• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوستان کراود به من جواب داد
و گفت که داری از پروکسی استفاده می کنی
من از آی پی ثابت هم استفاده کرده بودم ولی فهمیدن
حتما یک بی احتیاطی کرده بودی وگرنه بقیه بچه ها که این مشکلو نداشتن منم بهشون تیکت زدم البته نه برای لول که از انواع آیپی استفاده کردم مشکلی نبود فقط این بسته شدن حساب نئو باکسم مشکوکه کسی میدونه چرا آیا میتونه به خاطر تاپیک زدن توی فرومش باشه تازه پریروز این کارو کردم دیروز بسته شد دلم به اون 30 دلارم میسوزه

bnmnb

Registered User
لایک‌ها
83
حتما یک بی احتیاطی کرده بودی وگرنه بقیه بچه ها که این مشکلو نداشتن منم بهشون تیکت زدم البته نه برای لول که از انواع آیپی استفاده کردم مشکلی نبود فقط این بسته شدن حساب نئو باکسم مشکوکه کسی میدونه چرا آیا میتونه به خاطر تاپیک زدن توی فرومش باشه تازه پریروز این کارو کردم دیروز بسته شد دلم به اون 30 دلارم میسوزه
اگر برای لول تیکت بزنی چک می کنن در غیر اینصورت کاری ندارن بهت
من کلا با همون آیپی ثبت نام کردم و تسک زدم ولی ...
حالا کسی جایی می شناسه ip با سرور مستقیم داشته باشه؟

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8

تو هر 5 سایت میشه تسک زد ولی هر کدومشون برای ما یه داستانی داره و باید حساب پیزا و پی پال وریفای شده و آدرس معتبر در آمریکا داشنه باشی
بهترینش همین نئو باکس و کراود الیت هستش ... که با پی پال و پیزا کار میکنند و راحت پولت رو میدن . کلیکسن که با ip ایران مشکل داره و با پراکسی هم نمیشه دورش زد . اینستا و سوگباکس هم بعضی وقتا گیر آدرس معتیر میدن و پرداختی به آمازون دارن و ...

تو نئوباکس حتما با حساب وریفای شده کار کنید و حداقل یکبار با اون حساب به نئوباکس واریزی داشته باشید ... من خودم الان نزدیک 2 سال شده که همون اولش یه 70 دلار برای عضویت طلایی واریز کردم و تا الان نزدیک 2000 دلار برداشتی داشتم با پیزا و یکبار هم مشکل نخوردم .
1 - با ip ایران لاگین و تبلیغات رو می بینم ( حتما هر روز کلیک میکنم )
2 - اصلا هیچ پستی در فاروم نمیدم
3 - موقع برداشت با ip کشوری که حساب پیزا دارم درخواست برداشت میدم .
از وی پی ان چی؟ وی پی ان اختصاصی استفاده می کنی یا همین معمولی ها؟

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
شانس گند رو میبی
نمیدونم چرا منم فقط تیکت زدم گفتم چرا نمیتونم برداشت کنم ، صبح دیدم ساسپند شدم !!!!

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
شانس گند رو میبی
نمیدونم چرا منم فقط تیکت زدم گفتم چرا نمیتونم برداشت کنم ، صبح دیدم ساسپند شدم !!!!
چندین بار گفته شده که وقتی نمیتونید برداشت کنید به هیچ وجه به نئوباکس تیکت نزنید که مشکل برداشت داریم .
تا به حال اکثر کسایی که به دلیل مشکل برداشت تیکت زدن اکانتشون ساسپند شده ( از جمله خودم که 10$ به ف... دادم )
اگه مشکل برداشت دارید فرداییش دوباره سعی کنید نشد دوباره فرداش سعی کنید ولی هرگز تیکت نزنید

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
شانس گند رو میبی
اوضاعیه ولی به قول معروف همه تخم مرغا را نباید در یک سبد گذاشت احتمال میدم دست کرواد و نئو تو یک کاسه هستش با هم نقشه دارن

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
توی این چند ساعت قبل خوب تسک اومده فقط تعدادی رو هنوز فیکس نکردن ظاهرا باید شیفت کاریمونو تغییر بدیم

sorena021

Registered User
لایک‌ها
14
کسی تونسته تسک افزونه دار رو بزنه هر روز میاد اما کار نمیده
سلام منظورت تسک Provide constructive feedback on a website's design and content (United States - Tuesday task #6) (USA Only هست ديگه ؟؟
آره واسه من يکي اومد زدمش . اول بايد افزونه http://crossrider.com/install/50611-crowdflower رو نصب کني . وقتي هم که اين رو نصب کردم اون تسک هاي فيشر ( contact-us ) هم واسم درست شد نميدونم شايدم ربطي نداشته باشه

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
سلام منظورت تسک Provide constructive feedback on a website's design and content (United States - Tuesday task #6) (USA Only هست ديگه ؟؟
آره واسه من يکي اومد زدمش . اول بايد افزونه http://crossrider.com/install/50611-crowdflower رو نصب کني . وقتي هم که اين رو نصب کردم اون تسک هاي فيشر ( contact-us ) هم واسم درست شد نميدونم شايدم ربطي نداشته باشه
افزونه رو نصب هم کردم اما هیچ تاییدی نمیده برا شما تایید داد یا نه تسکای فیشر هم نصفشون درست شده بعضیا هنور فیکس نشدن ربطی به افزونه نداره

sorena021

Registered User
لایک‌ها
14
افزونه رو نصب هم کردم اما هیچ تاییدی نمیده برا شما تایید داد یا نه تسکای فیشر هم نصفشون درست شده بعضیا هنور فیکس نشدن ربطی به افزونه نداره
آره وقتي نصب کردم فايرفاکس رو ري استارت کردم دوباره اون تسک رو باز کردم و وقتي تسک باز شد واسم يه صفحه ي پاپ آپ باز شد که توش تشکر کرده بود واسه نصب افزونه

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
آره وقتي نصب کردم فايرفاکس رو ري استارت کردم دوباره اون تسک رو باز کردم و وقتي تسک باز شد واسم يه صفحه ي پاپ آپ باز شد که توش تشکر کرده بود واسه نصب افزونه
یعنی تسکو تونستی تموم کنی؟ برا من توی کروم وریفای نمیکنه

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
الان یک تسک سوروی 32 سنتی اومد برید بزنید البته بالاترین قیمتش 36 سنته توی کش ادا

Last edited:

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
تسک دهنده فیشر انگار روش کار رو عوض کرده.
تسک ها پراکنده توی 24 ساعت میاد و داره از افزونه برای تسک ها استفاده میکنه

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
تسک دهنده فیشر انگار روش کار رو عوض کرده.
تسک ها پراکنده توی 24 ساعت میاد و داره از افزونه برای تسک ها استفاده میکنه
بله من همین طور فکر می کنم اتفاقا برای من پراکنده میاد ولی همون هایی هم که میاد no work می زنه؟

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
کم کم دارم به فرایند لول گیری نزدیک می شم ببینم چی میشه دوتا از شرایطش تایید شده

اینم عکس

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا