morteza0611
Registered User
- نوشتهها
- 554
- لایکها
- 54
ای پی امریکااینا برات میان؟منکه یکیشم ندیدم.عجیبه با چه ای پیی و چه ساعتی؟تازه با ای پی انگلیس هیچی جاب برام نمیاد .جالبه.
ای پی امریکااینا برات میان؟منکه یکیشم ندیدم.عجیبه با چه ای پیی و چه ساعتی؟تازه با ای پی انگلیس هیچی جاب برام نمیاد .جالبه.
خوبه اوضاع خودت؟رفقا در چه حالین؟اوضاع احوال؟
usa,ukدوستان کدوم ای پی ها بهتر هستن؟![]()
پخشه هر از گاهی سالم در میاندوستان الان تسک های فیشر ساعت چند میان ؟؟؟
تسک های
Find where a couple of business listings are from a list
چه ساعتی فعال میشن ؟؟؟
یکی از دوستان راهنمایی کاملی کرده بود توی صفحات قبل باید بگردی بچه های لول دار دیگه اینجا فعال نیستن خودمونیمدوستان واسه لول گرفتن باید چیکار کرد؟
من الان فقط با ای پی امریکا تو کراود فلاور لاگین میکنم
دونوع تست کوییزرو هم زدم از هر کدوم یازده تا الان وضعیت من تو یه روز اینطوری شدهمشاهده پیوست 699760
یعنی اگه از این سوالا صدتا جواب بدم لول میگیرم؟ به این سادگیافک نکنم باشه ها ! کسی تجربشو داره/؟
Task Not Yet Available
We are aware of an issue with many Jobs displaying a 'Task Not Yet Available' message. We are currently working on a fix, so please do not submit related support tickets
.We apologize for the confusion and we expect this issue to be resolved soon. Thanks for your cooperation
داش شما از روش کارت بگو اگاه شیمصبح تا الان 25$ تسک زدم هر کی علاقه داره از درامدش بگه آگاه بشیم
شما اگه دقیق ترم بگی چکار میکنی که اینقدر در میاری .صبح تا الان 25$ تسک زدم هر کی علاقه داره از درامدش بگه آگاه بشیم
برا برداشت مشکل نداره واریز باید وریفای باشیقبلا از نئو باکس میخواستم برداشت بزنم میگفت باید اکانت payza تایید باشه
الان اکانت personal بسازی نئو گیر نمیده واسه برداشت؟
منم از صبح تا الا 45 دلار تسک زدم!صبح تا الان 25$ تسک زدم هر کی علاقه داره از درامدش بگه آگاه بشیم
کدوم خالی/ پر بستممنم از صبح تا الا 45 دلار تسک زدم!
خوبه داداش! داریم واسه کشورمون درآمد به دلار درمیاریم!
.
.
.
چه حالی میده خالی بندی!!!...
اقا به ما هم بگو فیض ببریم :|
قبلا گفتم میتونی پستهای قبلی رو بخونیاقا به ما هم بگو فیض ببریم :|![]()
یعنی شما تو یک روز 22 دلار بدست آوردی ولی در روزهای قبل از اون هیچ فعالیتی نداشتی!
یوسف جان سایتی خوب برای فروش پی زا سراغ نداری؟قبلا گفتم میتونی پستهای قبلی رو بخونی
دلارسنتریوسف جان سایتی خوب برای فروش پی زا سراغ نداری؟
خودت دلارهات رو به کدوم سایت میفروشی؟