• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
سلام
کاربران محترم تاپیک را به بیراهه نکشین لطفا و از بحث اصلی خارج نشوید در غیر اینصورت و مشاهده پست های بیهوده با کاربر برخورد میشود
با تشکر
علیک سلام
شما که زحمت حذف چند پستو کشیدید پس چرا پست بالایی منتصب به احمد خان رو حذف نکردید خیلی عجیبه

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
آقا شما که هیچی بروز نمیدی! توقع نداری که دیگران برات کف بزنن و هورا بکشن!
بروز چی چه کف و سوتی تنها توقعی که دارم از اوضاع همدیگه بدونیم که چقدر تسک میزنیم اینجا خالی بندی هم نداریم

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
دوستان من امشب صدتا تست رو با دقت 86 درصد زدم ولی بهم لول نداد متاستفانه
من از وی پی ان استفاده میکنم ولی فقط با ای پی امریکا تو کراود لاگین کردم! یعنی چون اشتراکی بوده دیکه بهم لول نمیدن؟ بی خیال این اکانت بشم؟
با ای پی ثابت میشه لول گرفت؟ ویندوز مجازی به چه دردی میخوره این وسط؟88.PNG

fatyy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
دوستان من امشب صدتا تست رو با دقت 86 درصد زدم ولی بهم لول نداد متاستفانه
من از وی پی ان استفاده میکنم ولی فقط با ای پی امریکا تو کراود لاگین کردم! یعنی چون اشتراکی بوده دیکه بهم لول نمیدن؟ بی خیال این اکانت بشم؟
با ای پی ثابت میشه لول گرفت؟ ویندوز مجازی به چه دردی میخوره این وسط؟مشاهده پیوست 701717
وقتی به قسمت help مراجعه می کنید می بینید که در اونجا چند دلیل برای ندادن لول ذکر شده که مهمترین دلیلش اینه که گفته اکانت شما برای ادمین، وریفای نشده !
به من هم لول نداده! فکر می کنم تمام کسانی که با ip های مجازی تو سایت کراد کار می کنن، به دلیل گفته شده، امکان لول گیری نداشته باشن!
ما که خیلی دوست داریم یکی بیاد و با ارائه سند این حرف من رو نقض کنه!

pes1374

Registered User
لایک‌ها
35

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
معلومه اوضاتون خوبه بعضی کاربرا دیگه نمینالن مقصودم کاربرای لول دار هستش
باز تکرار میکنم از اوضاتون خاستید بفرمایید اینجا محیط اشتراک اطلاعاته کمی از اون ور آبیا یاد بگیرید نمونش فروم کلیک سنس

احمدخان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان وضعیته تسکا چندان جالب نیست.همش اروره.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
وقتی به قسمت help مراجعه می کنید می بینید که در اونجا چند دلیل برای ندادن لول ذکر شده که مهمترین دلیلش اینه که گفته اکانت شما برای ادمین، وریفای نشده !
به من هم لول نداده! فکر می کنم تمام کسانی که با ip های مجازی تو سایت کراد کار می کنن، به دلیل گفته شده، امکان لول گیری نداشته باشن!
ما که خیلی دوست داریم یکی بیاد و با ارائه سند این حرف من رو نقض کنه!
آخه اونایی که لول گرفتن اوضاشون چیه که شماها دارید تلاش میکنید به قول معروف شغل آزاد درامدش بیشتره این مثال بود توی مثال نرید ازش استفاده کنید

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
من که با چند تا *** کل روزو چک کردم اصلا تسکا به یه دلار هم نرسید .حالا که شما اینقدر در اوردین دیروز دیگه الله علم
حتما حسابت لیمیت شده یا اگه تازس بعد 1 هفته برات سرازیر میشن

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
الان 10تایی فیشر سالم اومده راستی 3تا فیشر چند روزه مشکل دارن به خاطر لینکشون که عوض شده

omidamit

Registered User
لایک‌ها
297
هیچ تسکی نیست بیایم تو انجمن راجب چی بگیم
حالا دیگه تو کلیک اف ایکس و تسک فور تسک فیشر نمیاد دیگه تسک زدن به درد نمیخوره.قبلنا 7 دلاری کاسب بودم ولی حالا هیچی حتی 1 دلار
42511066833425840183.jpg

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
هیچ تسکی نیست بیایم تو انجمن راجب چی بگیم
حالا دیگه تو کلیک اف ایکس و تسک فور تسک فیشر نمیاد دیگه تسک زدن به درد نمیخوره.قبلنا 7 دلاری کاسب بودم ولی حالا هیچی حتی 1 دلار
42511066833425840183.jpg
به قول گفتنی شیرشو خشک کردی اونقدر دوشیدی دیگه تسک پس نمیده صبحی 60تایی تسگ گوگلی اومد که نزدیک 30تاشو تونستم بزنم بقیش پرید وقت کم اومد
اون 10تا اکانتت چی شد چقدر از همش دوشیدی؟

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
@usef8000 : من میگم شوما که تنها کاربر اکتیو نیوباکسی میتونی یه جزوه صفر تا صد اموزش بنویسی و بفروشی . سود خوبی میکنی مطمینا چون خیلیها دنبال اموزش نیو هستند اما منبع کامل و کافی وجود نداره .:general408:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا