چی می خوایی بگی؟شما اون متن رو تنظیم کنید مسدود شدنش با من؟
چی می خوایی بگی؟شما اون متن رو تنظیم کنید مسدود شدنش با من؟
چی می خوایی بگی؟
به نظر من هم اینکارو نکنی بهتره آخه ربط داره به ip می رن اونو برات چک می کنن می فهمن که proxy داری .می خوام بگم که چرا یا اصلا تسک نمیاد یا اگر هم بیاد همه مشکل دارن مثلا کمپلت یا no work?
به خاطر اینه که تو چند تا سایت فعالیت می کنی و هر تسکی مربوط به همون سایت هست و دیگه براتون فقط همونجا باز می شهدوستان ip اختصاصی از کی بگیرم ؟؟
هر تسکی که باز میکنم میگه u can only access this task from one account !
این به خاطر ip هست ؟؟
پسر خوب مگه اینجا جای این کارا هستش توی این تاپیک فقط در مورد تسک صحبت میشه هرکی دنبال سوده ولی نمیدونه بصاتشو کجا پهن کنهبدست آوردن $0.60 پرفکت مانی به آسانی در 2 دقیقه
1 ثبت نام
https://launch.stellar.org/#/register
2 :فعال کردن اکانت از طریق فیس بوک
3 :تایید حساب از طریق ایمیل
پس از ثبت نام یوزر و پسورد استفاده شده در این سایت همراه با آی دی پرفکت مانی را برای ما ایمیل کنید پس از بررسی، مبلغ ذکر شده به حساب شما فوری واریز خواهد شد
ایمیل ما [email protected]
برای من هنوز خرابن؟بچه ها ساعت تسکا از 11 شب به 11 صبح جابه جا شده خیلی خوبه
اختصاصی داری یا اشتراکیبرای من هنوز خرابن؟
اختصاصیاختصاصی داری یا اشتراکی
ویندوز اصلی کار میکنی یا مجازیاختصاصی
اصلیویندوز اصلی کار میکنی یا مجازی
پس برو از صفر با ویندوز مجازی کار کن مشکلت حل میشه
چرا به چه علت یعنی یه ای پی دیگه جور کنم با جیمیل جدید با چه نرم افزاری ویندوز مجازی بسازم ایا با مجازی میشه لول گرفت ایا تسکها درست میشه ایا........؟پس برو از صفر با ویندوز مجازی کار کن مشکلت حل میشه
قبلا بهت گفتم مشکل از حساب کروادته پس با Oracle VM VirtualBox ویندوز xp نصب کن هر ویندوز یک سایت آیپیتو نمیخاد عوض کنی بقیشو جدید بساز اسم و نشون لول هم میشه که باید شرایطشو داشته باشی که توی داشبوردت نوشتهچرا به چه علت یعنی یه ای پی دیگه جور کنم با جیمیل جدید با چه نرم افزاری ویندوز مجازی بسازم ایا با مجازی میشه لول گرفت ایا تسکها درست میشه ایا........؟
قبلا بهت گفتم مشکل از حساب کروادته پس با Oracle VM VirtualBox ویندوز xp نصب کن هر ویندوز یک سایت آیپیتو نمیخاد عوض کنی بقیشو جدید بساز اسم و نشون لول هم میشه که باید شرایطشو داشته باشی که توی داشبوردت نوشته
این ویندوز سبکه فقط همین نئو باکس چون حساسه باید دو سه روز ازش بگذره و دیگه وارد حساب قدیمی نشی بعد حساب جدید باز کنیحتما باید XP باشه ؟
یعنی به ترتیب...
1 نصب ویندوز مجازی
2 ای پی اختصاصی که لازم نیست جدید باشه از همون قبلیه میشه استفاده کرد؟
3 جیمیل جدید
4 حساب نیو باکس جدید
5 حساب کراوود جدید
6 شرایط لازم برای لول گرفتن
7 ایا چیزی از قلم انداختم؟....