lonodn
Registered User
واسه من هم اومده96 تا تسک 10 سنتی و 8 سنتی برای اولین بار
همه اینطورین یا فقط اکانت منه اینطوری ترکیده؟
کلاً از بعد کریسمس اوضاع تسکها خیلی بهتر شده
واسه من هم اومده96 تا تسک 10 سنتی و 8 سنتی برای اولین بار
همه اینطورین یا فقط اکانت منه اینطوری ترکیده؟
اگه اینطوری بشه جناب کن فیشر جای لول رو میگیرهواسه من هم اومده
کلاً از بعد کریسمس اوضاع تسکها خیلی بهتر شده
خودم احساس میکنم اشتباه کردم لول گرفتم با این کار فقط صفحهی تسکهام رو شلوغتر کردم فیشر هم میاد میره لابهلای اون همه تسک دائم باید لیست رو نگاه کنم.اگه اینطوری بشه جناب کن فیشر جای لول رو میگیره
یکی از موارد سخت اینه که تسک ها همشون یه رنگن چه روشون کلیک کنید چه نکنیدخودم احساس میکنم اشتباه کردم لول گرفتم با این کار فقط صفحهی تسکهام رو شلوغتر کردم فیشر هم میاد میره لابهلای اون همه تسک دائم باید لیست رو نگاه کنم.
تو اکانت بدون لول از با استفاده از Auto Refresh و فقط از روی تعداد تسکها (Available Jobs) به راحتی میشد متوجه شد که فیشر اومده یا نه ولی الان . . .
خوب این افزونه فوقالعاده کاربردی رو هم به لیست افزونههام اضافه کردم. با تشکر از شما دوست عزیز! :general601:یکی از موارد سخت اینه که تسک ها همشون یه رنگن چه روشون کلیک کنید چه نکنید
اما این راه حل ساده ای داره
افزونه visited رو نصب کنید البته من با موزیلا هستم
بعد که نصب کردین هر لینکی که قبلا کلیک شده رو به رنگ دیگه ای درمیاره که پیشفرضش نارنجی هست
هر وقت تسک تازه اومد به رنگ اصلیش خواهد بود تا وقتی روش کلیک نکردین
اینطوری قابل تشخیصه
امیدوارم دیگه حس اشتباهی نسبت به لول گرفتنتون نداشته باشید :general601:خوب این افزونه فوقالعاده کاربردی رو هم به لیست افزونههام اضافه کردم. با تشکر از شما دوست عزیز! :general601:
مشاهده پیوست 737640
دقیقا متوجه مشکل شما نشدم اگر امکان داره تصویری از قسمتی که مشکل دارید یا مرحلهای که با پیغام خطا مواجه میشه قرار بدید . . .دوستان من نتونستم 2 نوع فیشر رو حل کنم یکی اونا که روش کلیک میکنی و خودش گوگل رو باز میکنه و میگه سایت رو باز کن تا pop up ظاهر شه ولی برام هیچی نمیاد با اینکه افزونه کرود نصبه.
بعد اون تسک ها که میگه باید حافظه مرورگر رو پاک کنی و کار های دیگه ، اونا رو هم توضیح بدید
مرسی
راستی دوستان امشب با فیشر چقدر کار کردید ؟
من 3 دلار
امکان داره یک تصویر از Job History قرار بدید؟بچه های لول دار درآمد روزانه خودتونو بگید ببینیم اوضاع چجوریاس
خودم امروز 25 دلار با اکانت جدیدم زدم
نظرسنجیها نکته خیلی مهمی هستن :general606:نظرسنجی ۱۱۱ سنتی!!! :general707::general707:
تسکش رو ندارم که ازش عکس بگیرم اما تسکش مثل همه تسک های Bookmarklet بود ولی اولوش زده Cache, cookies and history مرورگر رو پاک کنید و Search instant رو تغییر بدید.دقیقا متوجه مشکل شما نشدم اگر امکان داره تصویری از قسمتی که مشکل دارید یا مرحلهای که با پیغام خطا مواجه میشه قرار بدید . . .
باید Search instant رو توی تنظیمات گوگل غیرفعال کنی دوباره صفحه جدید گوگل باز کنی متنی که گفته رو دقیق توش تایپ کنی کلین کوکی و کش لازم نیستتسکش رو ندارم که ازش عکس بگیرم اما تسکش مثل همه تسک های Bookmarklet بود ولی اولوش زده Cache, cookies and history مرورگر رو پاک کنید و Search instant رو تغییر بدید.
متوجه شدید کدومو میگم ؟ من این تسک ها رو مرحله به مرحله میرم ولی ارور Wooops میده. الان برای هر سری تسک زدن باید حافظه و کوکی و هیستوری مرورگر رو پاک کرد ؟
افزونه توی کروم کار نمیده فقط با فایرفاکس میشهسلام دوستان
هیچ کدوم از تسک هایی که با افزونه کرواد باید انجام بدیم کار نمیکنه و ثانیه شمارش فعال نمیشه یه جای کارم ایراد داره همه تسک ها که خراب نیستن؟
تسک هام امروز کم شده شب بازم اضافه میشه؟
کازینو ها می میاد؟
Tab Auto Reloadاقا افزونه ی Auto Refresh واسه فایرفاکس اسمش چیه؟