usef8000
Registered User
توی 24 ساعت معلومه پستهای قبلی رو نخوندییعنی حداکثر شما فقط و فقط 30 دلار در ماه از این راه درامد دارید.
خوب چند ساعتی وقت می گذارید.
توی 24 ساعت معلومه پستهای قبلی رو نخوندییعنی حداکثر شما فقط و فقط 30 دلار در ماه از این راه درامد دارید.
خوب چند ساعتی وقت می گذارید.
پس اصلا نمی صرفه برایم 30 دلار اصلا نمی صرفه.توی 24 ساعت معلومه پستهای قبلی رو نخوندی
چی صرف نمیکنه گفتم توی یک روز البت رکوردم بود الان کار نویسندگی میکنی که میگی نمیصرفهپس اصلا نمی صرفه برایم 30 دلار اصلا نمی صرفه.
امیدوارم بتوانید درامد خوبی کسب بکنید.
خوشحال شدم که کمی از اطلاعتتان استفاده کردم.
نه نویسندگی اصلا وقت نمی کنم. الان اصلا کار نتی خیلی کم می کنم.چی صرف نمیکنه گفتم توی یک روز البت رکوردم بود الان کار نویسندگی میکنی که میگی نمیصرفه
نمیشه پیش بینی کرد شانس و اقبال و عملکرد مهمهنه نویسندگی اصلا وقت نمی کنم. الان اصلا کار نتی خیلی کم می کنم.
اره اگر اون جوری باشه که خیلی می صرفه.
من فکر کردم می گویی ماهی 1 دلار حداقل و حداکثر 30 دلار
نگو منظورت این بوده که روزی حداقل 1 دلار و حداکثر 30 دلار. اره اگر این جوری باشه. می صرفه و عالیه.
کلا اگر اینو تقریبی جواب هم بدهی. برایم عالیه
ایا از ساعت 6 عصر تا 10 شب میشه در دو تا سایتی که پرفکت مانی را هم قبول دارند. کار کرد و روزی حداقل 4 دلار را کسب کرد.
خوب کدام یک از این سایت ها با پرفکت مانی کار می کنند. حداقل دو تا را نام ببر.نمیشه پیش بینی کرد شانس و اقبال و عملکرد مهمه
خودت سایتارو بررسی کن بالا لینک اموزش گذاشتم برو خوب بخون سوال اساسی داشتی بپرسخوب کدام یک از این سایت ها با پرفکت مانی کار می کنند. حداقل دو تا را نام ببر.
بعد بگو. حداقل برداشتشان چه قدره.
و ایا باید حتما با ای پی ایران ثبت نام بکنیم. و بعد با ای پی های دیگر تسک بزنیم. مشکلی ایجاد نمی شود
مثلا نمی گویند چرا با ای پی ایران لاگین کرده اید. و بعد چرا ای پی تان به کشور دیگری تغییر پیدا کرده است.
کازینو برای آلمان و انگلیس مگه میاد؟خودت سایتارو بررسی کن بالا لینک اموزش گذاشتم برو خوب بخون سوال اساسی داشتی بپرس
مارو گرفتی خودت تسک 44 سنتی المان میزنی حالا... نگفتی ساعت چند زدی به وقت خودمون چند روزه المان میزنم همش 17 سنتی و 22 دارهکازینو برای آلمان و انگلیس مگه میاد؟
ساعت چند؟
خودت ساعت چند میزنی یوسف جان؟
44 سنتی که یه بار اومد دیگه نیومده.یه بار ساعت 8 صب اومد.لطفا ساعتشو بم بگو .خصوصی بدهمارو گرفتی خودت تسک 44 سنتی المان میزنی حالا... نگفتی ساعت چند زدی به وقت خودمون چند روزه المان میزنم همش 17 سنتی و 22 داره
خصوصی چرا همینجا میگم همه استفاده کنن اول صبح میزنم 6-7 صبح اگه برات دیگه نمیاد یعنی قانونشه برا خودم هم تو یکی از حسابام اینطور شد فقط 3 روز اومد44 سنتی که یه بار اومد دیگه نیومده.یه بار ساعت 8 صب اومد.لطفا ساعتشو بم بگو .خصوصی بده
برا من فقط آمریکا یه چند تایی میاد روزی 10 تاخصوصی چرا همینجا میگم همه استفاده کنن اول صبح میزنم 6-7 صبح اگه برات دیگه نمیاد یعنی قانونشه برا خودم هم تو یکی از حسابام اینطور شد فقط 3 روز اومد
راستی چه مدلی بود سوروی؟
قبلا گفتم اکانت اگه جدید باشه بعد 1 هفته 100تا فیشر میاد اره میتونی امروز 12 دلار از کلیک افیکس برداشت زدم 4 دلارم رپیدورکر 34 دلار هم از نئو فردا میزنمبرا من فقط آمریکا یه چند تایی میاد روزی 10 تا
سوروی راحت بود یه چند تا سوال پرسید بعد کد داد که وارد کنی
راستی چرا دیگه برام فیشر نمیاد یه بار ساعت 1:30 شب 100 تا اومد دیگه نیومد یعنی اگه اکانت جدید باشه میاد
الان تو کلیک اف ایکس یه اکانت جدید دارم یعنی میتونم به 10 دلارش برسونم؟
قیمتش چندهفروش فوری اکانت پرسونال وری فای پیزا با قیمت مناسب،قیمت رو پخ بدید.
اکانت ماله سویسه،دو سال میشه اکانت رو وری فای کردم.قیمت رو مناسب بدید پول لازمم بدون حرف وبحثی فروشندم
چند می خوای بگو به همون قیمت بدم بهت،داداش قیمتت مناسب باشهقیمتش چنده
15 تا 20 تومنچند می خوای بگو به همون قیمت بدم بهت،داداش قیمتت مناسب باشه
وضع تسک چطوره داش یوسفقبلا گفتم اکانت اگه جدید باشه بعد 1 هفته 100تا فیشر میاد اره میتونی امروز 12 دلار از کلیک افیکس برداشت زدم 4 دلارم رپیدورکر 34 دلار هم از نئو فردا میزنم