• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad_2468

Registered User
لایک‌ها
85
عزیزم شما برو سرچ کن ببین چی پیدا میشه آخه عزیز اینقد با اطمینان صحبت نکن در ضمن می خوای به خودت 5 دقیقه زحمت بدی اسم چار تا سایتو بنویسید و اینکه برای فعالیت باید با وی پی اس باشه یا وی پی ان همین من چیز بیشتری نخواستم و در ضمن من خودم اگه فعالیت میکردم از خدام بود یکی از من بپرسه چون رفرال من میشد . به هر حال متاسفم برای طرز فکرت !

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
عزیزم شما برو سرچ کن ببین چی پیدا میشه آخه عزیز اینقد با اطمینان صحبت نکن در ضمن می خوای به خودت 5 دقیقه زحمت بدی اسم چار تا سایتو بنویسید و اینکه برای فعالیت باید با وی پی اس باشه یا وی پی ان همین من چیز بیشتری نخواستم و در ضمن من خودم اگه فعالیت میکردم از خدام بود یکی از من بپرسه چون رفرال من میشد . به هر حال متاسفم برای طرز فکرت !
از حرفات معلومه نگشتی سایتا توی امضامه و وی پی ان لازمه به جز کش ادا

siavashshahin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
هیچ یک از کاربرای قدیمی که این تاپیک را راه انداخته بودند دیگه فعالیتی ندارند از 150 صفحه قبل تا الان در هر صفحه اکثرا اسپم های شما را می تونیم ببینیم.هر چند وقت یک بار هم اعلام می کنید سی دلار جاب زده ام.بدون این که راهکاری اعلام کنید.اگه صفحات اول این تاپیک را ببینیم کمک و راهنمایی بوده است ولی از وقتی شما پست می گذارید فقط میزان درآمدتون را اعلام می کنید. من که پست مفیدی از شما ندیدم.اگه پست های مفید و آموزشی که کلا در این تاپیک گذاشته اید را یکجا جمع کنید و اینجا بزارید بقیه بهتر می تونند اعتماد کنند.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
هیچ یک از کاربرای قدیمی که این تاپیک را راه انداخته بودند دیگه فعالیتی ندارند از 150 صفحه قبل تا الان در هر صفحه اکثرا اسپم های شما را می تونیم ببینیم.هر چند وقت یک بار هم اعلام می کنید سی دلار جاب زده ام.بدون این که راهکاری اعلام کنید.اگه صفحات اول این تاپیک را ببینیم کمک و راهنمایی بوده است ولی از وقتی شما پست می گذارید فقط میزان درآمدتون را اعلام می کنید. من که پست مفیدی از شما ندیدم.اگه پست های مفید و آموزشی که کلا در این تاپیک گذاشته اید را یکجا جمع کنید و اینجا بزارید بقیه بهتر می تونند اعتماد کنند.
معلومه از ماجرا پرتی تک تک پستهایی که داده میشه دارای نکاته چه من چه بقیه در ضمن اعتماد به چی این از اون حرفاس که به مرغ پخته بگی خندش میگیره
تا استنباط شما از اسپم چی باشه مگه بنده باید بشینم پستهای آموزشی رو از بقیه جدا کنم یکجا بزارم که استفاده کنید اینکه میشه هلو بپر تو گلو که اینم از اون حرفاس
هرکی بیشتر وقت و تلاش بزاره خب بیشتر آش میخوره پس بفرمایید تاپیکو زیرورو کنید سنگ مفت و گنجشک مفت موفق باشید

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
کاربرای موافق کم نیست فقط دلیلشو نمیدونم یعنی لقمه آماده دوست دارید؟ تاپیک پره از لقمه های آماده فقط خودتون باید تو دهنتون بزارید زشته من بزارم
اگه مشکلی دارید خب مطرح کنید یا من جواب میدم یا دوستان دیگه

parsa789

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
آقایون دو تا سوال
آی پی ایرانمو چجوری عوض کنم واسه اکانتای نئو؟
با یه حساب پیزا میشه از چند تا اکانت مختلف تو یه سایت برداشت کرد؟
ممنون

Last edited:

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
آقایون دو تا سوال
آی پی ایرانمو چجوری عوض کنم واسه اکانتای نئو؟
با یه حساب پیزا میشه از چند تا اکانت مختلف تو یه سایت برداشت کرد؟
ممنون
با قطع و وصل شدن از اینترنت عوض میشه
زیاد میشه باید ایمیل رو توی پیزا اد کنی

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
سلام من تقریبا 90 درصد تسکهای کوییز رو بالای 90 زدم ولی فقط توی قسمت هیستوری ثبت شده و پولش هم اومده به حسابم اما هیچ درصدی واسم فعال نشد در حالی که هر 60 دقیقه نوشته بروز میشه توی قسمت پروفایلم هم که نگاه کردم یدونه ای دی بود و مشکلی نداره دوستان شما می دونین علت چیه یا باید تیکت زد میشه دوستان لطفا یه متن انگلیسی واسم بنویسین من بدم واسه تیکت شاید درست بشه؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
سلام من تقریبا 90 درصد تسکهای کوییز رو بالای 90 زدم ولی فقط توی قسمت هیستوری ثبت شده و پولش هم اومده به حسابم اما هیچ درصدی واسم فعال نشد در حالی که هر 60 دقیقه نوشته بروز میشه توی قسمت پروفایلم هم که نگاه کردم یدونه ای دی بود و مشکلی نداره دوستان شما می دونین علت چیه یا باید تیکت زد میشه دوستان لطفا یه متن انگلیسی واسم بنویسین من بدم واسه تیکت شاید درست بشه؟
علیک سلام/ اینجور مشکلا با تیکت که حل نمیشه یا قانونشه یا باگه احتمالا یک مدل کویز رو یکبار حساب میکنه

omidamit

Registered User
لایک‌ها
297
علیک سلام/ اینجور مشکلا با تیکت که حل نمیشه یا قانونشه یا باگه احتمالا یک مدل کویز رو یکبار حساب میکنه
وقتی درخواست برداشت دادم تو نئو این خطا رو دریافت کردم (An error occurred during your last request.
Please try again in a few hours.) حالا چیکار باید کرد؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
وقتی درخواست برداشت دادم تو نئو این خطا رو دریافت کردم (An error occurred during your last request.
Please try again in a few hours.) حالا چیکار باید کرد؟
چند روزه اکانت ساختی و کی برداشت زدی

omidamit

Registered User
لایک‌ها
297
یه هفته ای میشه که ساختم.امروز پیزام رو تایید کرد و درخواست زدم بعد این خطا داد.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
یه هفته ای میشه که ساختم.امروز پیزام رو تایید کرد و درخواست زدم بعد این خطا داد.
حتما هر روز 4 تبلیغ نارنجی رو انجام ندادی هر 4 روز فقط میشه برداشت زد اوضاع تسکا چطوره برا من که واقعا خرابه کرواد ظاهرا برنامه عوض کرده

GOTHAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
73
کار با این سایت چطوره یکی توضیح بده

omidamit

Registered User
لایک‌ها
297
حتما هر روز 4 تبلیغ نارنجی رو انجام ندادی هر 4 روز فقط میشه برداشت زد اوضاع تسکا چطوره برا من که واقعا خرابه کرواد ظاهرا برنامه عوض کرده
ساعت 9 و 40 برام 15 فیشر موبایلی اومد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا