نه یه اکانت دارم.شما مولتی اکانت نیستی؟
کازینو ساعت چند میاد حدودا؟
این تسکهایی که میزنی ساعتهای مشخصی داره یعنی تقریبا با هم میان یا پراکنده هستن در طول روز؟
از لحاظ سختی در چه حدی هستن؟ چقدر وقت میگیره هر تسکی و چند سنتی هستن معمولا؟
ببخشید سوالام زیاد شد
ممنون
امروز خیلی بد بوده تا الان! من کلا از صبح یه دونه فیشر زدم!!!تسک نیست اصن که :| یهویی یه ده تا فیشر میاد که 8 تاش کار نمیکنه 1یکیش هم یاهو .یکی بزور بشه زد![]()
ممنونم از توضیحات کاملی که دادینه یه اکانت دارم.
کازینو میگن حدود 4-5 صبح میاد من تا حالا پا نشدم اون موقع هیچ وقت که بخوام ببینم هست یا نه)
نه ساعت مشخصی نداره. ولی طبق تجربه برای من بین 11.5 تا 1 ظهر فیشر میاد، بین 4 تا 6 عصر تسک های 10 سنتی Survay میاد. بین 10 تا 12 شب هم Site Information. تسک های متفرقه دیگه هم میاد... ولی بازم اینایی که میگم تجربی ه مثلا 2-3 روز پیش ساعت 3-4 عصر بود که تسک های Site Information اومد! کلا باید همیشه پای سیستم باشی... مثلا من که کارم و درسم با لپتاپمه یه گوشه اونو باز میکنم و میزنم رو Auto refresh هر موقع اومد سریع میزنم.
سختی نداره باید دستت راه بیوفته و بتونی سریع بزنی. مثلا تسک های 10 سنتی Survay کلا 10 دقیقه وقت دارن و یه دفعه 30 تا میاد! باید سریع باشی که بتونی 15-20 تاشو بزنی. یا مثلا Site Information هر کدوم 1 سنت ه و یه دفعه 200 تا میاد. خوش شانس باشی و سریع میتونی 100 تا بزنی... اینجوری مثلا 4-5 دلار تو روز کاسب میشی...
سختیش از نظر زبان نه! اره تقریبا تکراری ه. مصلا من الان خیلی از تسک های Site Information رو یاد گرفتم و فهمیدم چیه و اصلا تو سورس هم دیگه نمیرم و همینجوری از حفظ میزنم میره... ولی خب یه مقدار اولیه باید زبان بلد باشی که اگه تسک جدیدی اومد بتونی بزنی...ممنونم از توضیحات کاملی که دادی
منظورم از سختیش از نظر زبان بود
تسک ها تکراری و مشابه هستن؟ یادمه سال های دور که تسک کازینو میزدیم تقریبا یه جور بودن
https://chrome.google.com/webstore/detail/user-agent-switcher-for-c/djflhoibgkdhkhhcedjiklpkjnoahfmgخب مثل اینکه داره یه اتفاقایی می افته
یه تکس 10 سنتی سروای اومده بلاخره
اون افزونه ای که برای تسک های موبال بود رو میشه معرفی کنید؟اسمش یادم نیست و کلا حذفش کردم از وقتی تسک نمیومد.
اره داداش فقط مهم اینه که صبر کنی... بهترین کار همینه.خب مثل اینکه داره یه اتفاقایی می افته
یه تکس 10 سنتی سروای اومده بلاخره
اون افزونه ای که برای تسک های موبال بود رو میشه معرفی کنید؟اسمش یادم نیست و کلا حذفش کردم از وقتی تسک نمیومد.
فکر کنم بعضی از این تسکا عمدا تقلبی باشه، یعنی تو بعضیاشون اگه بری تو سایت جوابو پیدا نمیکنی ولی تو سورس جوابو میزارن... حالا اگه شما بخوای دور بزنی میفتی تو تله!!!آی پی که اختصاصی گرفتم از proaccount
و همه افزونه هایی که لازمه رو نصب کردم
فقط جواب بعضی تسک ها رو از راست کلیک پیدا کردم این یعنی میتونه دلیلش باشه؟
پرسیدم ولی جوابی ندادن
من بعد مدتی دوباره اومدم ببینم چه خبره دیدم هیچ تسکی نیست یکی بگه چه تغییراتی رخ داده چرا تسکی نیست ؟
فکر کنم بعضی از این تسکا عمدا تقلبی باشه، یعنی تو بعضیاشون اگه بری تو سایت جوابو پیدا نمیکنی ولی تو سورس جوابو میزارن... حالا اگه شما بخوای دور بزنی میفتی تو تله!!!
اوایل که بدون اینسپکت این تسکارو میزدم یکی دوبار برخورده بودم
داداش سایت های دیگه یه مقدار تسکاشون کمتر از نئو ه. سعی کنید با نئو کار کنید! بالاترین قیمت رو برای هر تسک میده معتبرم هست...
اومدنش که احتمالا میاد ، الان موجود نیست... بازم من اصلا با کلیک اف ایکس کار نکردم نمیدونم چجوریاس...ممنون از پاسختون
ولی جالبه هیچ تسکی تو کلیک افیکس نمیاد 9 دلار از قبل توش داشتم
درخواست هم دادم میگه باید 10 دلار کنی تسک هم نیست :general208::general509:
درستش هم همین بوده دوست عزیز.دو سه روز اکانت جدید ایجاد کردم ولی روی هم رفته شاید ۲۰ تا فیشر هم نداشتم!
دیگه دارم نگران میشم که نکنه مشکل از آی پی باشه چون آی پی ثابت خریدم.
متاسفانه اکانت قبلیم رو دسترسی بهش ندارم ببینم اوضاع اون چطوره . . .
طبق گفته یوسف یک هفته صبر کن شاید تسک برات سرازیر بشهدو سه روز اکانت جدید ایجاد کردم ولی روی هم رفته شاید ۲۰ تا فیشر هم نداشتم!
دیگه دارم نگران میشم که نکنه مشکل از آی پی باشه چون آی پی ثابت خریدم.
متاسفانه اکانت قبلیم رو دسترسی بهش ندارم ببینم اوضاع اون چطوره . . .
جالبه آخه اکانت اولم این طور نبود و همون چند روز اول صد تا صد تا فیشر میومد ولی منِ تازه کار بلد نبودم بزنم نهایت ۱۰ تا شو میزدم.درستش هم همین بوده دوست عزیز.
اصل تسکهای شما، از روز ششم به بعد سرازیر خواهد شد. نگران نباشید.