usef8000
Registered User
خبری نیستوضع تسک چطوره داش یوسف
برا من که اصلا نیومده
خبری نیستوضع تسک چطوره داش یوسف
برا من که اصلا نیومده
متاسفانه فکرکنم باطله.البته امیدوارم نظرم اشتباه باشه.آقا من از یه حساب با دو تا اکانت لاگین کردم، جفتش باطله؟ هنوز برداشت نزدم ازشون...
یک حساب دو اکانت چه صیغه ایهآقا من از یه حساب با دو تا اکانت لاگین کردم، جفتش باطله؟ هنوز برداشت نزدم ازشون...
امروز 22 دلار از نئوباکس و 7 دلار از رپید با موفقیت برداشت کردمیک حساب دو اکانت چه صیغه ایه
Congratامروز 22 دلار از نئوباکس و 7 دلار از رپید با موفقیت برداشت کردم
تسک فور دلار هنوز اسکم نشده؟پرداخت میکنه؟
با مرورگر Torch Browser 33.0.0.6907 بزن حلهشما تسک های فیشر برای موبایل چه جوری میزنین؟؟؟ من user agent swither نمیتونم و تشخیص میده؟؟؟؟
یعنی بدون نیاز به گوشی انجام میدی؟با مرورگر Torch Browser 33.0.0.6907 بزن حله
برای من تو هیچ مرورگری کار نکرد فقط این مرورگر کار کرد
با استفاده از افزونهیعنی بدون نیاز به گوشی انجام میدی؟
ربطی به آی پی داره.این آی پی که استفاده کردی یه نفر دیگه ازش اسنفاده کرده به همین خاطر میگه که انجام دادیدوستان سلام
آقا من تازه شروع کردم به تسک زدن اما هر چی تسک میاد میزنه شما قبلا این تسک را انجام داده اید کی میدونه باید چی کارکنم
علیک سلام/فقط میتونی برداشت بزنی ولاغیر از المان بسازی بهتره خودم دارم چندماهه بدون مشکل وریفای نشدهسلام دوستان من اگر بخوام از این قسمت توی پیزا حساب باز کنم ایا میشه بدون وریفای کردن حساب در نئو باکس واریز و برداشت داشت ؟ 10 دلار توی نئو دارم ولی نمی شه برداشت بزنم به غیر از پیزا
مشاهده پیوست 690237
حسابت دیگه لیمیت شده فکر حساب جدید باش با ایپی جدید با ویندوز مجازیدوست عزیز میشه بگی من از کدوم ای پی استفاده کنم اخه از هر ای پی استفاده می کنم همینو می زنه
گفته باید وریفای کنی تا بتونی پول واریز کنی بهت گفتم با المان بساز گوش نکردی این حسابت هم بزودی لیمیت میشه وریفای کردن امریکا شدنی نیست شاید بچه های فروشنده بتوننپول رو از نئو به پیزا که همین الان با امریکا ساختم انتقال دادم ولی پولی به بانک اضافه نشده فقط اینو نوشته یعنی پوله پرید
Good News, Bank Wire Deposits Have Arrived!
You can now add funds to your Payza account by bank wire. Click here to get started.*
*You must be verified in order to Add Funds to your account.
We suggest to start here
Once you complete profile setup you can access your account.
Follow this up by verifying your account to lift its transaction limits.
You can save your progress, and pick up where you left off, at any time.
پسر خوب پس بگو 48 ساعت طول میکشه ایمیل تایید برات بیاد اونوقت پوله واریز میشهحیف شد خدا کریمه خدا رو چی دید شاید یه روز پوله اضاف شد البته نئو هم هنوز ادرس جدید رو که مربوط به پیزا می شه رو تایید نکرده من هم حواسم نبود پول رو برداشت زدم معلوم نیست پوله کجا رفت![]()
بله میشه با اطلاعات جدیدآقا اگر حسابم لیمیت شده باشه با عوض کردن ویندوز و حساب جدید درست میشه یا باید حتما ویندوز مجازی بریزم .ممنون از اینکه جواب می دی