usef8000
Registered User
مشکلت از آیپیته خیلیا کار میکنن بعضیارو هنوز درست نکردن مخصوصا موبایلی هاروایا امشب هم برای همه no work بوده؟
مشکلت از آیپیته خیلیا کار میکنن بعضیارو هنوز درست نکردن مخصوصا موبایلی هاروایا امشب هم برای همه no work بوده؟
ای پی بنده اختصاصی است از اقا رسول گرفتم به نظرتون ممکنه مشکل داشته باشه بهشون بگم می تونه حلش کنه یا باید از جایی دیگه بگیرم؟مشکلت از آیپیته خیلیا کار میکنن بعضیارو هنوز درست نکردن مخصوصا موبایلی هارو
همش فیشره اونم چندتا کم کویز زدن هم که حال حوصله میخاد اینوقت شب اگه اتومات لول بدن خوبه وگرنه الافیهای خداااااا چرا quiz نمی دن؟
احتمال دیگه از اکانت کروادته حالا چکار کردی من نمیدونمای پی بنده اختصاصی است از اقا رسول گرفتم به نظرتون ممکنه مشکل داشته باشه بهشون بگم می تونه حلش کنه یا باید از جایی دیگه بگیرم؟
من هیچ کاری نکردم تسک میاد ولی no workاحتمال دیگه از اکانت کروادته حالا چکار کردی من نمیدونم
برو توی سایت دیگه من خودم توی یک سایت کار نکنه توی سایت دیگه کار میدهمن هیچ کاری نکردم تسک میاد ولی no work
همین دوتا بودن کارو خراب کرده برا منم اینجور شده بود که هر چی تسک میزدم توی حسابم نمیرفت با کلی ور رفتن کوکی و یادم نمیاد به حسابم وصل شدتوی این قسمت Contributor ID دوتا نئوباکس دارم و چندتا سایت های دیگه کدوم رو باید تیک بزنم؟ اصلا این مربوط به چی میشه تاثییر داره توی no work?
انجامشون بده تعدادی تستهراستی توی Skill Tests اینا اومده کسی می دونه یعنی چی من سر در نمی یارم ؟
Quick Demographic Information SurveyHey Contributor! Tired of taking pre-screening survey after pre-screening survey just to be told you don't qualify for a task? Yeah, we hate that, too! It wastes your time and our time! We're looking to gather a bunch of that information at once so that we can pre-qualify you for many different potential surveys and tasks in the future! Help us out by telling us a little bit about yourself. Keep in mind, this survey is not for any specific task, so there are no 'right answers'!80h 0m Start Test
مخصوصا این یکی میگه شما واجد شرایط نیستین منظورش چیه؟
Completed Skill Tests
NameDescriptionAccuracyStatusDate Completed
Quick Demographic Information SurveyHey Contributor! Tired of taking pre-screening survey after pre-screening survey just to be told you don't qualify for a task? Yeah, we hate that, too! It wastes your time and our time! We're looking to gather a bunch of that information at once so that we can pre-qualify you for many different potential surveys and tasks in the future! Help us out by telling us a little bit about yourself. Keep in mind, this survey is not for any specific task, so there are no 'right answers'!-UnreviewedAugu
یه جا می گه شما از کدوم کشوری ایا همون ایران اسیا رو بزنم یا کشور و شهر مربوط به ای پی اختصاصی رو بدم؟انجامشون بده تعدادی تسته
ساده نباش الان امریکایی هستییه جا می گه شما از کدوم کشوری ایا همون ایران اسیا رو بزنم یا کشور و شهر مربوط به ای پی اختصاصی رو بدم؟
]چون من با ای پی اران توی نئو اکانت درست کردم ؟
ساده نباش الان امریکایی هستی
احسان الله بیات افغانیهیک تسک فیشر اومده که توش باید اینو سرچ کنیم طرف ایرانیه Ehsan Bayat on Behance
اره از عکساش فهمیدم افغانیه با کرزای خوش و بش داشتاحسان الله بیات افغانیه