• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
آفرین ادامه بده با همین دقت ایشالا لولم میگیری .
خیلی ممنون ایشالاه شما هم بتونی لول بگیری راستی این شرایط چهارم چه چیزی لازم داره که تایید بشه فکر می کنم تازه اضافه شده بهشون برای لول بعدی هست مثل اینکه؟

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
خیلی ممنون ایشالاه شما هم بتونی لول بگیری راستی این شرایط چهارم چه چیزی لازم داره که تایید بشه فکر می کنم تازه اضافه شده بهشون برای لول بعدی هست مثل اینکه؟
نه اون برای اینه که اگه شرط های لول گرفتن رو انجام داده بودی و لول نگرفته بودی تیکت بزنی ببینی مشکل از کجاست !

siavashshahin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
نه اون برای اینه که اگه شرط های لول گرفتن رو انجام داده بودی و لول نگرفته بودی تیکت بزنی ببینی مشکل از کجاست !
من الان هر سه گزینه سبز شده،فقط اون گزینه چهارم مونده توی تیکت چی بنویسم؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
تسک دهنده فیشر انگار روش کار رو عوض کرده.
تسک ها پراکنده توی 24 ساعت میاد و داره از افزونه برای تسک ها استفاده میکنه
خبری از افزونه که نیست نکنه داری پیش بینی میکنی

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
خبری از افزونه که نیست نکنه داری پیش بینی میکنی
اتفاقا خبرهای خیلی جدیدی هم هست الان برای آدرس های جدید تسک گذاشتن و دارن تست میکنن. سعی دارن بهینه کنن.
من یه چندتاشون رو انجام دادم. همه با افزونه هست.
منتهی نمیدونم از بین ما چرا فقط برای من میاد.
هم کازینوها هم فیشرهای این نوع.
این فیشرها به جای شروع شدن با fisher investments با ken fisher و annuity assist شروع میشن و البته چند نوع دیگه.
کازینوها که سه چهار تا بیشتر نیست که البته 26 سنتی هم داره ولی یه نوع دیگه هم هست از سایت legalzoom هست که روزی یک دلاری میشه.
ولی خوب جای نگرانی نیست کاربرای واقعی آمریکایی و انگلیسی که مثل من به تسک های خاص دسترسی دارن کم هستن و اندازه کاربرای کازینو نیست که بخوان کلا برای شما تسک نیارن مگه اینکه داد کن فیشر دراومده باشه از این پول هنگفتی که میده و بخوان مثل کازینو کنن.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
Woops!
Looks like you didn't complete this search query from the Google home page. You cannot complete your search from an existing search results page. If you searched from the home page, try disabling Google Instant search results.

یعنی چی؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
اتفاقا خبرهای خیلی جدیدی هم هست الان برای آدرس های جدید تسک گذاشتن و دارن تست میکنن. سعی دارن بهینه کنن.
من یه چندتاشون رو انجام دادم. همه با افزونه هست.
منتهی نمیدونم از بین ما چرا فقط برای من میاد.
هم کازینوها هم فیشرهای این نوع.
این فیشرها به جای شروع شدن با fisher investments با ken fisher و annuity assist شروع میشن و البته چند نوع دیگه.
کازینوها که سه چهار تا بیشتر نیست که البته 26 سنتی هم داره ولی یه نوع دیگه هم هست از سایت legalzoom هست که روزی یک دلاری میشه.
ولی خوب جای نگرانی نیست کاربرای واقعی آمریکایی و انگلیسی که مثل من به تسک های خاص دسترسی دارن کم هستن و اندازه کاربرای کازینو نیست که بخوان کلا برای شما تسک نیارن مگه اینکه داد کن فیشر دراومده باشه از این پول هنگفتی که میده و بخوان مثل کازینو کنن.
بهینه کردنشونم مثل ادم نیست که 4تا رو بعد 3 روز درست کردن بقیه هم که دارن میلنگن کلی پیام توی تویتر و فیسبوکشون دادم اوضاع اینجوریه جایی هم ندیدم کاربر دیگه ای اعتراضی کنه فقط بنده توی فروم نئو تاپیک زدم گفتم که فیشرا مشکل دارن یعنی بقیه مشکل ندارن امکان نداره چون لینک سایتا جدید شده تسکا آپدیت نشده
شما که لول داری بگو روزی چقدر درمیاری که انرژی بگیریم راستی لول چندی تسک کویز هم که کمیاب شده

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
Woops!
Looks like you didn't complete this search query from the Google home page. You cannot complete your search from an existing search results page. If you searched from the home page, try disabling Google Instant search results.

یعنی چی؟
قبلا که این مشکلو راه حلشو گفتیم باید طبق آموزش بالای تسک عمل کنی

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
بهینه کردنشونم مثل ادم نیست که 4تا رو بعد 3 روز درست کردن بقیه هم که دارن میلنگن کلی پیام توی تویتر و فیسبوکشون دادم اوضاع اینجوریه جایی هم ندیدم کاربر دیگه ای اعتراضی کنه فقط بنده توی فروم نئو تاپیک زدم گفتم که فیشرا مشکل دارن یعنی بقیه مشکل ندارن امکان نداره چون لینک سایتا جدید شده تسکا آپدیت نشده
شما که لول داری بگو روزی چقدر درمیاری که انرژی بگیریم راستی لول چندی تسک کویز هم که کمیاب شده
اوضاع برای من هم افتضاحه لول 3 آمریکا که باید آخرش باشه روزی اگه چند ساعت فعال باشم میشه 6-7 دلار.
فعلا تسک ها کم شده تسک های 10 سنتی گوگل هم که نیست. شانسیه یه مدت خوب تسک میاد یه مدت هم مثل الانه.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
اوضاع برای من هم افتضاحه لول 3 آمریکا که باید آخرش باشه روزی اگه چند ساعت فعال باشم میشه 6-7 دلار.
فعلا تسک ها کم شده تسک های 10 سنتی گوگل هم که نیست. شانسیه یه مدت خوب تسک میاد یه مدت هم مثل الانه.
دیشب که تسک سوروی 36 سنتی اسون از کانادا اومد زدی؟
خودم توی 5 سایت زدم که هر کدومشون قیمتاش متغیر بود
احتمالا چند روزه سخت روی تسکا دارن کار میکنن خیلی از تسکا رو بستن که ویرایش کنن

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
توی بیشتر تسکها اینو می نویسه در حالی که ویندوز رو عوض کردم و از نو شروع کردم و حساب دیگه ای ندارم؟
You can only access this task from one account.

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
بیشتر از 30 نوع تسک جدید دیدم همه هم با افزونه
شما هم تسک های جدید رو دارین؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
توی بیشتر تسکها اینو می نویسه در حالی که ویندوز رو عوض کردم و از نو شروع کردم و حساب دیگه ای ندارم؟
You can only access this task from one account.
چندبار که گفتم با ویندوز مجازی کار کنید در ضمن تخم مرغاتونو توی یک سبد نزارید با چند سایت کار کنید خاستید با لینکای من توی امضام میتونید عضو بشید

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
چندبار که گفتم با ویندوز مجازی کار کنید در ضمن تخم مرغاتونو توی یک سبد نزارید با چند سایت کار کنید خاستید با لینکای من توی امضام میتونید عضو بشید
حالا چه اتفاقی میوفته ایا در لول گیری مشکل ایجاد میشه من یک مرحله مونده تا لول اول بگیرم؟

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
من که ندارم راستی زدنشون وقت گیره گیرمیر داره یا نه؟ با کروم میزنی؟
خیلی آسونه و شیک اما یه کم زمان میبره اول یه کلمه غیر مرتبط رو میده باید جستجوش کنی و اولین نتیجه رو باز کنی و url رو کپی کنی. برگردی به نتیجه گوگل کلمه خود فیشر رو سرچ کنی و آدرسی که میخواد رو باز کنی و 30 ثانیه منتظر بمونی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا