• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
س

سلام نئو قوانین سختی داره اگه رعایت نکنی حسابتو میبنده بهتر اول قوانین رو خوب بخونی ؟ تا مثل من اکانت ت بسته نشه

ماهی 70 دلار خرج اینترنت و آی پی میشه بهتر یه کار بهتر پیدا کنی
بهتر وقت و انرژی خودت رو بزاری روی همون کاری که بلدی
اگه راه بهتر بلدی و اگه جا داره و میشه بگی بگو شاید به کار کسی خورد.
یه جورایی سلیقه ای عمل میکنن میخان پول ملتو بالا بکشن مخصوصا ایرانیا رو که از هر طرف تحریمه اینا هم که پرتقالین توی اروپا

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
شما اگه حساب پیزای وریفای شده داشته باشید . می تونید با فی 2.7% + 0.25$ پیزا رو تبدیل به اگوپی کنید ( از خود سایت اگوپی )
یعنی هر 100$ پیزا میشه 97.05$ اگوپی

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
1 - فرق نئوباکس با بقیه سایت ها اینه که بین 5 سایت معتبریه که خود کراود معرفی کرده تا باهاش تسک بزنید و اینکه تسک هایی در این 5 سایت میاد شما در سایت های دیگه نمی بینید .
2 - شما در هر حال اگر بخواید واقعا درامد دلاری داشته باشید باید به فکر ایجاد حساب های وریفای شده باشید تا با خیال راحت کار کنید حالا فقط تسک زدن نیست ..کارهای دیگه هم بخواید بکنید باز حساب وریفای شده معتبر میخواید
3 - دلار پیزا رو میتونید با یک کارمزد پایین به اگوپی انتقال بدید و بعدش گرونتز بفروشید ... البته فقط زمانی که رقم بالا دلار دارید ( مثلا 100 دلار ) تا کارمزد تاثیر گذار نباشه . مثلا اگه پیزا 2800 باشه اگوپی رو میشه تا 3100 هم فروخت

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
1 - فرق نئوباکس با بقیه سایت ها اینه که بین 5 سایت معتبریه که خود کراود معرفی کرده تا باهاش تسک بزنید و اینکه تسک هایی در این 5 سایت میاد شما در سایت های دیگه نمی بینید .
2 - شما در هر حال اگر بخواید واقعا درامد دلاری داشته باشید باید به فکر ایجاد حساب های وریفای شده باشید تا با خیال راحت کار کنید حالا فقط تسک زدن نیست ..کارهای دیگه هم بخواید بکنید باز حساب وریفای شده معتبر میخواید
3 - دلار پیزا رو میتونید با یک کارمزد پایین به اگوپی انتقال بدید و بعدش گرونتز بفروشید ... البته فقط زمانی که رقم بالا دلار دارید ( مثلا 100 دلار ) تا کارمزد تاثیر گذار نباشه . مثلا اگه پیزا 2800 باشه اگوپی رو میشه تا 3100 هم فروخت
شکی نیست که از نامبر وانای تسک همین نئو باکسه مشکلش همین بیخودی حساس بودنشه که امروز بعد از دوماه حسابمو ساسپند کرد وگرنه حساب بانکی رو میشه حل کرد

bnmnb

Registered User
لایک‌ها
83
این 5 سایت رو لطفا میگین چیا هستن؟
ممنون

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
ممنون
شما گفتی 5 سایت معتبر؟ میشه همزمان توی این پنج تا سایت تسک زد یا این که... آخه شنیدم چون تسک هاشون شبیه همه اگه یه تسک رو توی یکی از سایت ها بزنی توی سایت دیگه اون تسک برات نمیاد.

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
بچه ها حالا که من هنوز توی نئوباکس فعالیتی نکردم. بهم یه راه کسب درآمد معرفی کنید من فعلا زیاد نمی خام. همین ماهی 100 دلار خوبه برای امرار معاشم.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
بچه ها حالا که من هنوز توی نئوباکس فعالیتی نکردم. بهم یه راه کسب درآمد معرفی کنید من فعلا زیاد نمی خام. همین ماهی 100 دلار خوبه برای امرار معاشم.
ماها که داریم زور میزنیم و انواع روشها رو میریم به زور 100 دلار ماهی داریم اونوقت شما تازه وارد گود شدی باید تجربه کسب کنی معلوم نیست کی این خرابی تسکا درست بشه کاراشون معلومه عمدیه احتمالا فقط اونایی که لول دارن میتونن تسک بزنن اینم از اون سیاستای کثیف کرواده تازه داره کارت تبریک جایزه میده

bnmnb

Registered User
لایک‌ها
83
آخه دیگه quiz هم نمی ده که بزنیم لول بگیریم مسخره
هفته پیش 1 دونه داد که باید ابرها رو پیدا می کردیم 13 تا زدم همش هم 100%
هیچی بهم اضافه نکرد نه تعداد تسکهام رفت بالا و نه دقتم
تیکت هم زدم جواب ندادن

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
این کارت هایی که جایزه میده رو نمیشه گرفت؟
برای هر کشور 5 تا میدن.
اگه حوصله دارین توی matomy کار کنید.
بد نیس روزی یه دلار رو میشه داشت الان هم طرح دابل گذاشته البته فقط برای نئو

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
ممنون

شما گفتی 5 سایت معتبر؟ میشه همزمان توی این پنج تا سایت تسک زد یا این که... آخه شنیدم چون تسک هاشون شبیه همه اگه یه تسک رو توی یکی از سایت ها بزنی توی سایت دیگه اون تسک برات نمیاد.

تو هر 5 سایت میشه تسک زد ولی هر کدومشون برای ما یه داستانی داره و باید حساب پیزا و پی پال وریفای شده و آدرس معتبر در آمریکا داشنه باشی
بهترینش همین نئو باکس و کراود الیت هستش ... که با پی پال و پیزا کار میکنند و راحت پولت رو میدن . کلیکسن که با ip ایران مشکل داره و با پراکسی هم نمیشه دورش زد . اینستا و سوگباکس هم بعضی وقتا گیر آدرس معتیر میدن و پرداختی به آمازون دارن و ...

شکی نیست که از نامبر وانای تسک همین نئو باکسه مشکلش همین بیخودی حساس بودنشه که امروز بعد از دوماه حسابمو ساسپند کرد وگرنه حساب بانکی رو میشه حل کرد

تو نئوباکس حتما با حساب وریفای شده کار کنید و حداقل یکبار با اون حساب به نئوباکس واریزی داشته باشید ... من خودم الان نزدیک 2 سال شده که همون اولش یه 70 دلار برای عضویت طلایی واریز کردم و تا الان نزدیک 2000 دلار برداشتی داشتم با پیزا و یکبار هم مشکل نخوردم .
1 - با ip ایران لاگین و تبلیغات رو می بینم ( حتما هر روز کلیک میکنم )
2 - اصلا هیچ پستی در فاروم نمیدم
3 - موقع برداشت با ip کشوری که حساب پیزا دارم درخواست برداشت میدم .

bnmnb

Registered User
لایک‌ها
83
برای هر کشور 5 تا میدن.
اینا رو شما باید بفرستی براشون
به 5 نفر اول از هر کشور که ارسال کنن تسک جایزه می ده

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
برای هر کشور 5 تا میدن.

گفتن هر کی از هر جای دنیا که هست یه کارت پستال به آدرس ما تو سانفرانسیسکو بفرسته و روش بنویسید کی و چی از کجا هستید و مشخصات اکانتتون هم بدین تا ما یه حالی بهتون بدیم !
ما هم حتما میفرستیم ! :
"با درود فراوان ما بچه های ایران هستیم که شما تحریم کردین ip ما رو و داریم دورتون میزنیم و با 100 تا کشور تسک میزنیم ... ! اینم مشخصات اکانت هامون !
لطفا از اون جاب های از ما بهترون رو برامون باز کنید تا یه حالی کنیم ! "

:D:D

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
گفتن هر کی از هر جای دنیا که هست یه کارت پستال به آدرس ما تو سانفرانسیسکو بفرسته و روش بنویسید کی و چی از کجا هستید و مشخصات اکانتتون هم بدین تا ما یه حالی بهتون بدیم !
ما هم حتما میفرستیم ! :
"با درود فراوان ما بچه های ایران هستیم که شما تحریم کردین ip ما رو و داریم دورتون میزنیم و با 100 تا کشور تسک میزنیم ... ! اینم مشخصات اکانت هامون !
لطفا از اون جاب های از ما بهترون رو برامون باز کنید تا یه حالی کنیم ! "

:D:D
پیام خوبی نوشتی سلام همه مارو هم توی نامت برسون چند روزه تسکارو قفل کردن آب از آب تکون نمیخوره اینا چقدر دارن سخت کار میکنن که چند روزه داره طول میکشه واقعا یک خدا قوت بهشون مدیونیم که واسه ملت دنیا شغل ایجاد کردن

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
درضمن فیشرهای آمریکا درست شده ... الان من یکی زدم . آدرس سایت رو درست کردن .
اگه اومد بزنید ...

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
توی این کم تسکی باید آپولو هوا کنیم ظاهرا کارای سختشون به نتیجه رسید بزنیم به کار

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
درضمن فیشرهای آمریکا درست شده ... الان من یکی زدم . آدرس سایت رو درست کردن .
اگه اومد بزنید ...
اره درست شده خدا رحمتشون کنه که انقدر زحمت کشیدن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا