• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
برای شما باز میشه؟
tasks.crowdflower.com/channels/neodev/tasks/566818

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
خیلی آسونه و شیک اما یه کم زمان میبره اول یه کلمه غیر مرتبط رو میده باید جستجوش کنی و اولین نتیجه رو باز کنی و url رو کپی کنی. برگردی به نتیجه گوگل کلمه خود فیشر رو سرچ کنی و آدرسی که میخواد رو باز کنی و 30 ثانیه منتظر بمونی
فهمیدم با این کارشون میخان دور زدن زمان سنجو حل کنن فهمیدن که میشه ثانیه شمارو سریع رد کرد و حالت اتومات کردن نگفتی با کروم میزنی آخه یک تسک افزونه ای هر روز میاد تایید نمیده میگه وریفای نشده

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
حالا چه اتفاقی میوفته ایا در لول گیری مشکل ایجاد میشه من یک مرحله مونده تا لول اول بگیرم؟
برا لول گرفتن بهتره فقط با یک حساب کرواد و یک سایت تسک کار کرد همون یک مرحله که میگی برات چندین هفته طول میکشه شایدم نتونی چون کویز کم شده هم خیلی سخت هم عمدا جواب اشتباه توشه

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
فهمیدم با این کارشون میخان دور زدن زمان سنجو حل کنن فهمیدن که میشه ثانیه شمارو سریع رد کرد و حالت اتومات کردن نگفتی با کروم میزنی آخه یک تسک افزونه ای هر روز میاد تایید نمیده میگه وریفای نشده
کاری به مرورگر نداره مراحل رو که انجام دادی وقتی خواستی وارد سایتی که گفته بشی باید روی سایت فوکوس داشته باشی تا زمان سنج شروع بشه
این تسک های جدید هم ظاهرا برای شما نمیاد و باید با قبلی ها سر کنید.
برای لول هم نیست ولی به شما اجازه دسترسی ندادن.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
کاری به مرورگر نداره مراحل رو که انجام دادی وقتی خواستی وارد سایتی که گفته بشی باید روی سایت فوکوس داشته باشی تا زمان سنج شروع بشه
این تسک های جدید هم ظاهرا برای شما نمیاد و باید با قبلی ها سر کنید.
برای لول هم نیست ولی به شما اجازه دسترسی ندادن.
به آیپی هم خیلی مربوطه با امریکا میزنی؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
فکر کنم فهمیدم چرا حساب نئوباکسمو بستن سال 2009 توش حساب باز کرده بودم الانم 2014 با همون ایمیل اکانت جدید باز کردم حالا چرا بعد 2 ماه حسابمو بستن عجیبه

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
سلام دوستان
من خیلی وقت پیش (پنج شش سال پیش) تو نئوباکس کار میکردم و دیگه از اون به بعد طرفش نرفتم..
میخواستم بپرسم الان با این روشی که شما دارید کار می کنید نهایت روزانه به چه درآمدی میشه رسید؟
به نظرتون دوباره تو این سایت شروع به فعالیت کنم یا نسبت به سختی هایی که داره نمی صرفه؟!

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
فکر کنم فهمیدم چرا حساب نئوباکسمو بستن سال 2009 توش حساب باز کرده بودم الانم 2014 با همون ایمیل اکانت جدید باز کردم حالا چرا بعد 2 ماه حسابمو بستن عجیبه
4 ساله شما توی این کار هستی پس با این حساب شما الان باید یه بوگاتی زیر پات باشه ؟

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
دوستان لطفا یک متن انگلیسی برام اماده کنید تیکت بدم به کراوود ببینم چرا تسک ها همه خرابن و یا کمپلت هستن و اینکه چرا دیگه تسکی نیست؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوستان لطفا یک متن انگلیسی برام اماده کنید تیکت بدم به کراوود ببینم چرا تسک ها همه خرابن و یا کمپلت هستن و اینکه چرا دیگه تسکی نیست؟
برادر مشکل باید از آیپیت باشه بنده خودم توی یک سایت تسک یا نیاد یا خراب بیاد توی سایت دیگه سالم میاد

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
برای تسک هایی که افزونه لازم دارن به این ترتیب عمل کنید

1. اول روی Start کلیک کنید ( تو یه تب جدید صفحه گوگل باز میشه )
2. کلمه ای که گفته رو سرچ کنید
3. روی لینکی که گفته کلیک کنید . بعد از باز شدن سایت یه تایمر 15 ثانیه ای بالا سمت راست شروع میشه
4. وقتی 15 ثانیه تموم شد روی یکی از لینک های داخل همون سایت کلیک کنید ( هر لینکی که دوست دارید ) و به یکی از صفحات داخلی اون برید . دوباره یه تایمر 15 ثانیه ای بالا سمت راست شروع میشه .
5. وقتی 15 ثانیه دوم تموم شد می تونید باکس تایید رو تیک بزنید .

تشکر فراموش نشه :)

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
برای تسک هایی که افزونه لازم دارن به این ترتیب عمل کنید
1. اول روی Start کلیک کنید ( تو یه تب جدید صفحه گوگل باز میشه )
2. کلمه ای که گفته رو سرچ کنید
3. روی لینکی که گفته کلیک کنید . بعد از باز شدن سایت یه تایمر 15 ثانیه ای بالا سمت راست شروع میشه
4. وقتی 15 ثانیه تموم شد روی یکی از لینک های داخل همون سایت کلیک کنید ( هر لینکی که دوست دارید ) و به یکی از صفحات داخلی اون برید . دوباره یه تایمر 15 ثانیه ای بالا سمت راست شروع میشه .
5. وقتی 15 ثانیه دوم تموم شد می تونید باکس تایید رو تیک بزنید .
تشکر فراموش نشه :)
همین کار ها رو قبلا کردم 15 ثانیه اصلا فعال نمی شد حتا بیشتر منتظر موندم بازم تایید نشد گفته بود اینو جستو کنم wills ؟
Making a Last Will and Testament | Create Wills Online ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا