• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
این ویندوز سبکه فقط همین نئو باکس چون حساسه باید دو سه روز ازش بگذره و دیگه وارد حساب قدیمی نشی بعد حساب جدید باز کنی
یعنی من دیگه از امروز به مدت سه روز دیگه وارد حسابم نشم ؟

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
بله فعلا با سایتای دیگه کار کن که توی امضام نوشتم
عزیز سایت های دیگه هم همین مشکل رو دارن اگر می تونستم با سایت های دیگه کار کنم که دیگه این همه سوال نمی پرسیدم؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
عزیز سایت های دیگه هم همین مشکل رو دارن اگر می تونستم با سایت های دیگه کار کنم که دیگه این همه سوال نمی پرسیدم؟
گفتم دیگه نئو چون زیادی حساسه اما سایتای دیگه اینجور نیستن میتونی راحت توشون با اطلاعات جدید وارد بشی قبلش اینترنتو قطع و وصل کن

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
حالا نگفتی مگه چه فرقی به حالشون می کنه اگر من از ویندوز مجازی استفاده کنم ؟
ببخشیدا چندسالته گیراییت پایینه اصلا فکر نمیکنی سریع میای سوال میپرسی دیگه خودت برو دنبال سوالات

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
الانم تسک فیشر کم و بیش داره میاد اعلام وجود کنید هر کی سرش تو کار خودشه مشارکت کار خوبیه

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
ببخشیدا چندسالته گیراییت پایینه اصلا فکر نمیکنی سریع میای سوال میپرسی دیگه خودت برو دنبال سوالات
خواهش دوست عزیز شما چکار به سن و سال من دارید من سوال کردن رو دوست دارم حالا یک دوست داره جواب می ده دیگری دوست نداره جواب نمی ده شما هم می تونستید جواب ندید البته از شما هم خیلی ممنونم تا همین جا هم خیلی کمکم کردی ببخشد ناراحت نشی اینقدر رکن می گم هااااا

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
خواهش دوست عزیز شما چکار به سن و سال من داری من سوال کردن رو دوست دارم حالا یک دوست داره جواب می ده دیگری دوست نداره جواب نمی ده شما می تونستید جواب ندید البته از شما هم خیلی ممنونم تا همین جا هم خیلی کمکم کردی ببخشد ناراحت نشی اینقدر رکن می گم هااااا
مساله ناراحتی نیست پرسیدن هم اندازه داره شما به جای کمی مطالعه و سرچ میای همش میپرسی این نقطه ضعفه تسکات درست شد بیا خبر بده بقیه هم استفاده کنن

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
مساله ناراحتی نیست پرسیدن هم اندازه داره شما به جای کمی مطالعه و سرچ میای همش میپرسی این نقطه ضعفه تسکات درست شد بیا خبر بده بقیه هم استفاده کنن
اتفاقا من قبل از هر سوالی بررسی می کنم اگر یه نتیجه نرسیدم میام اینجا سوال می کنم اما نمی دونم این بحث ای پی بی کردار کراوود از کجا اومده داره بدجور روی اعصاب همه ما راه می ره .

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
اتفاقا من قبل از هر سوالی بررسی می کنم اگر یه نتیجه نرسیدم میام اینجا سوال می کنم اما نمی دونم این بحث ای پی بی کردار کراوود از کجا اومده داره بدجور روی اعصاب همه ما راه می ره .
خب دیگه راهو باید پیدا کنی پیدا نشد باید بسازی چند تا ویندوز نصب کن فعلا یکی نصب کن با کش ادا فعلا تسک بزن ببین مشکلی نباشه

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
بچه ها گفتن که با ای پی ایران نمیشه اکانت ساخت چون بعدش مسدود می کنه
کدوم بچه ها من که توش کار میکنم مشکلی نیست اگه توی ثبت نامش اسم ایران بود مشکلی نیست

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
کدوم بچه ها من که توش کار میکنم مشکلی نیست اگه توی ثبت نامش اسم ایران بود مشکلی نیست
بی خیال اگه شما اینطور می گی پس مشکلی نیست من الان در حال نصب ویندوز مجازی هستم من قبلا با این برنامه کار می کردم خیلی برنامه با حالیه مخصوصا الان که اخرین نسخه فارسی شده:D

Last edited:

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
قبلا بهت گفتم مشکل از حساب کروادته پس با Oracle VM VirtualBox ویندوز xp نصب کن هر ویندوز یک سایت آیپیتو نمیخاد عوض کنی بقیشو جدید بساز اسم و نشون لول هم میشه که باید شرایطشو داشته باشی که توی داشبوردت نوشته
راستی یه سوال دیگه واسه هر سایتی از جیمیل جدید و حساب کراود جدید و جداگانه بسازم یا توی همشون از همون جیمیل و کراوود؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا