usef8000
Registered User
ویندوز جدید با ایمیل جدید که توی پیزا اد کردی لازمهاگه کسی میدونه جواب بده. ممنون.
ویندوز جدید با ایمیل جدید که توی پیزا اد کردی لازمهاگه کسی میدونه جواب بده. ممنون.
این تسک رو چطور میشه حل کردویندوز جدید با ایمیل جدید که توی پیزا اد کردی لازمه
نمیدونم داخلش چی هستاین تسک رو چطور میشه حل کرد
Compare Local Search Engine Results, then Rate their Relevance!
علیک سلام/اختصاصی با حساب جدید مشکل حل میشه چند صفحه قبل یکی معرفی شده بوددوستان سلام آقا این ارور "شما قبلا این تسک را انجام داده اید " با ip اختصاصی حل می شود یانه . اگه حل میشه یکجای معتبر رو معرفی کنید
من ای پی اختصاصی بگیرم .ممنون از راهنماییتون.
چرا تسک های موبایلی کار نمیکنه.برای تو کار میکنه داش یوسف؟علیک سلام/اختصاصی با حساب جدید مشکل حل میشه چند صفحه قبل یکی معرفی شده بود
مگه چی شده برام مشکلی ندارهچرا تسک های موبایلی کار نمیکنه.برای تو کار میکنه داش یوسف؟
مهم تحوه برداشته فقط پیپال داره و مشکلات دیگه که نمیشه طرفش رفتکسی با microworkers کار کرده؟؟؟ تسک هاش الکی به نظر نمیرسه مثل rapidworkers
علیک سلام/تسک بیت کوین میزنی؟دوستان سلام
این تسکهای
Help us validate Authors and Articles
چجوریه هر جوری میزنیم میگه اشتباهه. ممنون از راهنماییتون
قیمت این سایتا پایینه فایده نداره قبلا بررسی کردم سایتای تو امضام بهتره میتونی قیمت تسک بیت کوین رو تبدیل به دلار کنی ببین چند سنته اکثرا نصفه معمولهآقا یوسف ممنون از جوابت
آقا غیر از سایت bitcoinget به نظرت چه سایتی برای تسکای بیت کوینی بهتره اگر سایتی می شناسی بهم معرفی کن ممنون از جوابای تند وسریعت.
یه حرف هم از مادر عروسشما دیگه چ آدمایی هستید افتادید دنبال حرفای یوسف8000![]()
فقط با یک اکانت یا از سایت های مختلفامروز نزدیک 250 تسک انواع فیشر و کازینو زدم بچه ها اوضاتون چطوره
یک اکانت نئو فقطفقط با یک اکانت یا از سایت های مختلف
ایپی های مختلفایول عالیه.اقا من امروز نئو اکانت درست کردم تعداده خیلی زیادی سوروی یک سنتی میاد ولی همشو میزنه ارور.داداش با یه ای پی میزنی نئو رو؟بعده چند روز با چند تا ای پی بزنی لیمیت میشه درسته؟راستی کازینو با ای پیه کجا؟
به پستم نخورده وگرنه میگفتمدوستان کمک این تسک بیستو شیش سنتیو چطور باید انجام داد؟record yourself using your androyd smartfone or tablet
تونستی بزنیش تا الان نداشتمیه فایلیو ظاهرا باید دانلود کردو..... با ای پی امریکا اومد.
حدود 6 صبح تا ظهر میادنه داداش نزدمش دیشب ساعتایه حدودایه هفت بود اومد.فعلا دوباره ندیدمش اما دمه صبح یه کازینو امریکا زدم.دوباره به پستم بخوره یه عکس ازش میگیرم بذارم ببینم میشه انجامش داد.راستی اون کازینو ها که گفتی حدودایه ساعت چند میان؟بیشتر فیشرو تسک موبایلی میاد برام.ولی امروز صبح به یه تسک موبایلی بر خوردم عجیب بود .مرحله اخره وریفای میگفت با موبایل بزن.