usef8000
Registered User
ساعت 9 و 40 برام 15 فیشر موبایلی اومد
برا من که تک و توکی میاد توی کش ادا 100تا هستش ولی نمیزنمالان 10 دلار تو نئو دارم امروز برداشت زدم این خطا داد
تا فردا تبلیغارو ببین چی میشه برا من که تا بحال این ارورو نداده
ساعت 9 و 40 برام 15 فیشر موبایلی اومد
برا من که تک و توکی میاد توی کش ادا 100تا هستش ولی نمیزنمالان 10 دلار تو نئو دارم امروز برداشت زدم این خطا داد
100 تا فیشری هست؟تو کش ادا من ثبت نام نکردم .میگن میخواد اسکم بشهبرا من که تک و توکی میاد توی کش ادا 100تا هستش ولی نمیزنم
تا فردا تبلیغارو ببین چی میشه برا من که تا بحال این ارورو نداده
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کار با این سایت چطوره یکی توضیح بده
اره ظاهرا داره اسکم میشه حیف این 100 تا100 تا فیشری هست؟تو کش ادا من ثبت نام نکردم .میگن میخواد اسکم بشه
تو کلیک اف ایکس تسک میزنی؟
https://www.google.com/search?espv=...1.0.ekph...0...1.1.54.serp..1.0.0.fAP90wbfcaAیکی توضیح بده تو گوگل سرچ زدم چیز درست حسابی پیدا نشد
الان 10 دلار تو نئو دارم امروز برداشت زدم این خطا داد
علیک سلام/ کلیک افیکس خوبه بقیش تو امضامهسلام
ببخشید الان به جز نئو سایت معتبر دیگه ای هست که بشه توش تسک زد؟
کش ادا که احتمالا کارش تمومه :|
رپید خوبه فقط جابا دیر تایید میشن و بیشتر جابا قابل انجام نیستممنون
نه من فعلا دارم تو rapidworkers کار می کنم
از اینا استفاده نمی کنم
راستی click-fx هم قوانینش مثل نئو هست یا سختگیریش کمتره؟
راستی الان عضو کلیک افیکس شدی منم الان تونستم به 10دلار برسم که برداشت بزنم اوضاع تسکا خیلی ضعیف شدهممنون
نه من فعلا دارم تو rapidworkers کار می کنم
از اینا استفاده نمی کنم
راستی click-fx هم قوانینش مثل نئو هست یا سختگیریش کمتره؟
من دو روزه حساب باز کردم کلی هم کوییز زدم اما اصلا درصد بهم نداده تا الان فقط یک خط تیره هست همین؟علیک سلام/ اینجور مشکلا با تیکت که حل نمیشه یا قانونشه یا باگه احتمالا یک مدل کویز رو یکبار حساب میکنه
اکانت نئوم رو ساپسند کردن.ده دلارم پریدرپید خوبه فقط جابا دیر تایید میشن و بیشتر جابا قابل انجام نیست
کلیک افیکس هم مینیمم 10 دلار شده برا ماها
یه تیکت بزن و دلیلش رو اول بپرس تا ببینیم چی میشه؟ من تو یه ماه گذشته دو تا حساب از دست دادم یکیش همین دیروز بود. اگه دلیل نتونی بیاری نه دیگه برنمیگرده.اکانت نئوم رو ساپسند کردن.ده دلارم پرید
دوستان راهی برای برگرداندش نیست؟
YOUR ACCOUNT HAS BEEN SUSPENDED
You have violated our terms of service
You'll find more information in our terms of service.
If you've fixed what you've done wrong and want to request your account back you can contact us.
The request will be evaluated depending on the severity of your violation
به چی تیکت بزنم .ایمیلشون چیه.چی بشون بگمیه تیکت بزن و دلیلش رو اول بپرس تا ببینیم چی میشه؟ من تو یه ماه گذشته دو تا حساب از دست دادم یکیش همین دیروز بود. اگه دلیل نتونی بیاری نه دیگه برنمیگرده.
شما چرا اکانتات رو از دست دادی؟دلیلش ساخت دو اکانت بود یا پروکسی.من دو تا اکانت ساختمیه تیکت بزن و دلیلش رو اول بپرس تا ببینیم چی میشه؟ من تو یه ماه گذشته دو تا حساب از دست دادم یکیش همین دیروز بود. اگه دلیل نتونی بیاری نه دیگه برنمیگرده.
اخه چرا حتما بی احتیاطی کردی من خودم همزمان از 3 اکانت نئو برداشت سالم تونستم بزنم وقتی ارور داد دیه نباید تکرار کنی بعد چند ساعت باید این کارو میکردیاکانت نئوم رو ساپسند کردن.ده دلارم پرید
دوستان راهی برای برگرداندش نیست؟
YOUR ACCOUNT HAS BEEN SUSPENDED
You have violated our terms of service
You'll find more information in our terms of service.
If you've fixed what you've done wrong and want to request your account back you can contact us.
The request will be evaluated depending on the severity of your violation
skill test برات اومده ؟ اونو پر کن اونم یه تست کوئیز حساب میشه بعد اون کوئیزها شمارش میشن .