• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
برای تسک هایی که افزونه لازم دارن به این ترتیب عمل کنید
1. اول روی Start کلیک کنید ( تو یه تب جدید صفحه گوگل باز میشه )
2. کلمه ای که گفته رو سرچ کنید
3. روی لینکی که گفته کلیک کنید . بعد از باز شدن سایت یه تایمر 15 ثانیه ای بالا سمت راست شروع میشه
4. وقتی 15 ثانیه تموم شد روی یکی از لینک های داخل همون سایت کلیک کنید ( هر لینکی که دوست دارید ) و به یکی از صفحات داخلی اون برید . دوباره یه تایمر 15 ثانیه ای بالا سمت راست شروع میشه .
5. وقتی 15 ثانیه دوم تموم شد می تونید باکس تایید رو تیک بزنید .

تشکر فراموش نشه :)
تشکر که توضیح دادی همین کارو هم چند بار انجام دادم اما خبری از ثانیه شمار نیست یعنی مشکل از کروم میتونه باشه نمیدونم

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54

bnmnb

Registered User
لایک‌ها
83
نه نمیشه معرفی کرد هر کیم معرفی کنه اوضاع خودش خراب میشه باید خودت بگردی
دوست من اگر ip شما اختصاصی باشه که دیگه مهم نیست که چند نفر دیگه هم بیان از اونجایی که شما خرید کردین ip اختصاصی بخرن

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوست من اگر ip شما اختصاصی باشه که دیگه مهم نیست که چند نفر دیگه هم بیان از اونجایی که شما خرید کردین ip اختصاصی بخرن
نه اختصاصی نیست فقط چند سروره هستش

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
بازم نشد فکر می کنم تسک مشکل داره ؟
من اونی که Wills رو باید سرچ می کردم رو زدم و مشکلی نداشت
اگه درست عمل کنی بلافاصله بعد از لود شدن سایت تایمر خودش شروع میشه . وقتی که وارد یکی دیگه از صفحات همون سایت هم بشی بازم خودکار تایمر شروع میشه

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
ق
من اونی که Wills رو باید سرچ می کردم رو زدم و مشکلی نداشت
اگه درست عمل کنی بلافاصله بعد از لود شدن سایت تایمر خودش شروع میشه . وقتی که وارد یکی دیگه از صفحات همون سایت هم بشی بازم خودکار تایمر شروع میشه
قبلش چیزی باید نصب کرد من با فایرفکس استفاده می کنم؟

shahram2pac

Registered User
لایک‌ها
571
یه تسکی هست درباره یه یارو نویسنده کسی جوابش بلد نی؟؟؟:( بعد یه سوال من یه تسک complete شده ولی هیچ پولی برام نیومده
:| جریان چیه؟؟چطوریه؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
یه تسکی هست درباره یه یارو نویسنده کسی جوابش بلد نی؟؟؟:( بعد یه سوال من یه تسک complete شده ولی هیچ پولی برام نیومده
:| جریان چیه؟؟چطوریه؟
چه عرض کنیم کش و کوکیارو پاک کن دوباره لاگین کن ببین تسکای دیگه پولش میاد نیومد مشکل از آیدی کروادته

sorena021

Registered User
لایک‌ها
14
سلام دوستان شما هنوزم تسک هاي موبايل رو ميزنيد ؟؟ آخه من چند روزه با اون افزونه User-Agent ديگه نميتونم بزنم . قبلا ميشد ولي الان که ميرم توي گوگل بوکمارکلت رو که ميزنم مينويسه (اين يه دستگاه موبايل نيست) ديگه بالاخره گوگله ديگه . واسه شما هم همينطوره؟؟ اگه با گوشيتون ميزنيد واسه گوشي تون هم قند شکن داريد يا با همون آي پي ايران ميريد تو سايت yieldtrack ؟؟؟؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
سلام دوستان شما هنوزم تسک هاي موبايل رو ميزنيد ؟؟ آخه من چند روزه با اون افزونه User-Agent ديگه نميتونم بزنم . قبلا ميشد ولي الان که ميرم توي گوگل بوکمارکلت رو که ميزنم مينويسه (اين يه دستگاه موبايل نيست) ديگه بالاخره گوگله ديگه . واسه شما هم همينطوره؟؟ اگه با گوشيتون ميزنيد واسه گوشي تون هم قند شکن داريد يا با همون آي پي ايران ميريد تو سايت yieldtrack ؟؟؟؟
مشکل از خود تسکای موبایل هستش مشکل داخلی دارن افزونه مشکلی نداره

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
منم این مشکل رو دارم...
دوستان راه حل چیه؟

i3ers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که با افزونه مشکل دارن ! وقتی start رو میزنین بزنین روی افزونه اون گوشه سمت راست ! ببینین دقیقه انداخته یا نه ! بعد google رو باز کنین و باز تو تب جدید چک کنین که دقیقه هست یا نه ! اگه نبود restart . و باز چک کنین ! اگه دقیقه نیاد افزونه کار نمیکنه !

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
می خوام به کرواود تیکت بزنم چی بنویسم به انگلیسی ؟

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
شما اون متن رو تنظیم کنید مسدود شدنش با من؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا