• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
سلام میشه در راه خدا جواب منو بدی. من میخام بدون ریسک کار کنم باید چی کار کنم چه آی پی تهیه کنم کلا روش کارم باید چطوری باشه؟
خب بالا که بهت گفتم آیپی امریکا بگیر فقط توی تسکا با قندشکن وارد شو توی نئو فقط آیپیی ایران

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
من می خوام تیکت بزنم اول اینکه نمی دونم چی براشون بنویسم چون انگلیسیم ضعیفه ؟ دوم اینکه قسمت تیکت کجاست لطفا ادرسش رو بی زحمت بدین ممنون؟
با گوگل ترنسلیتور متنو بنویس کمی بالا پایینش کن تیکتو هم اول وارد یکی از تسکا بشو منوی help گزینه تیکتو بزن

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
خب بالا که بهت گفتم آیپی امریکا بگیر فقط توی تسکا با قندشکن وارد شو توی نئو فقط آیپیی ایران
مرسی که جواب دادی من فعلا می خام توی نئوباکس کار کنم. با آی پی آمریکا ثبت نام کنم؟ قند شکن همون منظورتون فیلتر شکن هست؟ من وی پی ان معمولی دارم فرقش با قند شکن چیه؟ ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
اگه میشه یه کم واضح تر و بسیط تر صحبت کنید من هیچ جایی غیر از این جا رو برای پاسخ سوال هام نمی شناسم. اگه یه پاسخ طولانی تر بدید که من روش کار دستم بیاد دیگه هیچ وقت مزاحمتون نمیشم و وقتتون رو هم نمی گیرم.

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
بچه ها یه چیز بگم؟ من خیلی ناراحتم چرا هیچکدومتون یه جواب درست به آدم نمی دید؟ مگه یه جواب 3 خطی چقدر از وقت شما رو می گیره؟ من می گم با چه آی پی توی نئوباکس ثبت نام کنم که از لحاظ امنیتی به مشکل برنخورم و روش کارم توی نئوباکس چطوری باشه که حسابم بسته نشه؟ جوابش انقدر سخته؟؟؟؟؟؟

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
بچه ها یه چیز بگم؟ من خیلی ناراحتم چرا هیچکدومتون یه جواب درست به آدم نمی دید؟ مگه یه جواب 3 خطی چقدر از وقت شما رو می گیره؟ من می گم با چه آی پی توی نئوباکس ثبت نام کنم که از لحاظ امنیتی به مشکل برنخورم و روش کارم توی نئوباکس چطوری باشه که حسابم بسته نشه؟ جوابش انقدر سخته؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز ثبت نام، لاگین، مشاهده آگهی ها و برداشت در نئوباکس باید با آی پی ایران انجام بشه.
بعد از لاگین شدن میتونی تغییر آی پی بدی.
هر موقع خواستی مینی جاب ها رو باز کنی قبلش تغییر آی پی بده.
آی پی های انگلیس و آمریکا برای مینی جاب هست.
اختصاصی نباشه.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
سه روزه که حال همه گرفته شده کسی حوصله جواب دادن نداره منم که جواب میدم رو حساب احساس مسئولیته شما اول روی جوابی که دادم خوب فکر کن بعد این همه سوال نپرس گفتم فقط با آیپی ایران توی نئو و امریکا توی تسکا همین

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
دوست عزیز ثبت نام، لاگین، مشاهده آگهی ها و برداشت در نئوباکس باید با آی پی ایران انجام بشه.
بعد از لاگین شدن میتونی تغییر آی پی بدی.
هر موقع خواستی مینی جاب ها رو باز کنی قبلش تغییر آی پی بده.
آی پی های انگلیس و آمریکا برای مینی جاب هست.
اختصاصی نباشه.
مرسی که جواب دادی. حقیقتش سردرگمی من به خاطر اینه که تقریبا کل پست های این جا رو خوندم یکی میگه آی پی اختصاصی باشه یکی می گه نباشه. یکی میگه با آی پی ایران ثبت نام کردم و با تغییر آی پی تسک ها رو انجام دادم پولش به حسابم نیومد یکی میگه با تغییر آی پی تسک ها رو دیدم نئوباکس اجازه لول نداد. شما چند وقته با نئوباکس کار می کنی؟ اگه با آی پی غیر اختصاصی آمریکا و انگلیس برم امکان لول شدن برام هست؟

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
سه روزه که حال همه گرفته شده کسی حوصله جواب دادن نداره منم که جواب میدم رو حساب احساس مسئولیته شما اول روی جوابی که دادم خوب فکر کن بعد این همه سوال نپرس گفتم فقط با آیپی ایران توی نئو و امریکا توی تسکا همین
باشه مرسی که جواب دادی ولی من که منظورتو نفهمیدم. فقط فهمیدم که باید با آی پی ایران ثبت نام کنم

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
جواب منو بدید خواهش می کنم این همه افراد آنلاین این جا هست

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
باشه مرسی که جواب دادی ولی من که منظورتو نفهمیدم. فقط فهمیدم که باید با آی پی ایران ثبت نام کنم
عجب توی نئو با ایران ثبت نام کن بعد تغییر آیپی بده برو قسمت مینی جاب به همین راحتی فقط توی نئو با آی پی دیگه نچرخ خطریه توی یک سایت دیگه همین کار باعث شد حسابم بسته بشه

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
عجب توی نئو با ایران ثبت نام کن بعد تغییر آیپی بده برو قسمت مینی جاب به همین راحتی فقط توی نئو با آی پی دیگه نچرخ خطریه توی یک سایت دیگه همین کار باعث شد حسابم بسته بشه
شما توی یه پست دیگه به یکی از بچه ها که سوالش عین من بود جواب داده بودید که بره پست ها رو بخونه جوابش گیرش میاد. من هم تقریبا نصف پست ها رو خوندم دلیل این که من هی سوال می کنم اینه که جواب های توی این پست ها خیلی با هم فرق می کنه. یکی مدام تاکید می کنه که با آی پی اختصاصی آمریکا برو. یکی هم نظرش مثل شماست. یکی میگه با آی پی ایران ثبت نام کردم موقع دیدن تسک ها آی پی مو عوض کردم نئو فهمید اجازه ی لول شدن نداد. خب شما هم این همه نظرهای مختلف توی پست ها بخونی گیج نمیشی؟ میگم اگه از فیلتر شکن استفاده کنم نئو اجازه ی لول شدن بهم می ده؟ اگه مثلا موقع دیدن تسک ها آی پی مو به آمریکا تغییر بدم و بعد همه ی تسک ها رو انجام بدم دوباره آی پی مو به انگلیس تغییر بدم و تسک های انگلیس رو انجام بدم و.... نئو می فهمه؟ حسابم مسدود میشه؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
شما توی یه پست دیگه به یکی از بچه ها که سوالش عین من بود جواب داده بودید که بره پست ها رو بخونه جوابش گیرش میاد. من هم تقریبا نصف پست ها رو خوندم دلیل این که من هی سوال می کنم اینه که جواب های توی این پست ها خیلی با هم فرق می کنه. یکی مدام تاکید می کنه که با آی پی اختصاصی آمریکا برو. یکی هم نظرش مثل شماست. یکی میگه با آی پی ایران ثبت نام کردم موقع دیدن تسک ها آی پی مو عوض کردم نئو فهمید اجازه ی لول شدن نداد. خب شما هم این همه نظرهای مختلف توی پست ها بخونی گیج نمیشی؟ میگم اگه از فیلتر شکن استفاده کنم نئو اجازه ی لول شدن بهم می ده؟ اگه مثلا موقع دیدن تسک ها آی پی مو به آمریکا تغییر بدم و بعد همه ی تسک ها رو انجام بدم دوباره آی پی مو به انگلیس تغییر بدم و تسک های انگلیس رو انجام بدم و.... نئو می فهمه؟ حسابم مسدود میشه؟
اول با آیپی ایران برو قسمت مینی جاب بعد به این لینک برو https://tasks.crowdflower.com/channels/neodev/tasks قبلش قندشکنو فعال کن تموم برو توش ثبت نام کن در ضمن توی گوگل سرچ کنی کلی آموزش مینی جاب گذاشتن کمی به خودت زحمت بده تا رحمت نصیبت بشه

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
اول با آیپی ایران برو قسمت مینی جاب بعد به این لینک برو https://tasks.crowdflower.com/channels/neodev/tasks قبلش قندشکنو فعال کن تموم برو توش ثبت نام کن در ضمن توی گوگل سرچ کنی کلی آموزش مینی جاب گذاشتن کمی به خودت زحمت بده تا رحمت نصیبت بشه
اتفاقا تموم آموزش ها رو هم خوندم. ولی تنها جایی که آموزش هاش جدید بود همین جا بود. ترسیدم اگه از روی آموزش های 6 ماه قبل جلو برم شاید شرایط تغییر کرده باشه و ...

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
مرسی که جواب دادی. حقیقتش سردرگمی من به خاطر اینه که تقریبا کل پست های این جا رو خوندم یکی میگه آی پی اختصاصی باشه یکی می گه نباشه. یکی میگه با آی پی ایران ثبت نام کردم و با تغییر آی پی تسک ها رو انجام دادم پولش به حسابم نیومد یکی میگه با تغییر آی پی تسک ها رو دیدم نئوباکس اجازه لول نداد. شما چند وقته با نئوباکس کار می کنی؟ اگه با آی پی غیر اختصاصی آمریکا و انگلیس برم امکان لول شدن برام هست؟
خواهش میکنم.
اگه با بیش از یک کشور تسک بزنی بهت لول نمیدن.
برای لول گرفتن بهتره آی پی ثابت باشه ولی در حال حاضر شما با کشورهای مختلف تسک بزن و بیخیال لول شو.
تا حالا به کسی غیر از من لول ندادن.
دو تا اکانت لول 3 دارم زیاد تاثیری روی درامدم نداشته.
بچه هایی که اینجان و لول میخوان لول بهشون نمیدن زیادی خودشون رو اذیت نکنن. چون آی پی ثابته که روی هوا لول نمیدن باید تسک های سخت رو 100 بزنی که روی آسونی هاش موندن.
هرکس تونست تسک های سخت بزنه برای لول گرفتن کار کنه.

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
شما 1000 بار هم روی اکانت نئو لاگین شده تغییر آی پی بدی هیچ اتفاقی نمیافته.

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
خواهش میکنم.
برای لول گرفتن بهتره آی پی ثابت باشه ولی در حال حاضر شما با کشورهای مختلف تسک بزن و بیخیال لول شو.
بچه هایی که اینجان و لول میخوان لول بهشون نمیدن زیادی خودشون رو اذیت نکنن. چون آی پی ثابته که روی هوا لول نمیدن باید تسک های سخت رو 100 بزنی که روی آسونی هاش موندن.
خوب پسر گل اگه دقت کنی من تو متنم گفتم باید انگلیسیت خوب باشه و دقت کنی چون خودم هم چند بار به خاطر بی دقتی و سر سری رد شدن از بعضی سوالات Expell شدم و این یعنی باید وقت بذاریییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی واسه هر تسک که میاد چه آسون چه سخت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد کی گفته تا حالا به غیر از شما به هیچ ایرانی لول ندادن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
خواهش میکنم.
شما گفتید توی دو تا اکانت لول 3 دارید. می خواستم بدونم مگه چند تا میشه اکانت ساخت؟ باید اکانت ها با آی پی های مختلف ساخته بشه درسته؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوستان شانسو میبینید همین چند دیقه قبل حساب نئو باکسمو ساسپند کردن توش خوب فعال بودم فقط دیروز توش پست زدم در مورد تسکا نمیدونم شاید به خاطر اون بود یا خدا الان تیکت زدم خدا کنه بازش کنن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا