• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
خواهش میکنم.
اگه با بیش از یک کشور تسک بزنی بهت لول نمیدن.
برای لول گرفتن بهتره آی پی ثابت باشه ولی در حال حاضر شما با کشورهای مختلف تسک بزن و بیخیال لول شو.
تا حالا به کسی غیر از من لول ندادن.
دو تا اکانت لول 3 دارم زیاد تاثیری روی درامدم نداشته.
بچه هایی که اینجان و لول میخوان لول بهشون نمیدن زیادی خودشون رو اذیت نکنن. چون آی پی ثابته که روی هوا لول نمیدن باید تسک های سخت رو 100 بزنی که روی آسونی هاش موندن.
هرکس تونست تسک های سخت بزنه برای لول گرفتن کار کنه.
توی zapbux و بقیه چطور؟ توی اون ها هم مثل نئوباکس همینجوری فعالیت کنم یعنی با آی پی ایران برم و بعد لوگین شدن عوضش کنم؟

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
دوستان شانسو میبینید همین چند دیقه قبل حساب نئو باکسمو ساسپند کردن توش خوب فعال بودم فقط دیروز توش پست زدم در مورد تسکا نمیدونم شاید به خاطر اون بود یا خدا الان تیکت زدم خدا کنه بازش کنن
بدبختی ای داریم هااااااااااااااااااااااااااااااا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
جواب تیکت کرواد اومد
We’re sorry to hear that you had an issue submitting on job ID 548760: “Investment Task”. We’ll have the task author look into this issue to prevent it from becoming a reoccurring problem. Thanks for reporting this to us!

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
خوب پسر گل اگه دقت کنی من تو متنم گفتم باید انگلیسیت خوب باشه و دقت کنی چون خودم هم چند بار به خاطر بی دقتی و سر سری رد شدن از بعضی سوالات Expell شدم و این یعنی باید وقت بذاریییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی واسه هر تسک که میاد چه آسون چه سخت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد کی گفته تا حالا به غیر از شما به هیچ ایرانی لول ندادن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توی این فروم منظورمه.
اون دوستی هم که گفته لول گرفته از عکسی که گذاشته بود و البته توضیحاتش من شک دارم لول گرفته باشه.
شاید هم گرفته باشه ولی اینطور احتمال میدم.

bnmnb

Registered User
لایک‌ها
83
ایشالا که درست میشه چند تا ا من یجیب بخون.
شما چرا می خوایی حتما تو نئو کار کنی؟
ول کن این سایتو
الان 2 روزه داری میای میگی چه کار کنم چه کار نکنم
بعدش شما باید کیف پول payza داشته باشی که اونم 1000 تا دردسر داره تازه دلارش هم 2600 هست فروشش
پاشو برو یه جا که به perfect money پرداخت داشته باشه

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
من می تونم با جیمیلی که توی کراود و نئو باکس ثبت نام کردم توی zapbax اکانت بسازم تداخل ایجاد نمی شه؟

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
شما چرا می خوایی حتما تو نئو کار کنی؟
ول کن این سایتو
الان 2 روزه داری میای میگی چه کار کنم چه کار نکنم
بعدش شما باید کیف پول payza داشته باشی که اونم 1000 تا دردسر داره تازه دلارش هم 2600 هست فروشش
پاشو برو یه جا که به perfect money پرداخت داشته باشه
کجا پاشم برم؟ من راه های معقول و پول درآر کسب درآمد از نت رو می دونم ولی باید چند تا سایت بزنم... فعلا می خام از یه سایتی ماهانه حداقل 70 دلار دربیارم که خرج امرار و معاش خودمو حداقل دربیارم.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
کجا پاشم برم؟ من راه های معقول و پول درآر کسب درآمد از نت رو می دونم ولی باید چند تا سایت بزنم... فعلا می خام از یه سایتی ماهانه حداقل 70 دلار دربیارم که خرج امرار و معاش خودمو حداقل دربیارم.
مگه ندیدی نئو بی جهت حسابمو معلق کرد دو ماه توش خوب فعال بودم هنوز توش چندتا رفرال هم اجاره کرده بودم که فعالتر دیده بشم فکر کنم به خاطر اون تاپیکی که توش زدم در مورد مشکل تسکا اینکارو کردن معلوم نیست جواب هم که هنوز ندادن 30 دلار توش دارم خدا کنه بازش کنن اگه بالانسمو صفر نکنن

bnmnb

Registered User
لایک‌ها
83
داداش من این تسکا که فقط مال سایت نئوباکس نیست . شما برو سایتی که یهو این 70 دلاری رو که می گی هپولی نکنه (مثل خودم که 40 دلارمو خورد یا همون دوستمون که صفحه قبل ساسپند شد)
من برا خودت می گم
هر جور خودت راحتی

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
داداش من این تسکا که فقط مال سایت نئوباکس نیست . شما برو سایتی که یهو این 70 دلاری رو که می گی هپولی نکنه (مثل خودم که 40 دلارمو خورد یا همون دوستمون که صفحه قبل ساسپند شد)
من برا خودت می گم
هر جور خودت راحتی
درسته به نظر منم روی سایت های دیگه وقت گذاشتن به صرفه تره تا نئوباکس ! تازه دلار پرفکت مانی گرون تر هم هست !

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
من برا خودت می گم
هر جور خودت راحتی
البته توی فروم خارجی یکی گفته این مشکلو داشت که حسابشو ساسپند کرده بودن تیکت زده بود بعد سه روز میگفت بازش کردن البته واسه سال 2011 بود الان که توی قوانینش گفته حساب ساسپند بشه بالانس صفر میشه حالا نامردتر از این نئو ندیدم البته یک سایتی هم هست که اشتباهی توش فقط رفرش کردم که بالانسمو ببینم در جا حسابم بسته شد البته توش فقط 1 دلار داشتم

bnmnb

Registered User
لایک‌ها
83
البته توی فروم خارجی یکی گفته این مشکلو داشت که حسابشو ساسپند کرده بودن تیکت زده بود بعد سه روز میگفت بازش کردن البته واسه سال 2011 بود الان که توی قوانینش گفته حساب ساسپند بشه بالانس صفر میشه حالا نامردتر از این نئو ندیدم البته یک سایتی هم هست که اشتباهی توش فقط رفرش کردم که بالانسمو ببینم در جا حسابم بسته شد البته توش فقط 1 دلار داشتم
آره تازه از این بگذریم هزارتا درد سر با پیزا داریم

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
برا سرمایه گذاری و رفرال گیری بهتر از نئو سایتی نیست زپ باکسم بد نیست البته تازه 8 ماه سرپا هستش آیندش معلوم نیست با این اوضاع تسکا هم وضعیت داره قرمز میشه باید دنبال روشهای دیگه باشیم

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
پس چه کنیم الان 4 شبه هم توی همه باکس ها وضعیت تسک ها خرابه؟

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
من برا خودت می گم
هر جور خودت راحتی
منظورت سایت هایی که تسک دارند و به ایگوپی پرداخت دارن هست دیگه؟ آخه شنیدم نئوباکس تسک هاش گرون تره. با zapbux میشه چقدر درآورد؟

bnmnb

Registered User
لایک‌ها
83
منظورت سایت هایی که تسک دارند و به ایگوپی پرداخت دارن هست دیگه؟ آخه شنیدم نئوباکس تسک هاش گرون تره. با zapbux میشه چقدر درآورد؟
دلاری که می ده قیمتش 2500 تا 2600 هست این به اون در
والا اونجا رو نمی دونم
من cashadda کشر می کنم
اونجا فیشرها الان 9 سنت می ده برا تکمیل کردنش

arasdeco`

Registered User
لایک‌ها
55
س
سلام نئو قوانین سختی داره اگه رعایت نکنی حسابتو میبنده بهتر اول قوانین رو خوب بخونی ؟ تا مثل من اکانت ت بسته نشه

ماهی 70 دلار خرج اینترنت و آی پی میشه بهتر یه کار بهتر پیدا کنی
بهتر وقت و انرژی خودت رو بزاری روی همون کاری که بلدی
اگه راه بهتر بلدی و اگه جا داره و میشه بگی بگو شاید به کار کسی خورد.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دلاری که می ده قیمتش 2500 تا 2600 هست این به اون در
والا اونجا رو نمی دونم
من cashadda کشر می کنم
اونجا فیشرها الان 9 سنت می ده برا تکمیل کردنش
زپ باکسم خوبه قیمت تسکاش کمی پایینه در حد 1 سنت خوبیش همون اگوپی داشتنشه قیمت دلارش هم 2950 تومان هستش / کش ادا هم خوبه فقط بدیش دیر پرداختاشه آدمو پیر میکنه که به پرفکت واریز میکنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا