مرسی توضیحات شما واقعا به جا و معرکه بود اما حالا این ها به کنار الان من اگر توی این دو سایت در طول روز 10 یا 15 بار هر ساعت roll بزنم البته بدون در نظر گرفتن شانس توی چند روز طول می کشه تا پولم بشه 7 دلار ؟
و اینکه به جز این دوتا سایت سایتی هست که اینجوری بتونه بیت کوین بده حالا هر ساعت بودش زیاد مهم نیست ؟
دوست عزیز اگر ممکنه اشکال نداره من ای دی شما رو داشته باشم و مشکلاتم رو در این باره با شما در میان بگذارم و در اخر بازم متشکرم ؟
داداش برا رسیدن به 7 دلار تو این سایتا باید چند ماه صبر کنی یا اینکه زیر مجموعه داشته باشی حالا به هر نحوی که باشه. مثلا شما 10 بار تو روز بزنی که بعید میدونم ینی باید تمام روز رو تو اتاق باشی تا بشه اونوقت با مینیمم اینطور میشه
10*0.00000500 = 5000 ساتوشی (ساتوشی واحد پایه ارز بیت کویین هستش که برا تمام ارز ها به حساب میاد یه جورایی، چون همه با بیت کویین سنجیده میشه اعتبارشون) حالا تو 10 تا سایتم که بزنی میشه 50000ساتوشی برا یه روز حالا تو ماه میشه 0.015btc ه مثلا الان هر btc 375 دلار می ارزه و شما در ماه 6 دلار با نرخ امروز در میاری پس نمی ارزه(البته همه سایتا این قدر نمیدن برخی زیاد تر برخی هم کمتر). حالا تو همون سایتایی که گفتی ببین تاپ رفرا چقدر درمیاررن. مخت سوت میکشه. اما راه پول در اوردن در این سیستم دو چیزه اول سایت هایی مثل pbmining که شما بیت کویین میدی و گیگا هاش میخری و اونها تضمین میدن که در پایان سال تا دو برابر پولتون رو برگردونن این سایتی که گفتم الان معتبر ترین و از نظر من فعلا تنها سایت قابل اطمینانه و تا 2019 هم تضمین فعالیت داره. با این حال نمیشه سرمایه گذاری سنگین روی اینا کرد. روش دوم ماینیگ تو خونه با پی سی خودته که بازم اصلا با این پی سی ها که ما داریم نمیارزه من خودم یه لب تاب فوق حرفه ای دارم بیش از 8 تومن قیمتشه و همه چیش بالاست با این حال اگه ماینینگ کنم یه باره سیستم به گا میره. توضیحش مفصله این بیت کویین و رو راست اگه بخوای موفق بشه باید صبر ایوب داشته باشی. در این موردا تو سایت های فارسی مطلب فراوونه.
برای سایت های ارائه دهنه هم در مورد ارز های مختلف کافیه مثلا عبارت free btc یا free dogecoin یا هر ارز دیگه ای رو تایپ کنی تا سایت هایی که لیست ارائه دهنده های این ارز ها رو دارند برات پیدا شه فراونه سایت خیلی زیاد. ینی منم که دو سه ساله دنبالشم تا الان نتونستم همه سایت های ارائه دهند رو سر بزنم و شاید بیش از 5000 سایت که انواع ارز رو میدن دیده باشم تا الان.
من ای دی یاهو به دلیلی خاص ندارم و طرفشم نمیرم شرمنده اما همینجا جواب هارو تا حد ممکن و اگه بدونم میدم.
* نکته اخر اینکه اگه بخوای سریع پیشرفت کنی باید نبض بازار این ارز ها رو داشته باشی مثلا من پول زیادی در بیت کویین داشتم دوستی بهم گفت می خواد بیاد پایین قیمتش ( تو هفته ها اخیر قیمتش یک سوم شده ) حالا من بررسی کردم دیدم بیشترین سود رو از تبدیلش به داج می برم و این کارو کردم و اومدم همشو داج کویین گرفتم چی شد اومد و قیمت داج کویین از 21 ساتوشی برا هر داج رسید به 100 ساتوشی و الان در حدود 80 تا 100 متغیره و من تو ارزونی خریدم تو گرونی میفروشم زمانی که بیت کویین خواست بره بالا و داج هم در ضمن تو سقوط بیوفته