• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
مشکلت از آیپیته خیلیا کار میکنن بعضیارو هنوز درست نکردن مخصوصا موبایلی هارو
ای پی بنده اختصاصی است از اقا رسول گرفتم به نظرتون ممکنه مشکل داشته باشه بهشون بگم می تونه حلش کنه یا باید از جایی دیگه بگیرم؟

bnmnb

Registered User
لایک‌ها
83
ای خداااااا چرا quiz نمی دن؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
ای پی بنده اختصاصی است از اقا رسول گرفتم به نظرتون ممکنه مشکل داشته باشه بهشون بگم می تونه حلش کنه یا باید از جایی دیگه بگیرم؟
احتمال دیگه از اکانت کروادته حالا چکار کردی من نمیدونم

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
اره امروز توی تویتر و فیسبوک توی اکانتشون بهشون پیام دادم که فیشرا مشکل دارن احتمالا اثر گذاشته ولی هنوزم غم اکانت نئو باکسمو دارم میخورم ببینم با بالانسش برمیگردونن بچه ها دعا کنید

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
توی این قسمت Contributor ID دوتا نئوباکس دارم و چندتا سایت های دیگه کدوم رو باید تیک بزنم؟ اصلا این مربوط به چی میشه تاثییر داره توی no work?

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
توی این قسمت Contributor ID دوتا نئوباکس دارم و چندتا سایت های دیگه کدوم رو باید تیک بزنم؟ اصلا این مربوط به چی میشه تاثییر داره توی no work?
همین دوتا بودن کارو خراب کرده برا منم اینجور شده بود که هر چی تسک میزدم توی حسابم نمیرفت با کلی ور رفتن کوکی و یادم نمیاد به حسابم وصل شد

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
راستی توی Skill Tests اینا اومده کسی می دونه یعنی چی من سر در نمی یارم ؟
Quick Demographic Information SurveyHey Contributor! Tired of taking pre-screening survey after pre-screening survey just to be told you don't qualify for a task? Yeah, we hate that, too! It wastes your time and our time! We're looking to gather a bunch of that information at once so that we can pre-qualify you for many different potential surveys and tasks in the future! Help us out by telling us a little bit about yourself. Keep in mind, this survey is not for any specific task, so there are no 'right answers'!80h 0m Start Test

مخصوصا این یکی میگه شما واجد شرایط نیستین منظورش چیه؟

Completed Skill Tests
NameDescriptionAccuracyStatusDate Completed
Quick Demographic Information SurveyHey Contributor! Tired of taking pre-screening survey after pre-screening survey just to be told you don't qualify for a task? Yeah, we hate that, too! It wastes your time and our time! We're looking to gather a bunch of that information at once so that we can pre-qualify you for many different potential surveys and tasks in the future! Help us out by telling us a little bit about yourself. Keep in mind, this survey is not for any specific task, so there are no 'right answers'!-UnreviewedAugu​

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
راستی توی Skill Tests اینا اومده کسی می دونه یعنی چی من سر در نمی یارم ؟
Quick Demographic Information SurveyHey Contributor! Tired of taking pre-screening survey after pre-screening survey just to be told you don't qualify for a task? Yeah, we hate that, too! It wastes your time and our time! We're looking to gather a bunch of that information at once so that we can pre-qualify you for many different potential surveys and tasks in the future! Help us out by telling us a little bit about yourself. Keep in mind, this survey is not for any specific task, so there are no 'right answers'!80h 0m Start Test

مخصوصا این یکی میگه شما واجد شرایط نیستین منظورش چیه؟

Completed Skill Tests
NameDescriptionAccuracyStatusDate Completed
Quick Demographic Information SurveyHey Contributor! Tired of taking pre-screening survey after pre-screening survey just to be told you don't qualify for a task? Yeah, we hate that, too! It wastes your time and our time! We're looking to gather a bunch of that information at once so that we can pre-qualify you for many different potential surveys and tasks in the future! Help us out by telling us a little bit about yourself. Keep in mind, this survey is not for any specific task, so there are no 'right answers'!-UnreviewedAugu​
انجامشون بده تعدادی تسته

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
انجامشون بده تعدادی تسته
یه جا می گه شما از کدوم کشوری ایا همون ایران اسیا رو بزنم یا کشور و شهر مربوط به ای پی اختصاصی رو بدم؟
چون من با ای پی ایران توی نئو اکانت درست کردم ؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
یه جا می گه شما از کدوم کشوری ایا همون ایران اسیا رو بزنم یا کشور و شهر مربوط به ای پی اختصاصی رو بدم؟
]چون من با ای پی اران توی نئو اکانت درست کردم ؟
ساده نباش الان امریکایی هستی

bnmnb

Registered User
لایک‌ها
83
دوستان کراود به من جواب داد
و گفت که داری از پروکسی استفاده می کنی
من از آی پی ثابت هم استفاده کرده بودم ولی فهمیدن

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
هنوز بیشتر موبایلی ها رو درست نکردن پس دارن چکار میکنن یک لینک عوض کردن چقدر کار داره معلومه خیلی لوس کار میکنن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا