Chipot
Registered User
- نوشتهها
- 479
- لایکها
- 324
خوبه درامد روزانت چقدراسهمین الان یک نظرسنجی ۲۶۷ سنتی زدم حدود نیم ساعت هم زمان برد!
مشاهده پیوست 740142
راستش من یک ماه هم نمیشه که با این سایت آشنا شدم و فعلا تجربه کافی رو ندارم و خودم رو در حدی نمیبینم که بخوام درآمد (چه روزانه چه ماهانه) اعلام کنم.:general709:خوبه درامد روزانت چقدراس
از درامد گفتن اشکالی نداره اگه کمه که روت نمیشه اگه هم که زیاده نمیخای ریا بشهراستش من یک ماه هم نمیشه که با این سایت آشنا شدم و فعلا تجربه کافی رو ندارم و خودم رو در حدی نمیبینم که بخوام درآمد (چه روزانه چه ماهانه) اعلام کنم.:general709:
برا منم اینطوری شدای بابا چرا این جوری شد داشتم فیشر میزدم دو سه تا زدم بعد این بوکمراک رو میزدم همش موزیلام هنگ میکرد آخر بستم یکی دیگه بزنم این پیغام رو داد صفحه رو هم که رفرش کردم همه تسک هام رفت فقط دو تا 0.89 سنتی هست
![]()
برا منم اینطوری شد
همه تسکها پرید یهو و دوتا تسک اومد که هر دوشو قبلا زده بودم
شاید باز یه مشکلی پیش اومده
این از این اونم از کویزایی که حساب نمیشه
من یکیشو باز کردم بزنم دیدم این پیغامو داد.یه بار رف دادم همش رفتهمین پسغام واسه شما هم امد؟بعدش دیگه تسک نیومد؟آی پی اختصاصیم اعتبارش فردا تموم میشه چی کارش کنم تمدید کنم؟اگه دیگه تسک نیاد و آی پی جدید بگیرم باید یه نئو دیگه هم بسازم؟
من یکیشو باز کردم بزنم دیدم این پیغامو داد.یه بار رف دادم همش رفت
نمیدونم معلوم نمیشه شاید اومد شاید نیومد
همین طوره دوست عزیزمن که شدید درگیر این سوالام که ثبت نمیشه ولی همیشه تو تسک هام یه 10-15 تا فیشری بود که انجام داده بودم بعضیاشو و بعضیاشم نه ولی الان صفحه رو رفرش کردم هیچی دیگه تسک نمیاره و کار هام صفر شده :| ، مشکل همگانی و این کوئیز هم 100% مشکل داره وگرنه مگه میشه این همه سوال های مختلف حل کنیم و بعد هیچکدوم ثبت نشه.
نظر شما دوستان چیه ؟
خوب پس تکلیف چیه درست نمیکن این مشکلو ؟همین طوره دوست عزیز
من الان 3 مدل کوئیز حل کردم ولی اصلا ثبت نمیکنه
همچنین یه نیم ساعتی هست تسک ها برگشته ولی کوئیز دیگه ندارم و حتی اگه هم بیاد هرچقدر بزنم ثبت نمیشه.تسکها برا من برگشته ولی کوییزها هنوز مشکل دارن
من بشون تیکت زدم. این گفتنخوب پس تکلیف چیه درست نمیکن این مشکلو ؟
کسی تیکت زده تا حالا ؟
لطفا قیمت را ارسال کنید و اینکه فی کم میکنید یا خیرخریدار دلار پیزای دوستان جهت سرمایه گذاری توی نئوباکس
یاهو : guitar_lover_asl
موفق باشید