جایی کامل نگفته بچه ها تجربه هاشونو گفتن با امریکا توی کرواد بقیه ایراناینو که میدونم میشه سرچ کرد ، یا تو همین انجمن مطلب نوشته ، 338 صفحه مطلبه فقط نمی دونم کجای این تاپیک کامل توضیح داده ...
فقط همین سوال رو جواب بدی بسه :
- با آی پی ایران عضو بشم یا آمریکا ؟
بچه ها رکوردی اگه زدید بگید توی 24 ساعت که چند دلار کلا تونستید جمع کنید
اول رکورد خودم که 2 بار 30 دلار تونستم فعلا رکورد جدیدی نزدم
بعضیا واقعا نوبرن که نمیفهمن که نیتم خیرهٱفففرین گل پسر عجب رکوردی زدی
یه تاپیک بزن براش مجبور نشی 50بار کامنت بزاری من رکورد زدم من رکورد زدم
مثل اینکه بجز رکورد شاهکارت تربیت خونوادگیتم اصرار داری به همه نشون بدیبعضیا واقعا نوبرن که نمیفهمن که نیتم خیره
البته درک میکنم که بعضیا به جای فکر کردن فقط زر زدن بلدن
از لحن حرفات معلومه مشکلی داری بگو شاید از دستمون کمکی بربیاد قبلا که دنبال لول گرفتن بودی به کجا رسیدیمثل اینکه بجز رکورد شاهکارت تربیت خونوادگیتم اصرار داری به همه نشون بدی
لازم نیست حتما تربیت خونوادتو به همه ثابت کنی ، میشناسنت
ولی اگه خواستی تو همون تاپیک رکوردها و شاهکارات یه قسمتو هم به این مساله اختصاص بده تا بقیه هم بشناسنت
قبلا گفته شده آموزشش توی تاپیکه باید بگردیکسی نیس بگه تسک های موبایل چه جوری باید زد؟؟
علیک سلام/ جربان خاصی نیست فرمهایی هست که طبق راهنماییش باید انجام بدید که 8 و 10 سنتی بیشتر هستنسلام دوستان عزیز. امیدوارم حالتان خوب باشد.
نگاه کنید جریان این تسکو کامل برای ما در همین جاپخ توضیح بدهید. ببینیم جریانش چی هست.
بعدم از ساعت 6 عصر تا 9 الی 10 شب میشه چیزی کاسب شد یا نه . باید حتما نصف شب تسک زد.
چون بنده در این ساعت ها وقتم خالیه. بقیه پر هست.
بعدم برای واریزی به چه حساب های نیاز هست.
کلا چم و خم کارو توضیح بده. فدایتان
در مورد قندشکن بگردی سایت زیاد پیدا میکنی بنده معذورمسلام دوست عزیز غرض از مزاحمت چند تا سوال داشتم عزیز
می خوام دوباره شروع کنم به تسک زدن
یه سری سوال ازت داشتم از کجا به نظرت چیز چیز ان بگیرم
ساعت هایی که تسک ها میاد چه ساعت هایی بیشتر و چه کشورهایی میزنین
چقدر تسک میاد کلا
روزی چقدر میشه داشت
قبلا تا 4.5-5 دلار هم زده بودم الان رو نمی دونم
کدام سایت ها خوب هست. ثبت نام بکنیم.علیک سلام/ جربان خاصی نیست فرمهایی هست که طبق راهنماییش باید انجام بدید که 8 و 10 سنتی بیشتر هستن
قبلا گفتم که ساعتش پخشه نمیشه نظری داد بانک پیزا و پرفکت لازمه
بقیه اطلاعات سرچ کنید آموزش تصویری موجوده نمونه:
earn1sec.ir/post/60
در مورد قندشکن بگردی سایت زیاد پیدا میکنی بنده معذورم
ساعت پخشه کشور هم امریکا انگلیس/ المان هم کازینو خوش قیمت داره
100تایی میاد
10 دلار میشه البته روزای اول قبلا راجبش گفتم پستهای قبلی توضیح دادم
نئو و کلیک افیکس خوبهکدام سایت ها خوب هست. ثبت نام بکنیم.
بعدم حتما باید برای عضویت هم با ای پی کشور های دیگه عضو شد یا مشکلی نیست با ای پی ایران عضو بشویم.
و موقع انجام تسک ها ای پی را عوض بکنیم.
یک چیز دیگر مثلا از ساعت 6 تا ساعت 10 شب. و فعالیت مثلا در سایت تسک 4 دلار. چه قدری میشه درامد داشت.
به طور تقریبی چون خودتان کار کردید. مثالی بزنید.
تشکر می کنم از شما.نئو و کلیک افیکس خوبه
ثبت نام کرواد با امریکا بقیه ایران ساعت و درامد نمیشه رقمی گفت اتفاقیه
ثابت بهتره معمولی ریسک داره که شر باشه و کرواد زیادی حساس شدهیه گریزی بزن بیا همش بشینیه جا دقیقا توضیح بده حاجی بعد هر کی مراجعه کرد ازت پرسید بیا چی کار کن بیا اون پست رو براش بفرست اینجوری که شما میگی من باید بشسینم از اول همه رومطالعه کنم که 2-3 روزی طول میکشه التهمیدونم وظیفه منه ولی شما یه لطفی بکن بیا به اینها که می خوان دوباره بیان رو کار یه راهنمایی چیزی بده
آی پی قند شکن راستی باید ثابت و یونیک باشه یا نه مث قبل کاری ندارن
مین 1 دلار همون دو سایت که گفتم الان فقط کار میکنم مکس 30 دلارتشکر می کنم از شما.
حاللا یک سوال کمترین درامد شما چه قدر بوده با روزی چند ساعت و بیشتر روی چه سایت های کار کردید.
و بیشترین چه قدر بوده است. و روزی چه قدر وقت گذاشتید. و روی چه سایت های بوده است.
در اخرم. سایت های را معرفی بکنید که با پرفکت مانی کار بکنند.
یعنی حداکثر شما فقط و فقط 30 دلار در ماه از این راه درامد دارید.مین 1 دلار همون دو سایت که گفتم الان فقط کار میکنم مکس 30 دلار