منم با این میزنم مشکلی نیست بیشتر دقت کن حتما مراحلو درست نمیریبا کروم و افزونه ی user-agent switcher
خودتو اپدیت کنی میشه پستها رو بخون حساب دستت میاداین تاپیک چرا هنوز فعاله؟مگه هنوز هم میشه 100 دلار ماهیانه ازش گرفت؟دیگه تسک فیشر و کازینو نیست که
برنامه هستش اما با پی سی راحت و سریع میشه زد کازینو اول صبح حوالی 6 میادسلام دوستان
نرم افزاری برای موبایل اندروید موجوده که آی پی کشورهای مختلف جهت تسک های کازینو داشته باشه؟؟
من فقط ای پی انگلیس رو دارم.میشه بفرمایید چه ساعتی تسک کازینو و فیشر می آد؟
ممنون
خب صفحات خیلی زیادی اضافه شده از وقتی من سر نزدم.اگه لینک پست مفیدی بدی ممنون میشم.خودتو اپدیت کنی میشه پستها رو بخون حساب دستت میاد
نمیدونم چند صفحه قبلو بخونی اپدیت میشیخب صفحات خیلی زیادی اضافه شده از وقتی من سر نزدم.اگه لینک پست مفیدی بدی ممنون میشم.
امروز 30 دلار تو کلیک اف ایکس و تسک فور دلار زدمجنگ و جدل که دیگه چیز عادی اینجا شده با فعالیت خوب ماهی 200 تا 500 دلار میشه کار کرد به شخصه ماه قبل حدود 400 دلار تسک زدم الحمدلله
البته دوستان دیگه هم از درامدشون بگن خوشحال میشم مطمئنا اینجا هیچکی چیزی نمیگه که به ضررش باشه
حدود 28 دلار توی نئو فقط خوب داری پیشرفت میکنیامروز 30 دلار تو کلیک اف ایکس و تسک فور دلار زدم
تو چطور یوسف؟
حتما اشتباه میزنی دقت کن تکراری نباشنتوی نئو میخوام ثبت نام کنم هر نام کاربری،ایمیل و حساب پیزا وارد میکنم همه رو میگه معتبر نیست