usef8000
Registered User
معلومه اول خطی نئو بهترهالان کلا تو چه سایت هایی تسک میزنید ؟ بهترین کدومه ؟
من فقط تسک4 دلار رو بلدم
معلومه اول خطی نئو بهترهالان کلا تو چه سایت هایی تسک میزنید ؟ بهترین کدومه ؟
من فقط تسک4 دلار رو بلدم
400 تا که چیزی نیست بنده خدایی با 2000 رفرال میگفت روزی 10 دلار سود دارهالان سایت neobux دیگه کتر سود میده یا به کسانی که سرمایه گذاری می کنن مثل سایت های هایپ داره سود مشخص شده و با کار شما در تسک فقط شاید یک مقدار قضیه متفاوت باشه .
در کل الان دیگه نئوباکس با صرف این همه وقت دیگه درآمد خوبی نداره با اینکه من خودم لول گلد با 400 رفرال بودم اما بازم بی فایده بود .
دوستانی که سوال دارن همینجا بپرسن چون خصوصی جواب نمیدم یا بنده یا دوستان دیگه جواب میدیم
سوالتو همینجا خلاصه بزار هر کی خاست جواب میده در ضمن سوالات ابتدایی نپرسید چون جوابشون توی اموزشها و خود تاپیک هستشخب پس لطفا اینجا جواب اون خصوصی که فرستادم بگین ؟ ؟
شرمنده حوصله جواب به اینجور سوالارو ندارم بقیه جواب بدن
زیر ابتداییه پیش دبستانیه
هرکسی جای یوسف بود حوصله پاسخ دادن به اون جور سوال ها رو نداشتدادش خیلی خودتو گرفتیا !!
اینفدر مردمو مسخره نکن ! نمیخوای جواب بدی هیچی ننویسی بهتره ! خوبه مدیر سایت نیستی![]()
بیچاره خودتیدادش خیلی خودتو گرفتیا !!
اینفدر مردمو مسخره نکن ! نمیخوای جواب بدی هیچی ننویسی بهتره ! خوبه مدیر سایت نیستی![]()
داداش باید خودت دنبالش بریمدیر جان بجای اینکه پستامو حذف کنی کلا خودمو بن کن راحت شی :general210:
اینجا سوال که نمیشه پرسید !
اینجا فقط جای آدم های بسیار بسیار حرفه ای و متخصص مثل یوسفه![]()
![]()
نه دوست عزیز قضیه گرفتن نیست بلکه ظرفیته شما اول باید اموزشها رو بخونی و خود تاپیکو بگردی بعد مساله ای بود بیای بپرسی همیندادش خیلی خودتو گرفتیا !! -- لطفا در مطالب ارسالی ادب و احترام را رعایت فرمایید --( ویرایش شد )
یعنی جواب سوالی که شما ها میتونین تو یه لحظه بگین من بشینم از 357 صفحه پر از مطالب بی ربط به سوال من پیدا کنم ؟
حداقل بیاین پست اول تاپیک رو آپدیت کنید توش نکات رو بنویسید !
اینجا کسی که جواب نمیده ! نمیدونم چرا ! مگه به سوالات جواب بدین درآمد شما کم میشه که خسیس بازی در میارین ؟
![]()
آره متاسفانه یه عده ای هستن در این تاپیک که راهنمایی نمیکنن و یه تازه وارد که چیزی نمیدونه بپرسه یا خیلی گنگ و کلی جوابش رو میدن یا میگن برو چهارصد صفحه این تاپیک رو بخون (یا هی بشین سرچ کن تا شاید جوابت رو گیر بیاری)داداش باید خودت دنبالش بری
ما ایرانیا نمیتونیم به هم کمک کنیم فقط موفقیت هامون رو تو سر هم میزنیم -_- مخاطب خاص!
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
رفیق من خودم رفتم کله تاپیکو هر چند تا صفحه ای هست رو خوندم. بنده خدا یوسف هم که نمیتونه همش جوابه تکراری بده.هر کسی باشه خسته میشه.یعنی جواب سوالی که شما ها میتونین تو یه لحظه بگین من بشینم از 357 صفحه پر از مطالب بی ربط به سوال من پیدا کنم ؟
اینجا کسی که جواب نمیده ! نمیدونم چرا ! مگه به سوالات جواب بدین درآمد شما کم میشه که خسیس بازی در میارین ؟
![]()
قضیه خساست نیست تنبلی بعضیاس در حالی که جوابت توی همین 357 صفحه پر از مطالب بی ربط که گفتی هستشیعنی جواب سوالی که شما ها میتونین تو یه لحظه بگین من بشینم از 357 صفحه پر از مطالب بی ربط به سوال من پیدا کنم ؟
![]()