• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

omidamit

Registered User
لایک‌ها
297
امروز 4.20 دلار از رپید ورکر 23 دلار از کال می مانی و 20 دلار هم از نئو برداشت داشتم که با موفقیت دریافت شد
رپید ورکر پرداختش چند ساعته رسید که عالیه
رپید ورکر چون دردسر نداره نظرم اینه که چند اکانت با انواع آیپی امریکا ازش بسازیم که درامد بالا بره البته هر کدوم توی یک ویندوز مجازی نظر شما چیه
خیلی خوبه .بهت تبریک میگم.من هم تو رپید 4 دلار درخواست زدم فوری برداشت کردم.

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
دوستان با عرض معذرت از اينكه نمي تونم زياد به اين تاپيك سر بزنم ولي همونطور كه قبلا و از 2 سال پيش به دوستان گفتم سايتهايي مثل پروباكس و كش آدا و ... زياد دوام ندارن ولي نئوباكس با 6 سال سابقه و پرداخت به موقع قطعا بهترين سايت براي فعاليت هست
در حال حاضر اينطور كه بنظر مياد پروباكس اسكم شده و وضعيت كش آدا هم مشخص نيست. پيشنهاد مي كنم بيشتر تمركزتون رو روي نئوباكس بزاريد
البته باز هم تصميم با خودتونه

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
امروز 4.20 دلار از رپید ورکر 23 دلار از کال می مانی و 20 دلار هم از نئو برداشت داشتم که با موفقیت دریافت شد
رپید ورکر پرداختش چند ساعته رسید که عالیه
رپید ورکر چون دردسر نداره نظرم اینه که چند اکانت با انواع آیپی امریکا ازش بسازیم که درامد بالا بره البته هر کدوم توی یک ویندوز مجازی نظر شما چیه
سلام خیلی خوبه اما یه سوال شما در نئو که شکی نیست که با مجازی اکانت درست کردین اما سوال من اینه که ایا توی نئو با همون ای پی که توی کراوود درست کردین اکانت ساختین یا با ای پی ایران و اینکه توی کال می مانی چطور ایا همین کار رو کردین؟ و رپید ورکر؟

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
دوستان تو کشدا تسک نزنید به احتمال بسیار زیاد اسکم شده . جدیدن فروم سایت رو هم برداشته

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
ببخشید دوستان 7 دلار چند bitcoin میشه؟

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
سایت freedogecoin قضیه اش چیه که گفنه هر ساعت 200 دلار

واحد ارزش هم با btc فرق داره تبلیغش توی خوده freebitco.in
مثلا الان من اینجوره 5.90000000 DOGE

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوستان تو کشدا تسک نزنید به احتمال بسیار زیاد اسکم شده . جدیدن فروم سایت رو هم برداشته
اره بهش شک دارم برا همین فقط 2 دلار تسک زدم و برداشت زدم ببینم میده یا نه

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوستان با عرض معذرت از اينكه نمي تونم زياد به اين تاپيك سر بزنم ولي همونطور كه قبلا و از 2 سال پيش به دوستان گفتم سايتهايي مثل پروباكس و كش آدا و ... زياد دوام ندارن ولي نئوباكس با 6 سال سابقه و پرداخت به موقع قطعا بهترين سايت براي فعاليت هست
در حال حاضر اينطور كه بنظر مياد پروباكس اسكم شده و وضعيت كش آدا هم مشخص نيست. پيشنهاد مي كنم بيشتر تمركزتون رو روي نئوباكس بزاريد
البته باز هم تصميم با خودتونه
علیک سلام استارتر عزیز اوضات چطوره هنوز تسک میزنی؟ تا الان حتما میلیونر شدی

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
سلام خیلی خوبه اما یه سوال شما در نئو که شکی نیست که با مجازی اکانت درست کردین اما سوال من اینه که ایا توی نئو با همون ای پی که توی کراوود درست کردین اکانت ساختین یا با ای پی ایران و اینکه توی کال می مانی چطور ایا همین کار رو کردین؟ و رپید ورکر؟
علیک سلام/اینکه تابلوئه توی سایتای باکس ایپی ایرانه رپید هم که باید امریکا باشه

omidamit

Registered User
لایک‌ها
297
علیک سلام/اینکه تابلوئه توی سایتای باکس ایپی ایرانه رپید هم که باید امریکا باشه
الان برات تسک اومد تو نئو؟ .این موقع تسک میاد؟ .برا من که نیومده الان برای تو چطور؟

mehrdad1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سایت freedogecoin قضیه اش چیه که گفنه هر ساعت 200 دلار

واحد ارزش هم با btc فرق داره تبلیغش توی خوده freebitco.in
مثلا الان من اینجوره 5.90000000 DOGE
داج کویین پول دومی هست که همون سازندگان بیت کویین ارائه دادن و قیمت در حال حاضر خیلی کمتر از بیت کویینه. هر داج 0.00000093 بیت کویین در حال حاضر که در هفته های اخیر رشد داشته و به این قیمت رسیده (سه برابر شده ارزشش) و از شواهد معلومه که بالاتر میره، وحشتناک محبوب شده در جهان و در اینده به احتمال زیاد می تونه برابری کنه و یا حتی از بیت کویین بزنه جلو. این سایت هم همون سایت Freebitco هست که فقط داره داج میده رایگان و درست به همون مقداری که در هر ساعت بیت کویین میده داج میده فرقی در مقدار ارزی ندارن. توصیم اینه که تا جا داره جمع کنید و نفروشید چون در اینده به احتمال زیاد سود سرشاری خواهد داشت من خودم 2 میلیون داج جمع کردم تا الان.

در ضمن اگه تو همون جدول اعداد نگاه کنی اگه عدد اخر رو بدست بیادی ینی شانست بزنه و عدد 10000 برات بیوفته 200 دلار برنده میشی و هر ساعت هم میتونی شانست رو امتحان کنی همین.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
الان برات تسک اومد تو نئو؟ .این موقع تسک میاد؟ .برا من که نیومده الان برای تو چطور؟
قبلا که گفتم ساعت ثابتی نداره الان فقط کش ادا توش تسک هست که چون مشکوکه نمیزنم بیشترم امریکا

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
داج کویین پول دومی هست که همون سازندگان بیت کویین ارائه دادن و قیمت در حال حاضر خیلی کمتر از بیت کویینه. هر داج 0.00000093 بیت کویین در حال حاضر که در هفته های اخیر رشد داشته و به این قیمت رسیده (سه برابر شده ارزشش) و از شواهد معلومه که بالاتر میره، وحشتناک محبوب شده در جهان و در اینده به احتمال زیاد می تونه برابری کنه و یا حتی از بیت کویین بزنه جلو. این سایت هم همون سایت Freebitco هست که فقط داره داج میده رایگان و درست به همون مقداری که در هر ساعت بیت کویین میده داج میده فرقی در مقدار ارزی ندارن. توصیم اینه که تا جا داره جمع کنید و نفروشید چون در اینده به احتمال زیاد سود سرشاری خواهد داشت من خودم 2 میلیون داج جمع کردم تا الان.

در ضمن اگه تو همون جدول اعداد نگاه کنی اگه عدد اخر رو بدست بیادی ینی شانست بزنه و عدد 10000 برات بیوفته 200 دلار برنده میشی و هر ساعت هم میتونی شانست رو امتحان کنی همین.

مرسی توضیحات شما واقعا به جا و معرکه بود اما حالا این ها به کنار الان من اگر توی این دو سایت در طول روز 10 یا 15 بار هر ساعت roll بزنم البته بدون در نظر گرفتن شانس توی چند روز طول می کشه تا پولم بشه 7 دلار ؟

و اینکه به جز این دوتا سایت سایتی هست که اینجوری بتونه بیت کوین بده حالا هر ساعت بودش زیاد مهم نیست ؟

دوست عزیز اگر ممکنه اشکال نداره من ای دی شما رو داشته باشم و مشکلاتم رو در این باره با شما در میان بگذارم و در اخر بازم متشکرم ؟

Last edited:

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
قبلا که گفتم ساعت ثابتی نداره الان فقط کش ادا توش تسک هست که چون مشکوکه نمیزنم بیشترم امریکا

سلام به همه ی دوستان تسک زن نئو
خیلی وقته توی نئو تسک نزدم و حتی سایت های دیگه
چند تا سوال دارم چرا که الان ظاهراا خیلی متفاووت شده با قبلا

1- تسک های فیشر میان؟درچه زمانی عموما

2-قضیه این افزونه کرودفلاور چیه میاد گوشه صفحه و 30 دقیقه باید وایستاد؟؟

3-جواب ها و نحوه ی زدن این تسک های جدید که اومده رو کسی توی سایتی چیزی داره؟
فعلا همین ها

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
سلام به همه ی دوستان تسک زن نئو
خیلی وقته توی نئو تسک نزدم و حتی سایت های دیگه
چند تا سوال دارم چرا که الان ظاهراا خیلی متفاووت شده با قبلا

1- تسک های فیشر میان؟درچه زمانی عموما

2-قضیه این افزونه کرودفلاور چیه میاد گوشه صفحه و 30 دقیقه باید وایستاد؟؟

3-جواب ها و نحوه ی زدن این تسک های جدید که اومده رو کسی توی سایتی چیزی داره؟
فعلا همین ها
علیک سلام/ساعتش پخشه افزونه دار هم باید با فایرفاکس زد که 30 ثانیه هست و مدلای مختلفی داره و جایی جوابشون نیست چون لازم نیست

mehrdad1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
مرسی توضیحات شما واقعا به جا و معرکه بود اما حالا این ها به کنار الان من اگر توی این دو سایت در طول روز 10 یا 15 بار هر ساعت roll بزنم البته بدون در نظر گرفتن شانس توی چند روز طول می کشه تا پولم بشه 7 دلار ؟

و اینکه به جز این دوتا سایت سایتی هست که اینجوری بتونه بیت کوین بده حالا هر ساعت بودش زیاد مهم نیست ؟

دوست عزیز اگر ممکنه اشکال نداره من ای دی شما رو داشته باشم و مشکلاتم رو در این باره با شما در میان بگذارم و در اخر بازم متشکرم ؟
داداش برا رسیدن به 7 دلار تو این سایتا باید چند ماه صبر کنی یا اینکه زیر مجموعه داشته باشی حالا به هر نحوی که باشه. مثلا شما 10 بار تو روز بزنی که بعید میدونم ینی باید تمام روز رو تو اتاق باشی تا بشه اونوقت با مینیمم اینطور میشه
10*0.00000500 = 5000 ساتوشی (ساتوشی واحد پایه ارز بیت کویین هستش که برا تمام ارز ها به حساب میاد یه جورایی، چون همه با بیت کویین سنجیده میشه اعتبارشون) حالا تو 10 تا سایتم که بزنی میشه 50000ساتوشی برا یه روز حالا تو ماه میشه 0.015btc ه مثلا الان هر btc 375 دلار می ارزه و شما در ماه 6 دلار با نرخ امروز در میاری پس نمی ارزه(البته همه سایتا این قدر نمیدن برخی زیاد تر برخی هم کمتر). حالا تو همون سایتایی که گفتی ببین تاپ رفرا چقدر درمیاررن. مخت سوت میکشه. اما راه پول در اوردن در این سیستم دو چیزه اول سایت هایی مثل pbmining که شما بیت کویین میدی و گیگا هاش میخری و اونها تضمین میدن که در پایان سال تا دو برابر پولتون رو برگردونن این سایتی که گفتم الان معتبر ترین و از نظر من فعلا تنها سایت قابل اطمینانه و تا 2019 هم تضمین فعالیت داره. با این حال نمیشه سرمایه گذاری سنگین روی اینا کرد. روش دوم ماینیگ تو خونه با پی سی خودته که بازم اصلا با این پی سی ها که ما داریم نمیارزه من خودم یه لب تاب فوق حرفه ای دارم بیش از 8 تومن قیمتشه و همه چیش بالاست با این حال اگه ماینینگ کنم یه باره سیستم به گا میره. توضیحش مفصله این بیت کویین و رو راست اگه بخوای موفق بشه باید صبر ایوب داشته باشی. در این موردا تو سایت های فارسی مطلب فراوونه.

برای سایت های ارائه دهنه هم در مورد ارز های مختلف کافیه مثلا عبارت free btc یا free dogecoin یا هر ارز دیگه ای رو تایپ کنی تا سایت هایی که لیست ارائه دهنده های این ارز ها رو دارند برات پیدا شه فراونه سایت خیلی زیاد. ینی منم که دو سه ساله دنبالشم تا الان نتونستم همه سایت های ارائه دهند رو سر بزنم و شاید بیش از 5000 سایت که انواع ارز رو میدن دیده باشم تا الان.

من ای دی یاهو به دلیلی خاص ندارم و طرفشم نمیرم شرمنده اما همینجا جواب هارو تا حد ممکن و اگه بدونم میدم.

* نکته اخر اینکه اگه بخوای سریع پیشرفت کنی باید نبض بازار این ارز ها رو داشته باشی مثلا من پول زیادی در بیت کویین داشتم دوستی بهم گفت می خواد بیاد پایین قیمتش ( تو هفته ها اخیر قیمتش یک سوم شده ) حالا من بررسی کردم دیدم بیشترین سود رو از تبدیلش به داج می برم و این کارو کردم و اومدم همشو داج کویین گرفتم چی شد اومد و قیمت داج کویین از 21 ساتوشی برا هر داج رسید به 100 ساتوشی و الان در حدود 80 تا 100 متغیره و من تو ارزونی خریدم تو گرونی میفروشم زمانی که بیت کویین خواست بره بالا و داج هم در ضمن تو سقوط بیوفته

mehrdad1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اینم یه سایت که لیست معتبر ترین سایت های پول رایگان رو داره. اون هایی که خط خوردن ینی اسکم هستن.
http://bitcoiner.net/list

برای اطلاعات بیشتر میتونی تو این فروم فارسی تازه تاسیس عضو بشی ادمینش روش ها و راه های زیادی برا کسب بیت کویین داره که میتونی ازشون بهره ببری. من خودمم توش عضو هستم.
http://www.buxnama.com
این دو تا سایت یا بانک اینترنتی خود در این ضمینه که میتونی توشون برا ارز های مختلف زیادی حساب و ادرس داشته باشی دومی برای ارز های اصلی مثل btc , doge, lat و .... خوبتره و کمسیون انتقال ناچیزی داره
https://coin-swap.net/login
https://moolah.io/

Last edited:

mohamad_2468

Registered User
لایک‌ها
85
دوستانی که تسک میزنن خواهش میکنم سایتهای معتبر تسک رو و نحوه ی فعالیت (با وی پی ان و نحو ه ی برداشت و هر چی که لازمه ) رو به اختصار توضیح بدید.
ممنون میشم

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوستانی که تسک میزنن خواهش میکنم سایتهای معتبر تسک رو و نحوه ی فعالیت (با وی پی ان و نحو ه ی برداشت و هر چی که لازمه ) رو به اختصار توضیح بدید.
ممنون میشم
دوست عزیز وقتی به خودت زحمت سرچ کردنو نمیدی توقع داری بقیه به خودشون زحمت بدن و آموزش بزارن این از اون کاراس از پستهای قبلیت میشه به سیستم فکریت پی برد
آموزش تصویری توی نت کم نیست وقت بزارو کسب تجربه کن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا