• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

parsa789

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
آقا من از یه حساب با دو تا اکانت لاگین کردم، جفتش باطله؟ هنوز برداشت نزدم ازشون...

omidamit

Registered User
لایک‌ها
297
شما تسک های فیشر برای موبایل چه جوری میزنین؟؟؟ من user agent swither نمیتونم و تشخیص میده؟؟؟؟
با مرورگر Torch Browser 33.0.0.6907 بزن حله
برای من تو هیچ مرورگری کار نکرد فقط این مرورگر کار کرد

hamid2445

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
آقا من تازه شروع کردم به تسک زدن اما هر چی تسک میاد میزنه شما قبلا این تسک را انجام داده اید کی میدونه باید چی کارکنم

omidamit

Registered User
لایک‌ها
297
دوستان سلام
آقا من تازه شروع کردم به تسک زدن اما هر چی تسک میاد میزنه شما قبلا این تسک را انجام داده اید کی میدونه باید چی کارکنم
ربطی به آی پی داره.این آی پی که استفاده کردی یه نفر دیگه ازش اسنفاده کرده به همین خاطر میگه که انجام دادی

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
سلام دوستان من اگر بخوام از این قسمت توی پیزا حساب باز کنم ایا میشه بدون وریفای کردن حساب در نئو باکس واریز و برداشت داشت ؟ 10 دلار توی نئو دارم ولی نمی شه برداشت بزنم به غیر از پیزا
016.jpg

hamid2445

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز میشه بگی من از کدوم ای پی استفاده کنم اخه از هر ای پی استفاده می کنم همینو می زنه

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
سلام دوستان من اگر بخوام از این قسمت توی پیزا حساب باز کنم ایا میشه بدون وریفای کردن حساب در نئو باکس واریز و برداشت داشت ؟ 10 دلار توی نئو دارم ولی نمی شه برداشت بزنم به غیر از پیزا
مشاهده پیوست 690237
علیک سلام/فقط میتونی برداشت بزنی ولاغیر از المان بسازی بهتره خودم دارم چندماهه بدون مشکل وریفای نشده
دوست عزیز میشه بگی من از کدوم ای پی استفاده کنم اخه از هر ای پی استفاده می کنم همینو می زنه
حسابت دیگه لیمیت شده فکر حساب جدید باش با ایپی جدید با ویندوز مجازی

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
پول رو از نئو به پیزا که همین الان با امریکا ساختم انتقال دادم ولی پولی به بانک اضافه نشده فقط اینو نوشته یعنی پوله پرید

Good News, Bank Wire Deposits Have Arrived!

You can now add funds to your Payza account by bank wire. Click here to get started.*

*You must be verified in order to Add Funds to your account.

We suggest to start here
Once you complete profile setup you can access your account.

Follow this up by verifying your account to lift its transaction limits.

You can save your progress, and pick up where you left off, at any time.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
پول رو از نئو به پیزا که همین الان با امریکا ساختم انتقال دادم ولی پولی به بانک اضافه نشده فقط اینو نوشته یعنی پوله پرید

Good News, Bank Wire Deposits Have Arrived!

You can now add funds to your Payza account by bank wire. Click here to get started.*

*You must be verified in order to Add Funds to your account.

We suggest to start here
Once you complete profile setup you can access your account.

Follow this up by verifying your account to lift its transaction limits.

You can save your progress, and pick up where you left off, at any time.
گفته باید وریفای کنی تا بتونی پول واریز کنی بهت گفتم با المان بساز گوش نکردی این حسابت هم بزودی لیمیت میشه وریفای کردن امریکا شدنی نیست شاید بچه های فروشنده بتونن

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
حیف شد خدا کریمه خدا رو چی دید شاید یه روز پوله اضاف شد البته نئو هم هنوز ادرس جدید رو که مربوط به پیزا می شه رو تایید نکرده من هم حواسم نبود پول رو برداشت زدم معلوم نیست پوله کجا رفت :D

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
حیف شد خدا کریمه خدا رو چی دید شاید یه روز پوله اضاف شد البته نئو هم هنوز ادرس جدید رو که مربوط به پیزا می شه رو تایید نکرده من هم حواسم نبود پول رو برداشت زدم معلوم نیست پوله کجا رفت :D
پسر خوب پس بگو 48 ساعت طول میکشه ایمیل تایید برات بیاد اونوقت پوله واریز میشه

hamid2445

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا اگر حسابم لیمیت شده باشه با عوض کردن ویندوز و حساب جدید درست میشه یا باید حتما ویندوز مجازی بریزم .ممنون از اینکه جواب می دی

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
آقا اگر حسابم لیمیت شده باشه با عوض کردن ویندوز و حساب جدید درست میشه یا باید حتما ویندوز مجازی بریزم .ممنون از اینکه جواب می دی
بله میشه با اطلاعات جدید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا