lonodn
Registered User
این چیه مرتضی خان ؟
این چیه مرتضی خان ؟
فکر میکنیم که بلاک شدم هر کاری می کنم که برم توی ضفحه مبنی جاب این ارور رو میده می گه به دلایل امنیتی و پروکسی از این حرفا بلاک شده ایداین چیه مرتضی خان ؟
اون بالاش که نوشته نئوباکسفکر میکنیم که بلاک شدم هر کاری می کنم که برم توی ضفحه مبنی جاب این ارور رو میده می گه به دلایل امنیتی و پروکسی از این حرفا بلاک شده اید
بعد از این همه سابقه اخه این انصافه جناب کرواوود
لول هم بود اکانتم
آخه من شاگرد زرنگشونم :general105:اقا خیلی پارتی بازی 20 سنت میده :دی من 17 سنت زدم دیروز 50 تا هم زدم تموم شد...
امروز نظر سنجی عالی بود ولی فیشر اصلا! فکر کنم 5 دلاری نظر سنجی و اون تسک های 50 سنتی رو زدم در کل...
نه خیر اکانته نئوباکس که سالمه ولی وقتی پروکسی فعال می کنماون بالاش که نوشته نئوباکس
اکانت نئوباکست بلاک نشده ؟
خب چرا مستقیم نمیری تو صفحه تسکها ؟نه خیر اکانته نئوباکس که سالمه ولی وقتی پروکسی فعال می کنم
و می رم تو صفحه مینی جاب نئوباکس یهو این اروره میده
می گه که ای پی شما این بوده اما با تغییر پروکسی شده فلان ای پی
قبلا اینقدر حساس نبود
خب چرا مستقیم نمیری تو صفحه تسکها ؟
با این لینک برو:
https://tasks.crowdflower.com/channels/neodev/tasks
اصلا لازم نیست که از طریق نئوباکس وارد این صفحه بشیبله از این راه درست شد ولی
چرا از طریق راهه همیشگی امشب این ارور رو میده
فکر کنم جوری که از قضیه معلومه اکانتم کم کم به فنا می ره
باید ببینم از راهی که معرفی کردین اگر تسک بزنم پولی به اکانتم اضافه میشه یا نه
البته من همیشه واسه تسک زدن تقریبا به این شکل جلو می رفتم
نمی دونم والا جریان چیه
نمیشه که داداشاصلا لازم نیست که از طریق نئوباکس وارد این صفحه بشی
فقط دفعه اولی که اکانت رو میسازی باید این کارو بکنی وگرنه بعدش اصلا صلاح نیست چون ممکنه بخاطر تغییر آی پی اکانتت دچار مشکل بشه![]()
فقط همون روز اول که اکانت رو ساختی این کار لازمهنمیشه که داداش
باید حداقل بار اول رفته باشی توی اکانته نئو باکس و کراووود هر روز باید اول توی دوتاشون لاگین کرده باشین بعد من امتحان کردم
منم بخاطر همین فلگ شدم درمونش یه تیکت ! به 5 دقیقه نرسید درستش کردن.دوستان چرا فلگ الکی میدن ؟
من که درست زدم
![]()
شاید شما هم مثل من بیدقتی کردی و مولتی اکانت بودنت لو رفته:دوستان من دو تا لول گرفتم ولی وقتی یه تسک رو تو یکی از اونا میزنم بعد تو اکانت دیگه کامپلت میزنه
کسی میدونه دلیلش چیه؟