• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pathzad

Registered User
لایک‌ها
101
126 تا تسک اومد نصفش 10 سنتی کاپل بود فقط یکیشو تونستم بزنم هیچ کدوم تسک توش نبود.
چند تا موبایلی زدم یورزایجنت فعال بود و وی پی ان هم روشن تو نئو رفتم روی صفحه اصلی گفت ای پیت عوض شده و لوگ اوت کرد.دوباره با ای پی ایران رفتم به نظرتون حسابم رو مسدود کنن؟
نه دوست من.
برای من بارها پیش اومده، فقط شما قبل از ورود مجدد به نئو، تمام کوکی، کش و هیستوری را پاک کن.

adib samet

Registered User
لایک‌ها
386
اقاق ما یه تسک ۱۳۳ سنتی نظرسنجی راجع به بازی بود کلیم وقت گذاشتیم و زدیم اخرش ۴ تا سوال پرسید خداییش اونا رو هم درست جواب دادم! دفعه اول گفت غلطه!!! یه گزینه ی دیگه رو زدم باز هم زد غلطه!!! پولمونم نداد!!! داستانش چیه؟؟؟؟

Soheil.ptc

Registered User
لایک‌ها
96
اقاق ما یه تسک ۱۳۳ سنتی نظرسنجی راجع به بازی بود کلیم وقت گذاشتیم و زدیم اخرش ۴ تا سوال پرسید خداییش اونا رو هم درست جواب دادم! دفعه اول گفت غلطه!!! یه گزینه ی دیگه رو زدم باز هم زد غلطه!!! پولمونم نداد!!! داستانش چیه؟؟؟؟
این نظرسنجیا فقط یه سوالش مهمه اون اشتباه بگی پولو میخوره.
خسته شدم خبری نیست، هنوز جواب تیکت ندادن :(

pathzad

Registered User
لایک‌ها
101
من زدم. درست بود پول رو هم پرداخت کرد.
جوابها که واضح بود.

Chipot

Registered User
لایک‌ها
324
برای کسی از دوستان چیزی تو این دو روزه تو داشبورد ثبت شده؟!
الان تو ۳ تا اکانتم داشبود کاملا تعطیله! :general505:

------------------------

دوستان این تسک Categorize Payments تو Job History ثبت نمیشه؟ تو Neo نگاه کردم ۲۸ سنت رو پرداخت کرده ولی تو کراد چیزی ثبت نیست!

Last edited:

pes1374

Registered User
لایک‌ها
35
دیشب یه تسک دیدم 30 سنتی هست Audio search results رفتم زدم .دیدم یه صدا هستو چندا تیک زدن حالا همه چی رو تیک زدم (از رو بی حوصلگی اصلا نفهمیدم چی بود تسک) .تسک کامپلت شد.
امروز امدم دیدم زیره داشبوردم اراو داده یه چیزی نمیزاره لول بگیری .حالا رفتم دیدم همون تسکو فلگ زده .
w5rz269m5kd8n1p0v4kr.png

حالا تیکت هم زدم باید چی بگم معذرت میخوام؟:D
چجوری باید این فلگ رو فیکسش کنم؟:general710:

Chipot

Registered User
لایک‌ها
324
این رو قبلا دوستان گفته بودن سمتش نرید!!!
لول دارا این تسک رو اگه تا حالا نزدید از این به بعد هم نزنید :D
Voiced search results
با اکانت اولم این رو زدم اما یه دفعه flag خوردم و هر 3تا لولم رو گرفتن !
7-8تا تیکت دادم و گفتم بررسیش کنید. در نهایت کراود پیام داد گفت اشتباه شده ببخشید :general705: و بعدش لولها رو پس داد :p
کلا سمتش نرید بهتره !

Dispute کردید باید منتظر جواب بمونید.
باز جناب @lonodn در این زمینه تجربه داشتن از ایشون سوال کنید.

Chipot

Registered User
لایک‌ها
324
چه عجب بالاخره یک اتفاق امیدوار کننده امروز به وقوع پیوست :D
2015-01-19 15_41_57.png

Soheil.ptc

Registered User
لایک‌ها
96

Chipot

Registered User
لایک‌ها
324
نمی‌دونم والا من هم منتظرم. تو قوانین کراد نوشته برای یک Flag نباید بیش از یک بار تیکت بزنیم و ممکنه اکانت رو suspend بکنند. کلا بار اولی هست که اکانتم flag میشه شاید واقعا هم این قدر زمان می‌بره تا بررسی کنند!!!
باز خدا رو شکر اکانت لول دار نبوده و حتی ۲۰ تا test question هم نداشت که این flag سر کلش پیدا شد.

Soheil.ptc

Registered User
لایک‌ها
96
نمی‌دونم والا من هم منتظرم. تو قوانین کراد نوشته برای یک Flag نباید بیش از یک بار تیکت بزنیم و ممکنه اکانت رو suspend بکنند. کلا بار اولی هست که اکانتم flag میشه شاید واقعا هم این قدر زمان می‌بره تا بررسی کنند!!!
باز خدا رو شکر اکانت لول دار نبوده و حتی ۲۰ تا test question هم نداشت که این flag سر کلش پیدا شد.
من 130 تا سوال زده بودم. راستی الان اکانت های لول دارت کلا چندتا تسک دارن ؟ چون من هرچی نگاه میکنم تسک لول دارا 40-45 تا بیشتر نیست ولی من وقتی لول داشتم 80 تایی بود.
@lonodn شما اکانتت فلگ شد توی تیکت چی براشون زدی که سری جواب دادن و معذرت خواهی کردن :D ?

pathzad

Registered User
لایک‌ها
101

Soheil.ptc

Registered User
لایک‌ها
96
راستی دوستان یه سوال اگه من یدونه اکانت نئوباکس با ایپی اختصاصی جدید بسازم موقع کش اوت همون ایمیل پیپال اکانت قبلی رو بدم مشکلی میشه ؟اکانت قبلی suspend شد و دیگه نمیشه لاگین کرد.

pathzad

Registered User
لایک‌ها
101
راستی دوستان یه سوال اگه من یدونه اکانت نئوباکس با ایپی اختصاصی جدید بسازم موقع کش اوت همون ایمیل پیپال اکانت قبلی رو بدم مشکلی میشه ؟اکانت قبلی suspend شد و دیگه نمیشه لاگین کرد.
نه، نمیشه دوست من! اون ایمیل رو باید فراموش کنید و یک ایمیل جدید در اکانت پی پال تعریف کنید.

Soheil.ptc

Registered User
لایک‌ها
96
نه، نمیشه دوست من! اون ایمیل رو باید فراموش کنید و یک ایمیل جدید در اکانت پی پال تعریف کنید.
منظورتون اینه که یعنی میشه به یه اکانت پیپال ایمیل های دیگه هم متصل کرد و اون رو به نئوباکس داد؟ چون پیپالم توش 2.5 دلار و یه چند روز دیگه که مسترکارتم رو بگیرم وریفای میکنمش.
مثلا اینو ببینید :https://www.paypal-community.com/t5/Getting-started/Adding-another-email-address/td-p/395864

pathzad

Registered User
لایک‌ها
101
منظورتون اینه که یعنی میشه به یه اکانت پیپال ایمیل های دیگه هم متصل کرد و اون رو به نئوباکس داد؟ چون پیپالم توش 2.5 دلار و یه چند روز دیگه که مسترکارتم رو بگیرم وریفای میکنمش.
مثلا اینو ببینید :https://www.paypal-community.com/t5/Getting-started/Adding-another-email-address/td-p/395864
بله. شما میتونید تا 7 ایمیل به اکانت پی پالتون اضافه کنید و هر زمان که نیاز بود، یکی رو حذف و یک ایمیل دیگه رو جایگزینش کنید.

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
دوستان این پیغام چیه همش میاد هنگ میکنم رفته رو اعصاب
2sv27899hhc6r37jkzeb.jpg

Soheil.ptc

Registered User
لایک‌ها
96
دوستان این پیغام چیه همش میاد هنگ میکنم رفته رو اعصاب
2sv27899hhc6r37jkzeb.jpg
منم این پیغام رو اواخر دریافت میکردم و خیلی سرعت سیستم رو میگیره.
فک کنم مشکل از خود سایت Crowd باشه.

lonodn

Registered User
لایک‌ها
247
@lonodn شما اکانتت فلگ شد توی تیکت چی براشون زدی که سری جواب دادن و معذرت خواهی کردن :D ?
بهشون گفتم:
من این تسک رو درست زدم و مطمئنم اشتباه نکردم.
بعدش واسه یه تسک 30 سنتی لول هامو گرفتین ؟! بیخیال بابا 10 دلار از حسابم کم کنین لول ها رو پس بدین !
بعدش رفتن بررسی کردن و گفتن ببخشید اشتباه شده :general105:
البته توصیه نمیکنم این حرفها رو بزنید :)

pathzad

Registered User
لایک‌ها
101
منم این پیغام رو اواخر دریافت میکردم و خیلی سرعت سیستم رو میگیره.
فک کنم مشکل از خود سایت Crowd باشه.
عزیزم! مشکل از کراد نیست.
مشکل از فایر فاکس شماست که اجازه فعالیت اسکریپت های مختلف رو میده.
برای رهایی از این مشکل باید از گوگل کروم استفاده کنید ؛ یا اینکه از افزونه های مربوط در فایر فکس استفاده کنید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا