• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
skill test برات اومده ؟ اونو پر کن اونم یه تست کوئیز حساب میشه بعد اون کوئیزها شمارش میشن .
این چند وقته کلا تسکهای کوئیز بد شمارش میشن
خیر نیومده؟ اما من قبلا بدون پر کردن اسکیل برام شمارش می شد اما الان نمی دونم تیکت زدم چند ساعت پیش با عکس اما هنوز جواب ندادن؟

mehrdad1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
شما چرا اکانتات رو از دست دادی؟دلیلش ساخت دو اکانت بود یا پروکسی.من دو تا اکانت ساختم
پروکسی یکیش بود ولی ایمیل رسمی دارم ازشون که به چند حساب از یه پی سی به شرط اینکه همه قبلیا بلاک شده باشن و دیگه تو حساب جدید شیتون بازی در نیارم کاری ندارن. اون یکی هم از یه سایت خارجی 300 رفر مستقیم با کلیک بالای 3 در هر روز خریدم که به گا رفتم و بعد یه ماه فهمیدن البت تونستم یه برداشت داشته باشم :))

mehrdad1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ببین از همون اول باید تعداد جاب های تکمیل شده نمایش داده بشه و فقط بعد skill test تعداد تست کوئیزای محاسبه می شه اونم هر روز نهایت دو بار. برا اطمینان از منو help یه تیکت بزن و با ذکر id اصلی بهشون، بخواه که مشکل رو برطرف کنن. اگر چنتا id هم داری درخواست حذف برا هیچ کدوم رو نده چون تمام تست کوئیزات با اون id میپره. من کردم و پریده اما بعد تیکت تعداد تست کوییزام درست و روزی دوبار محاسبه می شه البت الان تو 95 تا گیر کردم چون نئوباکسم بلاک شده و می خوام از نو یکی یدگه بسازم.

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
ببین از همون اول باید تعداد جاب های تکمیل شده نمایش داده بشه و فقط بعد skill test تعداد تست کوئیزای محاسبه می شه اونم هر روز نهایت دو بار. برا اطمینان از منو help یه تیکت بزن و با ذکر id اصلی بهشون، بخواه که مشکل رو برطرف کنن. اگر چنتا id هم داری درخواست حذف برا هیچ کدوم رو نده چون تمام تست کوئیزات با اون id میپره. من کردم و پریده اما بعد تیکت تعداد تست کوییزام درست و روزی دوبار محاسبه می شه البت الان تو 95 تا گیر کردم چون نئوباکسم بلاک شده و می خوام از نو یکی یدگه بسازم.
تیکت زدم. اما توی بخش تیکت چندتا بخش هست از کدوم بخشش بپرسم منظورم مسئول کدوم بخش؟

الان چند ساعته دادم ممکنه چند ساعت طول بکشه ؟

mehrdad1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به جز اون یه دون تیکتم که برا حذف id به Contributor Dashboard فرستاده بودم بقیه رو همیشه به General Question می فرستم. و معمولا بیش از یه روز طول میکشه برا من یه تیکت که 23 سپتامبر فرستادم 25 جوابش اومد و سوال و درخواست دومم تو همون تیکت تو 30 سپتامبر جواب دادن.

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
1 - تسک های کوئیز فعلا محاسبه نمیشه ( احتمالا بخاطر اون مشکل لینکی که id جدید میسازه و دارن یه کارایی میکنند کاربرهای کشورهای دیگه هم همین مشکل رو دارند)
مشکل حساب جدید و قدیم و آی پی و ... این داستانا نیست قبلا هم 4-5 روز اینجوری شده بود بعد یهو همه با هم محاسبه شد . نه تیکت بزنید و نه کاری کنید ( فقط منتظر بمونید )

2 - برای برداشت از نئوباکس
حتما باید با یک ip معتبر و باید با اون رنج ip حداقل 1 هفته در سایت لاگین و فعالیت کنید (ip معتبر یعنی آی پی که شما باهاش تونسته باشید در نئوباکس ثبت نام کنید و ایمیل فعال سازی براتون بیاد ) و بعد درخواست بدید . اون ارور قرمز رنگی هم که میاد بخاطر همینه .... دقت کنید 1 هفته .

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
راهنمایی در نحوه حل این تسکها

006.jpg 007.jpg 008.jpg

parsa789

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
کسی با قند شکن تو نئو ثبت نام کرده؟ میشه برداشت کرد بعدا؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
کسی با قند شکن تو نئو ثبت نام کرده؟ میشه برداشت کرد بعدا؟
نه نمیشه بهت که روش تغییر ایپی رو گفتم خودم پشت سرهم از سه اکانت نئو برداشت سالم داشتم

parsa789

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
اینترنت من مخابراته الان 10 بار عوض کردم همش آی پیای مختلف میده، احیانا با یه آی پی تو دو تا حساب لاگین کنم جفتش به باد میره دیگه،درسته؟ کرود فلاورم به آی پی حساسه؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
اینترنت من مخابراته الان 10 بار عوض کردم همش آی پیای مختلف میده، احیانا با یه آی پی تو دو تا حساب لاگین کنم جفتش به باد میره دیگه،درسته؟ کرود فلاورم به آی پی حساسه؟
باید دقت کنی قبل لاگین توی هر حساب آیپیتو ببینی که با قبلی فرق داشته باشه و نباید عجله کنی
کرواد هم زیاد به تغییر آیپی حساس شده سریع اکانت لیمیت میشه

Coppera

Registered User
لایک‌ها
7
دوستانی که لول گرفتن بگن از کدوم سایت باید قندشکن اختصاصی خرید

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
اینجا خیلی فروم باحالیه تاپیک بت رو که اونقدر شلوغ بازی دراوردن که بستن اینجا هم که پشه پر نمیزنه
در مورد تسکا عرض کنم که اوضاع ضعبف و معمولیه فعلا برنامه کرواد اینه که بعد 1 هفته حدود 100تایی تسک میاد که باید آیپی ثابت داشته باشید که تسکا خراب نشن
تسک همراه با جاب رپید ورکر فعلا خوبه

omidamit

Registered User
لایک‌ها
297
اینجا خیلی فروم باحالیه تاپیک بت رو که اونقدر شلوغ بازی دراوردن که بستن اینجا هم که پشه پر نمیزنه
در مورد تسکا عرض کنم که اوضاع ضعبف و معمولیه فعلا برنامه کرواد اینه که بعد 1 هفته حدود 100تایی تسک میاد که باید آیپی ثابت داشته باشید که تسکا خراب نشن
تسک همراه با جاب رپید ورکر فعلا خوبه
امروز برام حدود 100 تا فیشر اومد و 15 کازینو و یه 44 سنتی و 17 سنتی
وضع تو چطوره داداش یوسف

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879

omidamit

Registered User
لایک‌ها
297
منم المان زدم ولی 44 سنتی نبود فکر کنم 22 سنتی و 17 سنتی داشت اشتباه نمیگی؟
DjJkMJ.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا