• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammadsh18

Registered User
لایک‌ها
36
از لیست تسکا عکسی بزاری خوبه تسک4دلار قیمتاش پایینه توی نئو با کلیک افیکس بودی بیشتر میتونستی سود کنی
89kcxy45nsjemdjn6emr.png

tolw23iowap0k6thy058.png

qyt7p3pvnkd31k0sk973.png
u2x4ba3u1sqoxi48rief.png
nwjl2ri7ox87nzflxv7u.png

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
ثبت نام که نکردم
واسم مهم این بود که sign up باز شه
ساین که با هر قندشکنی باز میشه بعد ساین شناسایی میکنه ثبت نام کامل انجام بدی میشه فهمید که آیپی واقعی هست یا نه

mohammadsh18

Registered User
لایک‌ها
36
ساین که با هر قندشکنی باز میشه بعد ساین شناسایی میکنه ثبت نام کامل انجام بدی میشه فهمید که آیپی واقعی هست یا نه
نه دیگه
من تست کردم، حتی nvpn تست کردم ولی جواب نداد

mohammadsh18

Registered User
لایک‌ها
36
پس آیپیت واقعی نیست فقط اختصاصی هستش راستی درامدت چطور شده
تو clixsense فقط با آیپی واقعی میشه رجیستر کرد
درگیر جمع کردن وسایل و کار هامم، فرصت پیدا کنم میشینم پاش
تا قبل از لول که خوب بوده، بعد از لول هم 1سری سوروی و تسک افزونه دار بود زدم

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
تو clixsense فقط با آیپی واقعی میشه رجیستر کرد
درگیر جمع کردن وسایل و کار هامم، فرصت پیدا کنم میشینم پاش
تا قبل از لول که خوب بوده، بعد از لول هم 1سری سوروی و تسک افزونه دار بود زدم
حالا آیپی واقعی از کجا میشه خرید
روزی 4-5 دلار که داری

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
1 - اگر بتونید با اون ip در خود کراود عضو بشین ( بدون پلاگین و ...)
2 - اگر بتونید با اون ip در نئوباکس و کلیکسنس عضو بشید
امکان لول گرفتنتون بالای 90% هستش . چون شما نمی تونید تو این دو سایت ثبت نام کنید . کلیکسنس که همون صفحه ثبت نام یقه رو میگیره که داری از پراکسی استفاده میکنی . نئوباکس هم کد تایید رو ایمیل نمی کنه .

الانم که کلا مثل اینکه سیستم کراود مشکل پیدا کرده چون جاب های انجام شده رو تو بخش history ثبت میکنه ولی محاسبه نمی کنه و واریزی ها هم با تاخیر انجام میشه .

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
1 - اگر بتونید با اون ip در خود کراود عضو بشین ( بدون پلاگین و ...)
2 - اگر بتونید با اون ip در نئوباکس و کلیکسنس عضو بشید
امکان لول گرفتنتون بالای 90% هستش . چون شما نمی تونید تو این دو سایت ثبت نام کنید . کلیکسنس که همون صفحه ثبت نام یقه رو میگیره که داری از پراکسی استفاده میکنی . نئوباکس هم کد تایید رو ایمیل نمی کنه .

الانم که کلا مثل اینکه سیستم کراود مشکل پیدا کرده چون جاب های انجام شده رو تو بخش history ثبت میکنه ولی محاسبه نمی کنه و واریزی ها هم با تاخیر انجام میشه .
کم پیدایی
برا لول هم دیگه ثابت شده که آیپی باید اختصاصی باشه اگه توی اکانت بیشتر از 1 آیپی استفاده بشه سریع حسابو لیمیت میکنن ظاهرا اتومات حساب لیمیت میشه اینجوری برنامه ریزیش کردن
شما از اوضات بگو چون اکانتت قدیمیه قبلا تسکای خوبی برات میومد الان چجوره با اینکه اوضاع سخت گیرانه تر شده

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
کم پیدایی
برا لول هم دیگه ثابت شده که آیپی باید اختصاصی باشه اگه توی اکانت بیشتر از 1 آیپی استفاده بشه سریع حسابو لیمیت میکنن ظاهرا اتومات حساب لیمیت میشه اینجوری برنامه ریزیش کردن
شما از اوضات بگو چون اکانتت قدیمیه قبلا تسکای خوبی برات میومد الان چجوره با اینکه اوضاع سخت گیرانه تر شده

ثابت بودن آی پی دلیل نمیشه منم آی پی ثابت داشتم ولی آخرش گفت که داری با پراکسی تسک میزنی بهت لول نمی دیم .
مهم رنج آی پی هستش که داری استفاده میکنی نه ثابت بودنش و اینکه تو سیستم مونیتورینگ اونا ثبت نشده باشه .
اولا حتما با اون رنج آی پی باید امکان عضویت بدون دردسر تو سایت هایی که پست قبل گفتم داشته باشی و اینکه تو همون رنج آی پی لاگین کنی و تسک بزنی ..یهو نری وصل بشی به سروری با رنج آی پی دیگه .

فعلا که از تسک خبری نیست .. بعضی اوقات یه سری تسک میاد که زیاد نیست . فیشرها هم عشقی میاد یکبار یکی باز میشه یکبار 15 تا اصلا هم تایم مشخص نداره .. 3 بعد از ظهر اومده 8 شب اومده 12 شب اومده

Mark.Wahlberg

Registered User
لایک‌ها
176
راهنمایی اصلی رو که دوست خوبمون hreza کرده بود، من هم فقط چیزایی که گفته بود رو مو به مو انجام دادم
در مورد آیپی از earthvpn گرفتم، اختصاصی هست، اول رفتم تو clixsense تست کردم بیبنم واقعی و رییل آیپی هست یا نه، دیدم میتونم رجیستر کتم اونجا بعدش رفتم واسه کرود ثبت نام کردم

اقا این پست دوستمون hreza که راهنمایی کرده کجاست؟ ممکنه یه راهنمایی کامل بگذارید؟

بچه ها الان وضعیت چطوره؟ هنوز با چند تا ایپی امکان تسک زدن وجود داره؟

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
آقای DVLSH فرمودن در صورتی آی پی خصوصی واقعیه که تو نئو بشه ثبت نام کرد و ایمیل تایید هم باید بیاد اگه ایمیل تایید بیاد میشه باهاش برداشت کرد از نئو ؟؟ کسی میدونه لطفا پاسخ بده !

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
.::ROZANEH::
Posted by: Ali [email protected]

عضویت یاهو برای ایرانیان آزاد شد

به نظر می‌رسد از این پس کاربران ایرانی نیز قادر خواهند بود در سرویس ایمیل یاهو ثبت نام کنند.
پیش‌تر بخاطر نیاز به فعال‌سازی حساب کاربری از طریق ارائه‌ی شماره موبایل و به دلیل عدم حضور ایران و پیش‌شماره 0098 در لیست یاهو، امکان ثبت‌نام برای کاربران ایرانی فراهم نبود.

به تازگی با گزارش‌هایی از سوی کاربران روبرو هستیم که بر اساس آن سرانجام ایران نیز به لیست کشورهای صفحه‌ی ثبت‌نام ایمیل یاهو اضافه شده است.

در بررسی صورت گرفته این مساله تایید شده و از این پس کاربران ایرانی قادر خواهند بود با ارائه‌ی شماره موبایل خود و انتخاب کد 98+ از لیست کشویی موجود، حساب کاربری خود را در این سرویس تایید کنند.

مدت‌ها از زمانی که فعال‌سازی حساب کاربری از طریق شماره موبایل بعنوان یکی از راهکارهای امنیتی به سرویس‌هایی نظیر یاهو و جیمیل افزوده شده می‌گذرد اما برخلاف گوگل، یاهو از ارائه‌ی عنوان و امکان فعال‌سازی برای برخی کشورها از جمله ایران خودداری کرده بود که به همین دلیل کاربران ایرانی برای ثبت‌نام در این سرویس با مشکلات فراوانی دست به گریبان بودند.

دلیل عدم حضور ایران در لیست یاهو بصورت دقیق معلوم نیست و نمی‌دانیم این موضوع در ارتباط با مساله‌ی تحریم‌ها بوده یا تنها مبنای پشتیبانی از ساز و کارهای فنی در این میان مطرح بوده است؛ شاید هم به کلی این شرکت ضرورتی برای اضافه کردن ایران به لیست خود حس نمی‌کرده است. در هر صورت به نظر می‌رسد مسئولان یاهو سرانجام به فکر افتاده و لیست کشورهای مورد پشتیبانی خود را بروزرسانی کرده‌اند.

منبع: zoomit.ir - مسعود آموزگار
با تشکر از برترينها براي اطلاع‌رساني

Last edited:

doctums

Registered User
لایک‌ها
34
اقا این پست دوستمون hreza که راهنمایی کرده کجاست؟ ممکنه یه راهنمایی کامل بگذارید؟

بچه ها الان وضعیت چطوره؟ هنوز با چند تا ایپی امکان تسک زدن وجود داره؟

سلام،بیا این دو صفحه رو بخون که خیلی چیزا یاد میگیری صفحه ی 213 و 281...دست hreza و بقیه دوستان درد نکنه

آقای DVLSH فرمودن در صورتی آی پی خصوصی واقعیه که تو نئو بشه ثبت نام کرد و ایمیل تایید هم باید بیاد اگه ایمیل تایید بیاد میشه باهاش برداشت کرد از نئو ؟؟ کسی میدونه لطفا پاسخ بده !

والا کسی خب نمیره امتحان کنه که ببینه اینی ک شما میگین درسته یا نه...اخه نئوباکس به ای پی ایران اصلا گیر نمیده...واسه همین فکر نکنم کسی این کارو برا امتحان وی پی چی انتخاب کنه...طول میکشه تا معلوم شه واقعیه یا نه...

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
والا کسی خب نمیره امتحان کنه که ببینه اینی ک شما میگین درسته یا نه...اخه نئوباکس به ای پی ایران اصلا گیر نمیده...واسه همین فکر نکنم کسی این کارو برا امتحان وی پی چی انتخاب کنه...طول میکشه تا معلوم شه واقعیه یا نه...
نه بابا خیلیا نمیتونن با آی پی ایران از نئو برداشت بزنن !

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
نه بابا خیلیا نمیتونن با آی پی ایران از نئو برداشت بزنن !
برداشت میشه زد به شرط اینکه قوانینش رعایت بشه و اینکه برداشت بعد از هر 4 روز فقط میشه زد و هر روز باید کلیکهای اصلی انجام بشه که فعال دیده بشیم

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
برداشت میشه زد به شرط اینکه قوانینش رعایت بشه و اینکه برداشت بعد از هر 4 روز فقط میشه زد و هر روز باید کلیکهای اصلی انجام بشه که فعال دیده بشیم
نمیدونم والا من همه این کارارو کردم نداده ، ارزش خراب کردن آی پی رو نداره !

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
نمیدونم والا من همه این کارارو کردم نداده ، ارزش خراب کردن آی پی رو نداره !
خودم سه بار اکانت درست کردم از همش هم برداشت داشتم همش توی ویندوز مجازی

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
این تسک های تشخیص مقاله چرا بعضی هاشون جواب نداره من نمی دونم نه no میشه زد نه yes تکلیف چیه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا