Soheil.ptc
Registered User
- نوشتهها
- 340
- لایکها
- 96
پس چرا هرچی حل میکنم بالا صفحه درصد نمیزنه ؟هر تسک یه دونه تست کوییز حساب میشه
پس چرا هرچی حل میکنم بالا صفحه درصد نمیزنه ؟هر تسک یه دونه تست کوییز حساب میشه
برای من میزنه ولی 2 تا اشتباه خیلی خیلی مسخره گرفت ازم! خیلی Accuracy رو کشید پایین! منم عصبانی شدم نشستم مدرک جمع کردم تیکت زدم دعوا :دیپس چرا هرچی حل میکنم بالا صفحه درصد نمیزنه ؟
منم 2 تا زدم اصلا نفهمیدم چجوری شد که هر سری یدونه رو اشتباه گرفت. ولی این نامردیه بالایه صفحه چیزی نزده برای درصد کم کردنبرای من میزنه ولی 2 تا اشتباه خیلی خیلی مسخره گرفت ازم! خیلی Accuracy رو کشید پایین! منم عصبانی شدم نشستم مدرک جمع کردم تیکت زدم دعوا :دی
حالا جواب دادن که مدارکمو دیدن و بررسی کردن و درست هم بودن. قراره دستی امتیازم رو برگردونن... هنوز که خبری نیست...
هر وقت به اصل درامد رسیدی اینجا خبر بده همگی لذت ببریم و انرژی مضاعف بگیریمهدفم مولتی اکانت شدن نبود اما اکانت اولم آی پیش معمولیه و ممکنه همین امروز فردا ببیندنش
حالا اون 100تا شوخی بود ولی خب...
تسکهای لول دار یه مقدار بیشتر وقت میگیرن اما در عوض چند برابر پول میدن.
در ضمن اکانت لول دار هم بعد از اون مدت 10-15 روزه بعد از ساخت اکانت تسکهاش بیشتر میشه و در واقع اصل درآمد از اون موقع شروع میشه.
باشه حتما :general105:هر وقت به اصل درامد رسیدی اینجا خبر بده همگی لذت ببریم و انرژی مضاعف بگیریم
راستی بیشترین درامد روزانت چقدر بود؟
افرین معلومه صبح تا شب روش وقت گذاشتی که به این رقم رسیدیباشه حتما :general105:
تا حدود 40تا رفته
عزیز! این تسک صوتی هم جز همون تسکهایی هست که گفتم. یعنی خنثی!خودمونو پــ:general107:ــاره میکنیم میزنیم.هیچی رو ثبت نمی کنه :| :general208:
- ثانیه شمار جای خاصی نداره شما افزونه رو نصب کن بعد تسک افزونه ای رو باز کن و روی start کلیک کن و طبق مراحل گفته شده پیش برو در نهایت وقتی به صفحه مورد نظر رسیدی ثانیه شمار خودش اتوماتیک بالا گوشه سمت راست ظاهر میشه و زمانش هم که تموم شد خودش محو میشه بعد میتونی تیک verify رو بزنی. . .سلام دسوتان دو تا سوال دارم
این افزونه کراود که نصب کردم تو تسک های مربوطه ثانیه شمارش چه جوری کار میکنه و کجاشه؟الان 67 تا تسک دارم امروز تازه استارت میزنم ببینم چی میشه
و سوال دیگه توی تسک های سروای و همون موبایلی من قبلا یادمه توی مرورگرم دو تا بوکمارک درگ کرده بودم که یکیش برای تسک های فیشر و کازینو بود و اون یکی برای موبایلی بود الان چی کار کنم بوکمارک موبایل رو اون بالا داشته باشم
ممنون
- ثانیه شمار جای خاصی نداره شما افزونه رو نصب کن بعد تسک افزونه ای رو باز کن و روی start کلیک کن و طبق مراحل گفته شده پیش برو در نهایت وقتی به صفحه مورد نظر رسیدی ثانیه شمار خودش اتوماتیک بالا گوشه سمت راست ظاهر میشه و زمانش هم که تموم شد خودش محو میشه بعد میتونی تیک verify رو بزنی. . .
- بوکمارک ها هم توی instruction اول هر تسک هست از اون جا می تونی برداری دوباره . . .
تسکهای افزونهای دو نوع هستند: نوع اول شمارش معکوس ۳۰ ثانیهای دارند که بعد از اتمام این زمان میتونید تیک مربوط به Verify رو در تسک بزنید و تسک رو به انجام برسونید . . .ممنون از شما
ببخشید اون صفحه ای که باید باز بشه دقیقا باید چی کار کنیم
Click on a menu item that interests you, and explore that page until the second pop-up timer has counted down.
تسکهای افزونهای دو نوع هستند: نوع اول شمارش معکوس ۳۰ ثانیهای دارند که بعد از اتمام این زمان میتونید تیک مربوط به Verify رو در تسک بزنید و تسک رو به انجام برسونید . . .
نوع دوم اون ۳۰ ثانیه رو به دو تا ۱۵ ثانیه تقسیم کرده که بعد از اتمام ۱۵ ثاینه اول شما باید از طریق کلیک روی منوی سایت به یک صفحه دیگر (هر صفحهای که خواستید) از اون سایت برید تا شمارش ۱۵ ثانیه بعدی شروع بشه . . . این پیغامی که قرار دادید مربوط به تسک افزونهای نوع دوم هستش . . .
بعضی از این نوع تسکها خرابنولی هیچ کدوم از تسک ها ثانیه شمارش برای من ظاهر نمیشه