فهمیدم با این کارشون میخان دور زدن زمان سنجو حل کنن فهمیدن که میشه ثانیه شمارو سریع رد کرد و حالت اتومات کردن نگفتی با کروم میزنی آخه یک تسک افزونه ای هر روز میاد تایید نمیده میگه وریفای نشدهخیلی آسونه و شیک اما یه کم زمان میبره اول یه کلمه غیر مرتبط رو میده باید جستجوش کنی و اولین نتیجه رو باز کنی و url رو کپی کنی. برگردی به نتیجه گوگل کلمه خود فیشر رو سرچ کنی و آدرسی که میخواد رو باز کنی و 30 ثانیه منتظر بمونی
نه ظاهرا برا لولهبرای شما باز میشه؟
tasks.crowdflower.com/channels/neodev/tasks/566818
برا لول گرفتن بهتره فقط با یک حساب کرواد و یک سایت تسک کار کرد همون یک مرحله که میگی برات چندین هفته طول میکشه شایدم نتونی چون کویز کم شده هم خیلی سخت هم عمدا جواب اشتباه توشهحالا چه اتفاقی میوفته ایا در لول گیری مشکل ایجاد میشه من یک مرحله مونده تا لول اول بگیرم؟
کاری به مرورگر نداره مراحل رو که انجام دادی وقتی خواستی وارد سایتی که گفته بشی باید روی سایت فوکوس داشته باشی تا زمان سنج شروع بشهفهمیدم با این کارشون میخان دور زدن زمان سنجو حل کنن فهمیدن که میشه ثانیه شمارو سریع رد کرد و حالت اتومات کردن نگفتی با کروم میزنی آخه یک تسک افزونه ای هر روز میاد تایید نمیده میگه وریفای نشده
به آیپی هم خیلی مربوطه با امریکا میزنی؟کاری به مرورگر نداره مراحل رو که انجام دادی وقتی خواستی وارد سایتی که گفته بشی باید روی سایت فوکوس داشته باشی تا زمان سنج شروع بشه
این تسک های جدید هم ظاهرا برای شما نمیاد و باید با قبلی ها سر کنید.
برای لول هم نیست ولی به شما اجازه دسترسی ندادن.
4 ساله شما توی این کار هستی پس با این حساب شما الان باید یه بوگاتی زیر پات باشه ؟فکر کنم فهمیدم چرا حساب نئوباکسمو بستن سال 2009 توش حساب باز کرده بودم الانم 2014 با همون ایمیل اکانت جدید باز کردم حالا چرا بعد 2 ماه حسابمو بستن عجیبه
نگرفتی اون زمون چندماه توش فعال بودم بعد ولش کردم4 ساله شما توی این کار هستی پس با این حساب شما الان باید یه بوگاتی زیر پات باشه ؟
برادر مشکل باید از آیپیت باشه بنده خودم توی یک سایت تسک یا نیاد یا خراب بیاد توی سایت دیگه سالم میاددوستان لطفا یک متن انگلیسی برام اماده کنید تیکت بدم به کراوود ببینم چرا تسک ها همه خرابن و یا کمپلت هستن و اینکه چرا دیگه تسکی نیست؟
یعنی شما الان مشکلی ندارین تسک ها برای شما سالم هستن؟برادر مشکل باید از آیپیت باشه بنده خودم توی یک سایت تسک یا نیاد یا خراب بیاد توی سایت دیگه سالم میاد
الان که خبری نیست ظهری خوب تسک اومدیعنی شما الان مشکلی ندارین تسک ها برای شما سالم هستن؟
همه سالم بودن؟الان که خبری نیست ظهری خوب تسک اومد
بیشترش سالم بودنهمه سالم بودن؟
بیشترش سالم بودن
همین کار ها رو قبلا کردم 15 ثانیه اصلا فعال نمی شد حتا بیشتر منتظر موندم بازم تایید نشد گفته بود اینو جستو کنم wills ؟برای تسک هایی که افزونه لازم دارن به این ترتیب عمل کنید
1. اول روی Start کلیک کنید ( تو یه تب جدید صفحه گوگل باز میشه )
2. کلمه ای که گفته رو سرچ کنید
3. روی لینکی که گفته کلیک کنید . بعد از باز شدن سایت یه تایمر 15 ثانیه ای بالا سمت راست شروع میشه
4. وقتی 15 ثانیه تموم شد روی یکی از لینک های داخل همون سایت کلیک کنید ( هر لینکی که دوست دارید ) و به یکی از صفحات داخلی اون برید . دوباره یه تایمر 15 ثانیه ای بالا سمت راست شروع میشه .
5. وقتی 15 ثانیه دوم تموم شد می تونید باکس تایید رو تیک بزنید .
تشکر فراموش نشه![]()