Chipot
Registered User
- نوشتهها
- 479
- لایکها
- 324
اگر منظور شما تسک کوییز بدول لول هست چند روزیه برام نمیاد . . .بعد الان سوالات چی برای شما میاد ؟ الان خیلی وقته دیگه سوال نمیاد تا لول 1 بشم.
اگر منظور شما تسک کوییز بدول لول هست چند روزیه برام نمیاد . . .بعد الان سوالات چی برای شما میاد ؟ الان خیلی وقته دیگه سوال نمیاد تا لول 1 بشم.
حالا لول گرفتی ؟اگر منظور شما تسک کوییز بدول لول هست چند روزیه برام نمیاد . . .
برداشت کردن قانون خودشو داره 1: هر 4 روز 1بار میشه برداشت زد 2: از دیدن 4 آگهی نارنجی 24 ساعت باید بگذره فرداش دوباره 4 تا رو نگاه میکنی برداشت بزنی پرداخت میکنهیه مشکلی جدیدا واسم پیش اومده
من روی دوتا ویندوز مجازی دوتا حساب نئوباکس و کراود درست کردم
چون حسابای نئو با آی پی ایران هست مجبورم هر دفعه قبل از ورود به نئو مودم رو خاموشو روشن کنم تا آی پی عوض بشه و این عوض شدن آی پی باعث شده نئوباکس گیر بده و اجازه برداشت نده٫یعنی هربار که روی کش اوت میزنم میپره صفحه اول و تو کش اوت نوشته که مشکلی تو درخواست شما هست و چند ساعت بعد تلاش کنید!
توی لات هم تماما آدرس ایران هست ولی متفاوت
تو نئو هم غیر از آی پی ایران با هیچ آی پی دیگه ای نرفتم
به نظر شما چکار کنم؟
برای شما هم این مشکل پیش میاد؟
بلیحالا لول گرفتی ؟
راستی پیزا داری ؟ وریفای شده هست ؟
دوست عزیز! از روزی که شما برداشت میزنید، تا 7 روز قبل از اون، نباید با آی پی هیچ کشوری غیر از ایران در نئو لاگین کنید.نکته مهم تعداد 7 روز هست.یه مشکلی جدیدا واسم پیش اومده
من روی دوتا ویندوز مجازی دوتا حساب نئوباکس و کراود درست کردم
چون حسابای نئو با آی پی ایران هست مجبورم هر دفعه قبل از ورود به نئو مودم رو خاموشو روشن کنم تا آی پی عوض بشه و این عوض شدن آی پی باعث شده نئوباکس گیر بده و اجازه برداشت نده٫یعنی هربار که روی کش اوت میزنم میپره صفحه اول و تو کش اوت نوشته که مشکلی تو درخواست شما هست و چند ساعت بعد تلاش کنید!
توی لات هم تماما آدرس ایران هست ولی متفاوت
تو نئو هم غیر از آی پی ایران با هیچ آی پی دیگه ای نرفتم
به نظر شما چکار کنم؟
برای شما هم این مشکل پیش میاد؟
پس مشکل عوض شدن ای پی بخاطر خاموش روشن کردن مودم ایرادی نداره؟برداشت کردن قانون خودشو داره 1: هر 4 روز 1بار میشه برداشت زد 2: از دیدن 4 آگهی نارنجی 24 ساعت باید بگذره فرداش دوباره 4 تا رو نگاه میکنی برداشت بزنی پرداخت میکنه
نه مشکلی نیستپس مشکل عوض شدن ای پی بخاطر خاموش روشن کردن مودم ایرادی نداره؟
روزی ۴ یا ۵ تا فیشر میاد و بس . . . در کل تسک زیادی براش نمیاد . . .از دوستان کسی با لوکیشن هلند تو کراود کار کرده ؟ یا تجربه کار با اون لوکیشن رو داره ؟
من یکی از دوستام تو هلند هستش و میتونه برام آی پی اختصاصی تهیه کنه . میخواستم ببینم اگه آی پی ارزش داره که با همون لوکیشن کار کنم .
برا من هم همینطورهسلام واسه شما هم تسک های زده شده رو حساب نمیکنه؟
این تسک های مقاله رو هر چی میزنم انگار نه انگار اصلا محاسبه نمیکنه .
فیشر هم نمیاد فیشر بزنیم ای بابا
اره دیگه به ما رسیده وا رسیده :general607:برا من هم همینطوره
عجب آدمایین
اینا چه مرگشونه تسک کوئیز باید ثبت کنه معلوم نیست چه دلیلی داره که ثبت نمیکنه
اون تسک که صدا رو گوش میدی و میگی غلط یا صحیح رو ثبت نمیکنه خودتو خسته نکن، من این تسک 2-3 روز پیش چندبار زدم و ثبت نکرد.اره دیگه به ما رسیده وا رسیده :general607:
هیچ تسک کوییز دیگه ای هم به غیر مقاله اون تسک گوش دادن صدا نمیاد .
باید ببینیم چی میشه دیگه
منم دارم همینو میزنم اینم اصلا ثبت نمیشه .اون تسک که صدا رو گوش میدی و میگی غلط یا صحیح رو ثبت نمیکنه خودتو خسته نکن، من این تسک 2-3 روز پیش چندبار زدم و ثبت نکرد.
من درگیر یه تسک دیگه ام که میگه نویسنده رو مشخص کن و حدود 11 بار حلش کردم واینجور که حساب میکنم باید 21 سوال برام ثبت کنه ولی فعلا خبری نیست، خدا کنه ثبتش کنه تا بالاخره به لول برسم .
شماره تسکش هم اینه : 673721
داره اذیت میکنه و نمیخواد ما لول بگیریم :|منم دارم همینو میزنم اینم اصلا ثبت نمیشه .