• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
بیشترین تسکی که برامن میاد از امریکاس بعدش انگلیسه. بقیه هیچ جا خوب نیست فقط یه استرالیا هم در حده خیلی کم خوبه.ولی نود درصد تسکام از امریکاس.با ای پی امریکا شاید بگم شصت تا سوروی یک سنتیو دو سنتی میاد که نود درصدشو ارور میزنه متاسفانه.
بعد 1 هفته برات 100تا فیشر میاد

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
اها.پس سیستمه کاریش اینطوریه.داداش الان این اکانتو که دیروز ساختم تا کی کارایی داره؟ یعنی منظورم اینه تا کی لیمیت نمیشه و میشه ازش استفاده کرد؟ممنون از راهنمایی هات.
بیشتر از یک ایپی توش باشه لیمیت میشه

omidamit

Registered User
لایک‌ها
297
9 دلار توش درخواست دادم اما 4 روزه که پرداخت نکرده شما که میگی این سایت هایی که تو امضامه معتبر هستند پس چرا پرداخت نمیکنه

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
چرا سایت http://tasks4dollars.com پرداخت نمیکنه .یعنی میخواد اسکم بشه؟
9 دلار توش درخواست دادم اما 4 روزه که پرداخت نکرده شما که میگی این سایت هایی که تو امضامه معتبر هستند پس چرا پرداخت نمیکنه
به هر حال هر شروعی پایانی داره برا خودمو هم قبلا سه روز طول کشید تیکت زدم فرداش واریز شد تو هم تیکت بزن

omidamit

Registered User
لایک‌ها
297
به هر حال هر شروعی پایانی داره برا خودمو هم قبلا سه روز طول کشید تیکت زدم فرداش واریز شد تو هم تیکت بزن
چهار روزه که برای هیچ کس پرداخت نکرده ن فقط من

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
یه دسته گل اب دادم.دو تا اکانت دارم تو نئو. اگهی هایه نارنجیو با یه ای پی زدم با همون ای پی اومدم تو اکانته دومم اگهی نارنجی بزنم.که نزد.بعد ای پیو عوض کردم اگهی هایه نارنجیو زدم.بعد درخواست برداشت دادم میگه چند ساعت دیگه اقدام کنید.ایا ساسپند میشه؟
دیگه برداشت نزن بعد 24 ساعت اینکارو یکن و اینترنتو قطع و وصل کن دو اکانت با ویندوز مجازی باید داشته باشی وگرنه پر

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
آقا اگه 2 تا اکانت تو نئو داشته باشم ( یکی ویندوز مجازی و یکی ویندوز اصلی ) نمی فهمه ؟
لطفا اگه کسی اینطوری بوده و برداشت کرده جواب بده

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
آقا اگه 2 تا اکانت تو نئو داشته باشم ( یکی ویندوز مجازی و یکی ویندوز اصلی ) نمی فهمه ؟
لطفا اگه کسی اینطوری بوده و برداشت کرده جواب بده
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد چون 2تا ویندوزه

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
نه خب الان با ویندوز مجازی دو اکانت دارم.از مجازیه اومدم نارنجی بزنم منتهی یادم رفت ای پی عوض کنم نارنجیارو بزنم که نزد. بعد ای پیو عوض کردم نارنجیارو زدمو بعدم درخواست برداشت دادم که یه هو رفت صفحه اول. بعدشم که ارور دادبنظرم یا مشکل از اینه با یه ای پی خواستم تو دو اکانت نارنجی بزنم یا اینکه ای پی اولم با ای پی دومم کلی اختلاف داشته که برداشت ارور داده.حساب کن ای پی لاگین اولم بوده101.23.54.98و ای پی دومم بوده زده چند ساعت دیگر تلاش کنید برایه برداشت.5.32.65.87
پس شایدم از این تغییر ای پی بوده.
احتیاط شرط عقله خودم هم چنین اشتباهی داشتم 2 روز صبر کردم بعد برداشت زدم مشکلی نبود

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
چند دیقه قبل 20تایی فیشر سالم اومد بچه های تسک بزن وضع و اوضاع چطوره

Last edited:

hnoktedan

Registered User
لایک‌ها
32
دوستان کلا چند روزه تسک ها اررور دارن
نگران نباشید درست میشه
من به پشتیبانی تیکت زدم هنوز جواب نداده الان میشه گفت روز سوم که این مشکل وجود داره;)

hnoktedan

Registered User
لایک‌ها
32
من الان 4 ماه تقریبا دارم تسک انجام میدم و دنبال لول گرفتنم
البته اینم بگم که تقریبا خیلی اشتباه ها کردم تو این مدت ولی الان همه کارای لازم برای لول گرفتن رو انجام دادم
و فعلا جواب منو هنوز ندادن

دوستان اینجا کسی هست که تونسته باشه لول بگیره؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
اوضاع بدک نیست ولی برا من بیشتره تسکا خرابن.راستی دیشب از همون تسک که اونبار گفتم بیستو شیش سنتی برام اومد دیشب از همونا شده بود پنجاهو سه سنتی. عکسشم میذارم . گرچه من در هر دو بار نتونستم بزنمش.راستی حساب اولمو بی مشکل برداشت زدم اما حساب دومم ارور داد. اونم امشب برداشت میکنم .انگار عادتشه باره اول ارور بده برا برداشت.
چجوری میگی بدک نیست درحالی که بیشترش ارور دارن برا برداشت باید 4 روز از افتتاح حسابت بگذره

hnoktedan

Registered User
لایک‌ها
32
میگه که باید یه برنامه اندروید رو که لینک دانلودش رو هم داده دریافت کنی بعد نصبش کنی و اون کدی که بهت داده رو وارد کنی
بعد که مراحل کار با اون برنامه تموم شد برنامه یه کد بهت میده اون کد رو وارد میکنی و تسک انجام میشه
به همین راحتی :)
چرا فک میکنی قابل انجام نیست؟
برا من دیشب اومد 26 سنت بود ولی گوشیم اندروید نبود که بخوام انجام بدم :(

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
میگه که باید یه برنامه اندروید رو که لینک دانلودش رو هم داده دریافت کنی بعد نصبش کنی و اون کدی که بهت داده رو وارد کنی
بعد که مراحل کار با اون برنامه تموم شد برنامه یه کد بهت میده اون کد رو وارد میکنی و تسک انجام میشه
به همین راحتی :)
چرا فک میکنی قابل انجام نیست؟
برا من دیشب اومد 26 سنت بود ولی گوشیم اندروید نبود که بخوام انجام بدم :(
فکر کردم از اون پیامکیا هستش الان دقت کردم میشه با برنامه نصبش کرد برنامه ای که اندروید رو تو ویندوز اجرا میکنه بگردی پیدا میکنی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا