بچه ها چه جوابی به این کاربر بدماولا خطاب به هیکل نکره جفتتنون
زرو تو میزنی اصلا معلوم نیست مشخصه که همتون اکانت دوم یه نفر هستید که خودشم بی وجوده
انقد احمقه که مشخصه اولین پستم میزاره
این خصوصیت چند اکانت هم مشخص معلومه ماله کدوم ادمی هست که تو اینجا هم کلی ک.. شعر مینویسه
اینجا هم زرو زر اضافی نکن که کلا کاری میکنی تو کهکشان محو بشی
پس پسر خوبی باش بابام رو هم ببوس برو کفه مرگتو بذار تو رو چه به تسک بقران جا داشت درست حسابی چند تا گنده اش رو حوالت میکردم
نشین پشت سیستم شعر برام بنویس ببینم وجود داری بیا بهت نشون بدم زرو کی میزنه
وقتی یه نفر تو تاپیکی همش اسپم بده نتیجه اش همین میشه هر ننه قمری فک میکنه پخیه
خطاب به u8000 در ضمن عطر و بوی گند خودت رو هنوز خودتوام نمیتونی تشخیص بدی چون کلا تو گنداب داری زندگی میکنی
چیه فک میکنی کسی هستی مث ادم کارتو کن زر اضافی به قدیمیای اینجا نزن
تقصیر تو نیست تقصیر کسیه که تویی که چیزی حالیت نبود رو بهت چیزی یاد داد حال فک میکنی کسی شدی
بقیه هم بالاخا این اقا درنیان چون گشنه بودنشونو که باعث شده قربونش برن
مگه تو دریا غرق شدی که کمک میخایاقا چرا انقدر پیچیدست سوالاش help me![]()
خیلی تخمیه خب:| همون کار که میگه انجام میدی باز میگه اشتباست :|مگه تو دریا غرق شدی که کمک میخای
اسونه خودش راهنمایی کرده اول دکمه نارنجی رو میزنی بعد طبق گفتش عمل میکنیدوستان ببخشید کسی میدونه اینو چطور باید حل کرد
![]()
![]()
ممنون از راهنماییتون.بله به نظر اسونه منم انجام میدم اما میگه اشتباستاسونه خودش راهنمایی کرده اول دکمه نارنجی رو میزنی بعد طبق گفتش عمل میکنی
دقیقا چیزی که میخادو باید باز کنی و بوکمارکو بزنی اونوقت مربع آخری فعال میشه ور بری حل میشهممنون از راهنماییتون.بله به نظر اسونه منم انجام میدم اما میگه اشتباست![]()
شما که لول داری میشه بگی از چه سایتی قند شکن گرفتی .وقتشو دارم زبانم یکم خوبه ولی سایت مطمثن واسه خرید قند شکن ندارم .
اینکه لول نیست برا من هم اینا اومد
سلام قند شکنم غیر اختصاصیه و این ها هم کوییز نیستن دوست عزیزشما که لول داری میشه بگی از چه سایتی قند شکن گرفتی .وقتشو دارم زبانم یکم خوبه ولی سایت مطمثن واسه خرید قند شکن ندارم .
قند شکن چون اختصاصی هست واسه تو هم مشکلی پیش نمیاد :general405:
پیشاپیش فدات یو :general601:
اینا فیشره و اسون طبق راهنماییش انجام بدی حل میشهمن با یه ای پی انگلیس م یکی شو نمیتونم حل کنمکسی تونسته اینو حل کنه؟
![]()
اینا فیشره و اسون طبق راهنماییش انجام بدی حل میشه
جواب اماده نداره باید طبق مراحل جلو بری حتما بوکمارکو انجام نمیدی بالا توی راهنماییش گزینه بوکمارک هست که باید متنو بکشی توی بوکمارک مرورگر بزاریبله داداش من طبق راهنمایی هاش انجام میدم.ولی نمیدونم کجا رو اشتباه میگیره شما جواب یکیشو نداری بفهمم چجوریه![]()
بله حق با شما بود حل شد ممنون :general401:جواب اماده نداره باید طبق مراحل جلو بری حتما بوکمارکو انجام نمیدی بالا توی راهنماییش گزینه بوکمارک هست که باید متنو بکشی توی بوکمارک مرورگر بزاری