usef8000
Registered User
منظورم بعد ثبت نامه تونستی قسمت آفر و تسک بری خودم کامل ثبت نام میکردم ولی توی قسمت تسک مچو میگرفتنه
sign up واسم باز شد
منظورم بعد ثبت نامه تونستی قسمت آفر و تسک بری خودم کامل ثبت نام میکردم ولی توی قسمت تسک مچو میگرفتنه
sign up واسم باز شد
از لیست تسکا عکسی بزاری خوبه تسک4دلار قیمتاش پایینه توی نئو با کلیک افیکس بودی بیشتر میتونستی سود کنی
ثبت نام که نکردممنظورم بعد ثبت نامه تونستی قسمت آفر و تسک بری خودم کامل ثبت نام میکردم ولی توی قسمت تسک مچو میگرفت
ساین که با هر قندشکنی باز میشه بعد ساین شناسایی میکنه ثبت نام کامل انجام بدی میشه فهمید که آیپی واقعی هست یا نهثبت نام که نکردم
واسم مهم این بود که sign up باز شه
نه دیگهساین که با هر قندشکنی باز میشه بعد ساین شناسایی میکنه ثبت نام کامل انجام بدی میشه فهمید که آیپی واقعی هست یا نه
پس آیپیت واقعی نیست فقط اختصاصی هستش راستی درامدت چطور شدهنه دیگه
من تست کردم، حتی nvpn تست کردم ولی جواب نداد
تو clixsense فقط با آیپی واقعی میشه رجیستر کردپس آیپیت واقعی نیست فقط اختصاصی هستش راستی درامدت چطور شده
حالا آیپی واقعی از کجا میشه خریدتو clixsense فقط با آیپی واقعی میشه رجیستر کرد
درگیر جمع کردن وسایل و کار هامم، فرصت پیدا کنم میشینم پاش
تا قبل از لول که خوب بوده، بعد از لول هم 1سری سوروی و تسک افزونه دار بود زدم
کم پیدایی1 - اگر بتونید با اون ip در خود کراود عضو بشین ( بدون پلاگین و ...)
2 - اگر بتونید با اون ip در نئوباکس و کلیکسنس عضو بشید
امکان لول گرفتنتون بالای 90% هستش . چون شما نمی تونید تو این دو سایت ثبت نام کنید . کلیکسنس که همون صفحه ثبت نام یقه رو میگیره که داری از پراکسی استفاده میکنی . نئوباکس هم کد تایید رو ایمیل نمی کنه .
الانم که کلا مثل اینکه سیستم کراود مشکل پیدا کرده چون جاب های انجام شده رو تو بخش history ثبت میکنه ولی محاسبه نمی کنه و واریزی ها هم با تاخیر انجام میشه .
کم پیدایی
برا لول هم دیگه ثابت شده که آیپی باید اختصاصی باشه اگه توی اکانت بیشتر از 1 آیپی استفاده بشه سریع حسابو لیمیت میکنن ظاهرا اتومات حساب لیمیت میشه اینجوری برنامه ریزیش کردن
شما از اوضات بگو چون اکانتت قدیمیه قبلا تسکای خوبی برات میومد الان چجوره با اینکه اوضاع سخت گیرانه تر شده
راهنمایی اصلی رو که دوست خوبمون hreza کرده بود، من هم فقط چیزایی که گفته بود رو مو به مو انجام دادم
در مورد آیپی از earthvpn گرفتم، اختصاصی هست، اول رفتم تو clixsense تست کردم بیبنم واقعی و رییل آیپی هست یا نه، دیدم میتونم رجیستر کتم اونجا بعدش رفتم واسه کرود ثبت نام کردم
اقا این پست دوستمون hreza که راهنمایی کرده کجاست؟ ممکنه یه راهنمایی کامل بگذارید؟
بچه ها الان وضعیت چطوره؟ هنوز با چند تا ایپی امکان تسک زدن وجود داره؟
آقای DVLSH فرمودن در صورتی آی پی خصوصی واقعیه که تو نئو بشه ثبت نام کرد و ایمیل تایید هم باید بیاد اگه ایمیل تایید بیاد میشه باهاش برداشت کرد از نئو ؟؟ کسی میدونه لطفا پاسخ بده !
نه بابا خیلیا نمیتونن با آی پی ایران از نئو برداشت بزنن !والا کسی خب نمیره امتحان کنه که ببینه اینی ک شما میگین درسته یا نه...اخه نئوباکس به ای پی ایران اصلا گیر نمیده...واسه همین فکر نکنم کسی این کارو برا امتحان وی پی چی انتخاب کنه...طول میکشه تا معلوم شه واقعیه یا نه...
برداشت میشه زد به شرط اینکه قوانینش رعایت بشه و اینکه برداشت بعد از هر 4 روز فقط میشه زد و هر روز باید کلیکهای اصلی انجام بشه که فعال دیده بشیمنه بابا خیلیا نمیتونن با آی پی ایران از نئو برداشت بزنن !
نمیدونم والا من همه این کارارو کردم نداده ، ارزش خراب کردن آی پی رو نداره !برداشت میشه زد به شرط اینکه قوانینش رعایت بشه و اینکه برداشت بعد از هر 4 روز فقط میشه زد و هر روز باید کلیکهای اصلی انجام بشه که فعال دیده بشیم
خودم سه بار اکانت درست کردم از همش هم برداشت داشتم همش توی ویندوز مجازینمیدونم والا من همه این کارارو کردم نداده ، ارزش خراب کردن آی پی رو نداره !