ؟ باید با آی پی اختصاصی بگیری اگه میخوای چون به محض اینکه RQ هاش رو انجام بدی باید لول بگیری
سلام میشه خواهشا جواب منو هم بدید. من هنوز نئوباکس ثبت نام نکردم می دونم از کجا آی پی اختصاصی بگیرم. اما نمی دونم کجا از آی پی اختصاصی استفاده کنم موقعی که توی نئوباکس ثبت نام می کنم یا این که با آی پی ایران ثبت نام کنم و موقع دیدن تسک ها با اون آی پی اختصاصی تسک ها رو انجام بدم؟

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
من می خوام تیکت بزنم اول اینکه نمی دونم چی براشون بنویسم چون انگلیسیم ضعیفه ؟ دوم اینکه قسمت تیکت کجاست لطفا ادرسش رو بی زحمت بدین ممنون؟

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
چه ربطی به پیزا استارتر داره تنها خوبیش نداشتن فی بود وگرنه اونم وریفای میخاست در حال حاضر همین سایت و کش ادا و زپ خوبن از لحاظ درگاه بانکی فقط کش ادا دیر پرداخت میکنه ولی پرداخت داره نتلر هم که صرافی نداره بیخیالش
سلام میشه در راه خدا جواب منو بدی. من میخام بدون ریسک کار کنم باید چی کار کنم چه آی پی تهیه کنم کلا روش کارم باید چطوری باشه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا