همون اولین روزی که ساختم یه تسک برای مقاله بود دیگه چیزی نزدم چون اصلا چیزی نیست.شما چه تسک کوییز داری زده توی این چند روز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من هم چند روز میشه اکانت ساختم ولی یک تسک کوییز دار واسم میاد که اونم صدا هست و میگن ثبت نمیشه
روش خوبی این سری بیاد بهش فرصت نمیدیم برهیکی از فیشرهای AOL مشکل داره و آدرس بوکمارکش اشتباه set شده که این موضوع از source قابل مشاهده است :
مشاهده پیوست 756150
همون طور که تو تصویر بالا میبینید آدرس بوکمارک به اشتباه، صفحه welcome سایت forbes ست شده !!!
برای انجام این تسک شما باید مستقیم و بدون ریدایرکت، با کلیک از صفحه جستوجوی AOL وارد صفحه Welcome بشید!
برای این کار هم چارهای ندارید جز این که بعد جستوجوی عبارت اصلی گفته شده در تسک و گرفتن تأیید،
مشاهده پیوست 756152
عبارت جستوجو رو به چیزی مثل Forbes Welcome تغییر بدید (فقط این بار دیگه نباید بوکمارک بزنید!)
با جستوجوی عبارت بالا، صفحهای که آدرس اون به اشتباه در تسک قرار داده شده بود، میاد جزو نتایج جستوجو :
مشاهده پیوست 756159
روی لینک کلیک کنید تا از صفحه جستوجوی AOL به صفحه welcome سایت forbes برید، بعد بوکمارک رو بزنید تا ۳۰ ثانیه شروع بشه . . .
مشاهده پیوست 756160
همون اولین روزی که ساختم یه تسک برای مقاله بود دیگه چیزی نزدم چون اصلا چیزی نیست.
لول گرفتی ؟
این همونه که مربوط به Bing هست و با افزونه خود کراد انجام میشه . . . برای افزونهایها راهی سراغ ندارم . . . :general209:روش خوبی این سری بیاد بهش فرصت نمیدیم بره
راهی برای این داری ؟
https://tasks.crowdflower.com/assignments/ad6095ef-8702-4815-9bbb-39662587a823
همون که Fisher investments 401k سرچ میکنی اما تایمر نمیندازه.
نمیدونم چرا زود فیشر اومد ت4 روز
دوستان که نمیتونن برای هرکس جدید ی که اومده توضیح بدنسلام
دیدم این تاپیک خیلی طرفدار داشته خواستم بپرسم ببینم این روش که اینجا معرفی شده واقعا کسب درآمد میده ؟ یعنی ارزش داره وقت بزاریم؟ کسی تونسته پول بدست بیاره؟ چطوری؟ توضیح میدید؟
اینا ثبت میشن؟!دوستان لینک یوتیوب مقاله حساب میشه ؟
--
حل شد زدم رفت![]()
آره بزن ثبت میشن !اینا ثبت میشن؟!
Ayúdenos a validar autores y artículos (parte 1)
Ayúdenos a validar autores y artículos (parte 2)
دوستان لینک یوتیوب مقاله حساب میشه ؟
--
حل شد زدم رفت![]()
نکاتش رو خودش تو تسک زده البته این سری به اسپانیای زده.این تسک های مقاله چطوریه نکته خاصی داره واسه تشخیص دادنش؟؟؟؟؟؟
نکاتش رو خودش تو تسک زده البته این سری به اسپانیای زده.
تسکش سخت نیست اما خوب زبانش انگلیسی نیست و باید با دقت فراوان بزنی![]()
برای تو ثبت شده ؟ حدود 2-3 ساعتی میشه از موقعی که اولین تسکشو زدم اما هنوز ثبت نکرده. فک کنم کلا ثبت نکنه .اینا ثبت میشن؟!
Ayúdenos a validar autores y artículos (parte 1)
Ayúdenos a validar autores y artículos (parte 2)
برای من هم ثبت نشده فکر کنم فقط تسک Help Us IDENTIFY Authors که توش باید نام نویسنده رو از سایت برداری و تو تسک وارد کنی ثبت میشهبرای تو ثبت شده ؟ حدود 2-3 ساعتی میشه از موقعی که اولین تسکشو زدم اما هنوز ثبت نکرده. فک کنم کلا ثبت نکنه .
یعنی پس فقط ما رو سره کار گذاشته ! 15-16 صفحه حل کردم :|برای من هم ثبت نشده فکر کنم فقط تسک Help Us IDENTIFY Authors که توش باید نام نویسنده رو از سایت برداری و تو تسک وارد کنی ثبت میشه
و این مدلهایی که صرفا Yes و No هستن ثبت نمیشن!
اوه ، خوب پس الان دوباره میرم سراغشآقا فکر کنم ثبت میشه الان لول یک رو به من دادن! :general707: :general705: البته داشبورد تغییر نکرده ولی فکر کنم یکم بگذره اون هم درست میشه!