• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

adib samet

Registered User
لایک‌ها
386
پس چرا هرچی حل میکنم بالا صفحه درصد نمیزنه ؟
برای من میزنه ولی 2 تا اشتباه خیلی خیلی مسخره گرفت ازم! خیلی Accuracy رو کشید پایین! منم عصبانی شدم نشستم مدرک جمع کردم تیکت زدم دعوا :دی
حالا جواب دادن که مدارکمو دیدن و بررسی کردن و درست هم بودن. قراره دستی امتیازم رو برگردونن... هنوز که خبری نیست...

Soheil.ptc

Registered User
لایک‌ها
96
برای من میزنه ولی 2 تا اشتباه خیلی خیلی مسخره گرفت ازم! خیلی Accuracy رو کشید پایین! منم عصبانی شدم نشستم مدرک جمع کردم تیکت زدم دعوا :دی
حالا جواب دادن که مدارکمو دیدن و بررسی کردن و درست هم بودن. قراره دستی امتیازم رو برگردونن... هنوز که خبری نیست...
منم 2 تا زدم اصلا نفهمیدم چجوری شد که هر سری یدونه رو اشتباه گرفت. ولی این نامردیه بالایه صفحه چیزی نزده برای درصد کم کردن :D
فک کنم 1-2 درصد رو از دست بدم، از بخش Help تیکت دادی یا نه آخر تسک که میزنه این سوال غیر منصفانه هست ؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
هدفم مولتی اکانت شدن نبود اما اکانت اولم آی پیش معمولیه و ممکنه همین امروز فردا ببیندنش :D
حالا اون 100تا شوخی بود ولی خب... :p
تسکهای لول دار یه مقدار بیشتر وقت میگیرن اما در عوض چند برابر پول میدن.
در ضمن اکانت لول دار هم بعد از اون مدت 10-15 روزه بعد از ساخت اکانت تسکهاش بیشتر میشه و در واقع اصل درآمد از اون موقع شروع میشه.
هر وقت به اصل درامد رسیدی اینجا خبر بده همگی لذت ببریم و انرژی مضاعف بگیریم
راستی بیشترین درامد روزانت چقدر بود؟

lonodn

Registered User
لایک‌ها
247
هر وقت به اصل درامد رسیدی اینجا خبر بده همگی لذت ببریم و انرژی مضاعف بگیریم
راستی بیشترین درامد روزانت چقدر بود؟
باشه حتما :general105:
تا حدود 40تا رفته

sorek17

Registered User
لایک‌ها
114
خودمونو پــ:general107:ــاره میکنیم میزنیم.هیچی رو ثبت نمی کنه :| :general208:

Chipot

Registered User
لایک‌ها
324
از وقتی لول گرفتم به یک مشکل جدی در زمینه Auto Refresh برخورد کردم.
تا قبل از این، لیست تسک‌ها رو بر اساس Reward به صورت نزولی مرتب می‌کردم و بعد میزاشتم Auto Refresh و به هم نمی‌خورد.
الان همین کار رو می‌کنم با اولین refresh دوباره ترتیب به هم می‌خوره و ترتیب جدید هم نه بر اساس ID است نه الفبا نه تعداد تسک‌ها نه test question و نه هیچ چیز دیگه . . .
یه ترتیب درهم که البته با refresh های بعدی همون طور ثابت می‌مونه!
باید چه کار کرد؟! :general602:

---------------------------

حل شد! o_O

Last edited:

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
سلام دسوتان دو تا سوال دارم
این افزونه کراود که نصب کردم تو تسک های مربوطه ثانیه شمارش چه جوری کار میکنه و کجاشه؟الان 67 تا تسک دارم امروز تازه استارت میزنم ببینم چی میشه
و سوال دیگه توی تسک های سروای و همون موبایلی من قبلا یادمه توی مرورگرم دو تا بوکمارک درگ کرده بودم که یکیش برای تسک های فیشر و کازینو بود و اون یکی برای موبایلی بود الان چی کار کنم بوکمارک موبایل رو اون بالا داشته باشم
ممنون

Chipot

Registered User
لایک‌ها
324
سلام دسوتان دو تا سوال دارم
این افزونه کراود که نصب کردم تو تسک های مربوطه ثانیه شمارش چه جوری کار میکنه و کجاشه؟الان 67 تا تسک دارم امروز تازه استارت میزنم ببینم چی میشه
و سوال دیگه توی تسک های سروای و همون موبایلی من قبلا یادمه توی مرورگرم دو تا بوکمارک درگ کرده بودم که یکیش برای تسک های فیشر و کازینو بود و اون یکی برای موبایلی بود الان چی کار کنم بوکمارک موبایل رو اون بالا داشته باشم
ممنون
- ثانیه شمار جای خاصی نداره شما افزونه رو نصب کن بعد تسک افزونه ای رو باز کن و روی start کلیک کن و طبق مراحل گفته شده پیش برو در نهایت وقتی به صفحه مورد نظر رسیدی ثانیه شمار خودش اتوماتیک بالا گوشه سمت راست ظاهر میشه و زمانش هم که تموم شد خودش محو میشه بعد میتونی تیک verify رو بزنی. . .

- بوکمارک ها هم توی instruction اول هر تسک هست از اون جا می تونی برداری دوباره . . .

lonodn

Registered User
لایک‌ها
247
2تا تسک survey جالب زدم که هر کدوم 26 سنت بودن.
کاری که باید انجام بدی اینه:
حدود 50 صفحه مثل این واست نمایش میده:
7bf504fc5e53505e5cd10c73365e2ae40796e51d.png

باید تو کمتر از 5 ثانیه مشخص کنی که آیا یکی از این شکلها با بقیه فرق داره یا نه ؟ :general106:

Chipot

Registered User
لایک‌ها
324
آقا خداییش این کارشون عمدی نیست؟!
2015-01-08 22_39_51.png

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
- ثانیه شمار جای خاصی نداره شما افزونه رو نصب کن بعد تسک افزونه ای رو باز کن و روی start کلیک کن و طبق مراحل گفته شده پیش برو در نهایت وقتی به صفحه مورد نظر رسیدی ثانیه شمار خودش اتوماتیک بالا گوشه سمت راست ظاهر میشه و زمانش هم که تموم شد خودش محو میشه بعد میتونی تیک verify رو بزنی. . .

- بوکمارک ها هم توی instruction اول هر تسک هست از اون جا می تونی برداری دوباره . . .

ممنون از شما
ببخشید اون صفحه ای که باید باز بشه دقیقا باید چی کار کنیم
Click on a menu item that interests you, and explore that page until the second pop-up timer has counted down.

در مورد افزونه موبایلی هم وقتی فعال هست نئوباکس رو نباید رفرش کنیم درسته؟چون یادمه قبلا وقتی رفرش می کردیم لوگ اوت می شد و به خاطر همین اکانت من مسدود شد

Chipot

Registered User
لایک‌ها
324
ممنون از شما
ببخشید اون صفحه ای که باید باز بشه دقیقا باید چی کار کنیم
Click on a menu item that interests you, and explore that page until the second pop-up timer has counted down.
تسک‌های افزونه‌ای دو نوع هستند: نوع اول شمارش معکوس ۳۰ ثانیه‌ای دارند که بعد از اتمام این زمان می‌تونید تیک مربوط به Verify رو در تسک بزنید و تسک رو به انجام برسونید . . .
نوع دوم اون ۳۰ ثانیه رو به دو تا ۱۵ ثانیه تقسیم کرده که بعد از اتمام ۱۵ ثاینه اول شما باید از طریق کلیک روی منوی سایت به یک صفحه دیگر (هر صفحه‌ای که خواستید) از اون سایت برید تا شمارش ۱۵ ثانیه بعدی شروع بشه . . . این پیغامی که قرار دادید مربوط به تسک افزونه‌ای نوع دوم هستش . . .

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
تسک‌های افزونه‌ای دو نوع هستند: نوع اول شمارش معکوس ۳۰ ثانیه‌ای دارند که بعد از اتمام این زمان می‌تونید تیک مربوط به Verify رو در تسک بزنید و تسک رو به انجام برسونید . . .
نوع دوم اون ۳۰ ثانیه رو به دو تا ۱۵ ثانیه تقسیم کرده که بعد از اتمام ۱۵ ثاینه اول شما باید از طریق کلیک روی منوی سایت به یک صفحه دیگر (هر صفحه‌ای که خواستید) از اون سایت برید تا شمارش ۱۵ ثانیه بعدی شروع بشه . . . این پیغامی که قرار دادید مربوط به تسک افزونه‌ای نوع دوم هستش . . .

ولی هیچ کدوم از تسک ها ثانیه شمارش برای من ظاهر نمیشه

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
در مورد افزونه یوزر ایجنت هم میشه توضیح بدید کلا یادم رفته بعد از اینکه iphone رو انتخاب کردم و سایت yeidtrrack رو باز کردم باید چی کار کنم

proaccount

Registered User
لایک‌ها
275
96 تا تسک 10 سنتی و 8 سنتی برای اولین بار
همه اینطورین یا فقط اکانت منه اینطوری ترکیده؟

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا