من که ای پی م داون شده ولی فکر میکنم که کلا قوانین و سیاست هاشو عوض کرده! دلیل کم شدن تسک ها هم شاید همین باشه!اره واسه منم همین طوریه. چرا؟:general106:
تسک که واسه من یه دو هفته ای هست هیچی ندارم اما امروز تو داشبورد که تعداد تسک هایی که انجام دادی و دقتی که داری همه چی صفر شدهمن که ای پی م داون شده ولی فکر میکنم که کلا قوانین و سیاست هاشو عوض کرده! دلیل کم شدن تسک ها هم شاید همین باشه!
برای من هم صفر شده :|آمار داشبوردهای شما هم صفر شده؟!
لولها سر جاشه ولی داشبورد کلا صفر مثل روز اول! :general210:
شاید شما هم مثل من بیدقتی کردی و مولتی اکانت بودنت لو رفته:
چیکار میخواد بکنه ؟ نکنه میخواد لولمون رو بگیرهخسته نباشین کراود یه دو هفته ای هس که اعلام کرده قوانین لول گرفتن رو میخواد کلا تغییر بده . فقط حواستون به تسک هاس . اطلاعیه هارم بخونین
ن بابا راهی نداره باید بری تو سایتشون ببینی مقاله هست یا ندوستان این تسک ها را ایا راهی هست زد. مثلا راست کلیک بکنیم و جوابو پیدا بکنیم
Help us determine if content is relevant (to Whole Foods Market)
Help us determine sentiment toward the Coca-Cola #MakeItHappy Ad campaign.
Help us Identify Authors
خدا داند . فعلن که گفتن صبر پیشه کنیدچیکار میخواد بکنه ؟ نکنه میخواد لولمون رو بگیره
پس نمی صرفه. کلا شاید روی هم رفته 1.5 الی 2 دلار بشوند.ن بابا راهی نداره باید بری تو سایتشون ببینی مقاله هست یا ن
ن با با تغییری نکردهدوستان! متوجه تغییر ایجاد شده در شرایط لول گیری شدید؟!
از این به بعد، حداقل دقت لازم برای دریافت لول، 85% هست در حالیکه قبلا" این مقدار 75% بود.
تا الان که تغییرات ایجاد شده چندان خاص و دشوار نیست، مگر اینکه قرار باشه کوییزهای به مراتب سخت تری هم طراحی بشه!...
نه فقط فکر میکنم تعداد جاب ها تغییر کرده قبلا 5 جاب مختلف بود الان 10 جاب ه...دوستان! متوجه تغییر ایجاد شده در شرایط لول گیری شدید؟!
از این به بعد، حداقل دقت لازم برای دریافت لول، 85% هست در حالیکه قبلا" این مقدار 75% بود.
تا الان که تغییرات ایجاد شده چندان خاص و دشوار نیست، مگر اینکه قرار باشه کوییزهای به مراتب سخت تری هم طراحی بشه!...
در این مورد چند روز پیش یه اطلاعیه دادنامروز به خاطر یک نظرسنجی ۵۳ سنتی که دیروز زده بودم Flag شدم (Admin Flag)
بعد لولها یکی پس از دیگری ازم گرفته شد. :general710:
بعد بدون این که من کاری بکنم، لولها یکی پس از دیگری پس داده شد!!! :general707:
Flag هم هنوز سر جاشه و تازه الان Dispute کردم. :general705:
-------------------------
دوباره لولها رو پس گرفتن :general710:
تیکتبازی شروع شد :general106:
بررسی کردن و مایکل در جواب تیکتم نوشته که Flag رو حذف نمیکنند!در این مورد چند روز پیش یه اطلاعیه دادن
گفتن بعضی از تسکها رو که میزنی به درخواست اون شرکتی که تسک رو داده لولهای شما گرفته میشه و ادمین کراود جوابهاتون رو بررسی میکنه و اگه جوابها مشکلی نداشته باشن لولها برگشت داده میشن
نری سراغ دلار سنتر همین چند روزه پیش ده دلاره منو خورد. کلاهبرداره طرف .....میهن پی مطمئنه اتفاقا همین دو روز پیش دوازده دلار بهش فروختم واریزم کرد. مطمئنتره.اره از پیزا وریفای نشده هم میخره.کسی از دوستان با دلارسنتر کار کرده؟ از پیزای verify نشده هم خرید دارند؟
پیزا رو گرونتر از میهنپی میخره . . . :general606:
بررسی کردن و مایکل در جواب تیکتم نوشته که Flag رو حذف نمیکنند!
در جوابشون نوشتم که حتما اشتباه شده و کارم رو دوباره بررسی کنند :general705:
والا منکه وریفای نبود خرید پولشم واریز کرد جواب تیکتامم داد.دیگه نمیدونم.میهن پی لااقل نماده اطمینان داره....میهن پی درپیت گفت باید اکانتتو وریفای کنی رفتم شمارمم دادم زنگ زد اینا از اخرم نه جواب تیکتامو داد نه وریفای کرد نه درخواستمو انجام داد هیچی به هیچی
به این میگن مشتری مداری
:¥
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY