usef8000
Registered User
همه جدید برا هر سایت یک ویندوز هر ویندوزو 5 گیگ فضا بهش بدهراستی یه سوال دیگه واسه هر سایتی از جیمیل جدید و حساب کراود جدید و جداگانه بسازم یا توی همشون از همون جیمیل و کراوود؟
همه جدید برا هر سایت یک ویندوز هر ویندوزو 5 گیگ فضا بهش بدهراستی یه سوال دیگه واسه هر سایتی از جیمیل جدید و حساب کراود جدید و جداگانه بسازم یا توی همشون از همون جیمیل و کراوود؟
نئوباکس؟از ظهر تا الان حدود 40 ت 50 ت انواع فیشر تونستم بزنم اوضاع شما چطوره
برا من هم به صورت پراکنده داره میاداز ظهر تا الان حدود 40 ت 50 ت انواع فیشر تونستم بزنم اوضاع شما چطوره
توی همه سایتا نئو هنوز حساب جدید باز نکردم ببینم قبلی باز میشهنئوباکس؟
فیلم آموزشی انجام تسک های افزونه دار
اول افزونه رو دانلود و نصب کنید و یکبار مرورگر رو ریست کنید
برای انجام تسک ها نیازی به کلیک روی افزونه نیاز نیست
دانلود فیلم حجم 4 MB
تشکر فراموش نشه![]()
دستت درست برا کروم هم ریست مرورگر لازمه؟ بازم تست کردم زمان سنج نیومدفیلم آموزشی انجام تسک های افزونه دار
اول افزونه رو دانلود و نصب کنید و یکبار مرورگر رو ریست کنید
برای انجام تسک ها نیازی به کلیک روی افزونه نیاز نیست
دانلود فیلم حجم 4 MB
تشکر فراموش نشه![]()
من با فایرفاکس انجام دادم . حالا شما یه بار مرورگر رو ببند دوباره باز کن. ( کلا 5 ثانیه نمیشه )دستت درست برا کروم هم ریست مرورگر لازمه؟ بازم تست کردم زمان سنج نیومد
کوچ کنم فایرفاکس ببینم چی میشه با ریست کردن هم نشدمن با فایرفاکس انجام دادم . حالا شما یه بار مرورگر رو ببند دوباره باز کن. ( کلا 5 ثانیه نمیشه )
تنظیماتو چی گذاشتیاین ویندوز مجازی چقدر کند شده ایا تنظیمات خاصی داره؟
رمو باید بالای 1 گیگ بزاری ور بری دستت میادحافظه 192 مگابایت
هارد 10 گیگ
حافظه ویدیو 16 مگابایت
شما از وی پی ان استفاده می کنی یا کریودوستان کسی تونسته از این تسک توی کروم جواب بگیره خیلی واجبه
اکثر فروشنده ها سرویس اپن وی.پی.ان دارن بهتر از کریو هست چون کریو اطلاعاتو رمزگذاری نمیکنهشما از وی پی ان استفاده می کنی یا کریو
سرورهای کریو
سرورهای سیسکو
سرورهای PPTP/L2TP
سرورهای اوپن وی پی ان
سرورهای ساکس
سرورهای HTTPS
کدومش خوبه انگلیس؟